E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
....................................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide uyurken sırt üstü uyuyun göğüslerin sarkmasını önlüyormuş
canım sen bunu sanırım o.... çocukları filminde duymuşsun yanılıyomuyum :jeyyar:soğuk su tavsiye ederrim bende haklılar...
Dik göğüs bence güzel değil. Geniş yayvan ve dolgun duruşları daha güzel bence. Hem daha kadınsı.
:sm_cool: SEVGİLİ BAYAN ARKADAŞLARIM!
BENİM GÖĞÜSLERİ DİK TUTAN VE SARKTIRMIYAN MÜTHİŞBİR ÖNERİM VAR BEN KENDİM TAM 3 YILDIR BU YÖNTEMİ UYGULUYORUM
HER BANYADAN SONRA GÖĞÜSLERİNİZE SOĞUK SU DÖKÜN VE HAFTADA 2 KEZ BUZ MASAJI UYGULAYIN:1rolleyes:GÖĞÜSLERİNİZİ DİKLEŞTİRMEK İÇİN KOZMETİĞE BİRSÜRÜ PARA VERMEYİN.BU YÖNTEMİ BİR DENEYİN BİŞEY KAYBETMEZSİNİZ KAYBEDECEĞİNİZ TEK ŞEY SARKIK GÖĞÜSLER:teytey:
HEPİNİZE SEVGİLERa.s.a.s.a.s.
Dik göğüs bence güzel değil. Geniş yayvan ve dolgun duruşları daha güzel bence. Hem daha kadınsı.[/QUOT
zevkine saygı duyuyorum
merak etme arkadaşım soğukta kendilerini muhafaza ediyor sadece banyodan sonra soğuk su ile şokla:1closedeyes:yaz aylarında büyük bir zewkle yapılılabiliyo bu sölediğin ama kış aylarında çok zor helede benim gibi soğuğu fazla sewmeyen kansız kişiler için :1rolleyes: