• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYDİ BİRLİKTE BİRİKTİRELİM KIZLAR :)

sena9797

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
752
1.075
63
27
Kızlar selamlar yatırım yapmak için bir sebep olmasına gerek olmasada ben bugunde itibaren kendime burayı yatırım günlüğü şeklinde tutmaya karar verdim. Yani ne zaman ne aldım yazmayı düşünüyorum. :KK15:

Bana katılmak isteyen varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım önce tl biriktirip sonra gram veya çeyrek altına çevirmeyi düşünüyorum.

Bugün ilk yarım altınımı attım köşeye allaha şükür:KK28:

Yatırımın küçüğü büyüğü olmaz kızlar hadi hep birlikte biriktirelim !! :):KK200:

Birikim yapmayı isterim ama maalesef 2 ev kredisi ve araba borcu ödüyoruz. Kumbara işine çok heves ediyorum. İş yerinde dolabıma kumbara koydum içine 1 liralarımı atıyorum.
Selam canım İnan bana o bile birşeydir çünkü önemli olan biriktirme alışkanlığını kazanmaktır ayrıca 2 ev kredisi ve araba borcu ödemekte zaten birikimdir :)

Selam canım İnan bana o bile birşeydir çünkü önemli olan biriktirme alışkanlığını kazanmaktır ayrıca 2 ev kredisi ve araba borcu ödemekte zaten birikimdir :)

Evet kesinlikle öyle. Kendi evimizin ve arabamızın borcunu öderken de ekstra birşey biriktiremiyorduk. Ne zamanki kv ev alınması sözkonusu oldu birden aylık 2.100 tl lik bir bütçe yaratabildik :)

Kızlar selamlar yatırım yapmak için bir sebep olmasına gerek olmasada ben bugunde itibaren kendime burayı yatırım günlüğü şeklinde tutmaya karar verdim. Yani ne zaman ne aldım yazmayı düşünüyorum. :KK15:

Bana katılmak isteyen varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım önce tl biriktirip sonra gram veya çeyrek altına çevirmeyi düşünüyorum.

Bugün ilk yarım altınımı attım köşeye allaha şükür:KK28:

Yatırımın küçüğü büyüğü olmaz kızlar hadi hep birlikte biriktirelim !! :):KK200:
Haydiiii bende geliyimmm kaç gündür daha doğrusu hep aklımda olan ama bir başlayıp bir bırakan biriyim ama bu sefer gerçekten harcamalarıma dikkat edip seneye tatil için para biriktirmek istiyorum....

Biraz önce markete gittim yumuşatıcı almak için A marka 12.50 B marka 11 TL önceden olsa A yı alırdım ama tasarruf yapacağım yaaa 1,5 TL at kumbaraya dedim ve B markayı aldım...

Böyle böyle birikim olacak inşallah bu sefer gerçekten inanıyorum

Bugün 20tl attım bakalım başladık hayırlısıyla kızlar ayrıca okuyan bir sürü kişi var birikim yapmayı düşünen hiç mi Yok :KK64:
Allah bereket versin canım...
Ayın 20 sine kadar şuan cebimde 100 TL var bakalım NE kadar tasarruflu gideceğim arttırırsam artanı kumbaraya olacak....bakalım bende gün gün yazıyım

Back