Haydi Birbirimizi Tanıyalım, Ama Başkalarının Ağzından... :)

E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar merhaba herkese, Şeniz
İnsanın kendini anlatması zordur... Birbirimiz tanımak için belirgin özelliklerimizi konuşalım istedim. Ama herkes kendinden başkası için - tabii ki tanıdığı fikir sahibi olduğu üyeler için- fikir beyan etsin... Böylelikle objektif bir şekilde birbirimizi daha yakından tanıma şansı bulalım...
Var mısınız? :lepi:
Hadi o zaman!!! delikafadulden

Evet!!!! Kimden başlıyoruz? Ya da kim başlamak istiyor...
Ben ilk yorumları yapan olmak istemedim, sanki konuyu açmakta bir maksadım varmış gibi görünsün istemedim... Sizlerden bekliyorum girişi... :içelim:

DUYGUÇIKMAZI
o zaman ben bir bismillah diyeyım....
ben duyguçıkmazını söylemek istıyorum....
o canım benım...
çok hassas çok incedir....
düşünceleri yorumları harıka..hep takdir ederim kendisini.. gerek özel konuşmalarımızdada olsun çok yardım severdir..
arada saflığıda tutar...
herkesın onun gibi bir arkadaşı olmasını isterim...
o benım akıl hocamdır..

Son düzenleme:
denizim ben senden bahsetmek istiyorumm
yardım sever dost canlısı bilgili ve açık fikirlii a.s.

o canım benım...
düşünceleri yorumları harıka..hep takdir ederim kendisini.. gerek özel konuşmalarımızdada olsun çok yardım severdir..
arada saflığıda tutar...
o benım akıl hocamdır..

İlk yorum için teşekkürler... Benim de yavaş yavaş aklıma geliyor.. Acaba daha büyük ve kalın harflerle kimi anlattığımızı en başa başlık gibi yazsak daha mı iyi our, böylelikle kaynamamış olur aralarda. Bir edit istesem bu mesaja kızar mısın bana? Böyle başlayalım böyle gitsin...

sanki yok maksadı..msnden yazdıklarını kopyalimde gör sen gününü:mymeka::icecream:
konuyu açtığın için senden başlıcam deniz..anlatacak çok kişim var...süprizzzzz
ADACYO..şimdi sen bizim mart annelerinin bi kere muhtarısın..
her saat diliminde sana ulaşılabilir..
sana bildirim vermeden giren üyelerin üyelikleri iptal edilir..kaydirigubbakcemile3
çok temiz kalbin var..çok ilgilisin..
ve de vefalı..
gecenin bir yarısı demez doğum haberlerini mesaj atarsın..kaydirigubbakcemile5
birde terazi gibisin..dengede tutarsın bulunduğun ortamı..:CüvCüv:

sanki yok maksadı..msnden yazdıklarını kopyalimde gör sen gününü:mymeka::icecream:
sana bildirim vermeden giren üyelerin üyelikleri iptal edilir..kaydirigubbakcemile3
ve de vefalı..

gülşah seni çooooooooooookk tebrik ederim süper anlatmışsın aynen katılıyorum arkadaşım sana kaydirigubbakcemile5
ben iyi degilim iyi anlatamıyorum oyuzden senden kopyacektım gulsah kızma bana a.s.

Son düzenleme:
aslında anlatmak istedığım çok kişi varda burası yetermi...
çokta bencillik yapmak istemıyyorum...
onlar kendilerin hep bılyorlar...
hepsi benım için çok özel ve güzel insanlar...
iyiki varlarrrr

sohbet ettiğim tanıdığım arkadaşlarım yok maalesef..
ama tanımadan yakınlık duyduğum samimi olduğuna inandığım arkadaşlarım var..
fırtınanınkızı,okypete,from6234,duyguçıkmazı..

ve de vefalı..
Şimdi bu mesajın üstüne hemen bir ekleme yapmam lazım...
Maksadıma gelince...
Herkesin kendini anlattığı bir topic vardı. ben de girdim yazmak istdim. Ama bir türlü nereden başlayacağımı bilemedim. Dedim; kişi kendi kendini nasıl anlatsın... Beni bir başkası anlatsa daha iyi. Ama bu sadece çıkış noktamdı... Kendimi anlattırmak için açmadım bu topiği... Herkes birbirini, birbirinin ağzından dinlerde daha hoş şeyler ortaya çıkabilir diye düşündüm sadece... Saruböceqim böyle yazınca utandım birden; açıklama yapmak istedim... :eek:

ehh bende denizim minik kusumu anlatayim sonrada diger sevdiklerimi..
denizim sen benim icin cok özelsin cünkü seni cok sefiyormm..kalbinin güzelligi yüzünde sanki arada kuduruyosun beni deli ediyosun ama alistim ben sana bide beni cok dövüyosunn ama yazik degilmi bak ben hamileyim
veee ben sendn önce dogurcm iste catlada patla

sohbet ettiğim tanıdığım arkadaşlarım yok maalesef..
ama tanımadan yakınlık duyduğum samimi olduğuna inandığım arkadaşlarım var..
fırtınanınkızı,okypete,from6234,duyguçıkmazı..

benimde sohbet ettiğim tanıdığım kimse yok ama ZEYNOTA arkadaşımız bana yardımı dokunmuştu ona çok teşekkür ediyorum.

adacyooo ben bayılıom sanaa hiç bi msjı cevapsiz bırakmaz beni ilktanıdı çizelge yapamıom dedim hemen yardım etti güsel annemiz azimli muhtarımızsın başka biri olsa yani tanıdı biriyle uğraşmaz belkide tşkler muhtarımm

muhtarcım sana bişey söyleyim bu topic çok tutacak...kaydirigubbakcemile5

sonrada ALYASULİN hergün annemle nasıl konuşuosam artık işe başlamadan mutlaka alyasulinlede konuşuom öle işe başlıom dieyeceğim amaa ona takılınca sohbet ilerlio malisef işlerim kalıo onu yıllardır tanıdığım arkadaşlarım gibi çok seviyoruma.s.

Emine

Hepimizin gecirdigi gibi oda cocukluktan bu yana büyük taslarin üzerinden atlayarak bu zaman kadar geldi. Is hayatinda büyük hedeflere imza atmis bir bayan. Kimseyi üzmek istemediginden dolayi ona haksizlik yapilsa bile agzini acipta tek kelime söylemez. Cok güler yüzlüdür hatta morali bozuk olsa dahi yüzünde ki tebessüm eksilmez. Herseyi icine atar ve paylasmaz. Didikleye didikleye derdini anlatmaya cabalamak gerekir. Cok caliskan ve azimli biri. Verilen görevi elinden geldigi kadar tamamlamaya calisir. Iyi bir anne ve iyi bir es iyi bir abla iyi bir evlad iyi bir teyze kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :icecream: :nazar:

DUYGUÇIKMAZI
o canım benım...
arada saflığıda tutar...
o benım akıl hocamdır..

BIRI BANA SAFMI DEDI......FIRTINA YINE ESIP GURLEME....DÜVERIM...:mymeka:

FIRTINA...

benım psıkologum...ıyı bır dınleyıcı....
esprılı..komık...kaydirigubbakcemile3
bazen deliiiiiii
yorumları harıka...takdıra şayan....
bazen sınır bazen bebek gıbı bazen ....
ama guzel bır kalbı ve guzel bır ruhu var....
allah bahtınıda guzel etsın....
adı uzerınde bazen eser gürler....bazende ...adamı sınır eden sakinligi vardır...
FIRTINA SENI SEFİYON......Şeniz

BURDA TANIDIGIM ARKADAS OLDUGUM VE COK SEVDIGIM KİŞİLERDE VAR...ONLARDA KENDILERINI BILIYORLAR...
SEVDIGIM KİŞİLER NE DIYECEKLER MERAK ETTIM....CADIARZU
BAKALIM ONLAR NE DIYECEKLER...

alyasulin-dilek
bu kizida cok seviyrum ben cok cici sekey bi kiz, oda benim gibi converse manyagi ,tam kafa dengi ve cok temiz kalpli iyiki tanimisim seni dilekimm

yorumumu yazmaktan vazgeçtimm siliyorumm

Son düzenleme:
X