Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Haydi bayanlar göğüsler yukarı.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar acaba masaj aletiyle günde 10 dk. filan masaj yapsam bir yararı olur mu sizce??

kızlar buyuk gouslerde sarkklıklr oluyor genelde ona da ii gelıormu

daha neler ya :bbo:
sakız ağzınızdayken de soğuk su içince sakız sertleşiyor ama çiğnemeye devam edin gene eski haline dönüyor yerimseniben

daha neler ya :bbo:
sakız ağzınızdayken de soğuk su içince sakız sertleşiyor ama çiğnemeye devam edin gene eski haline dönüyor yerimseniben

canım sakız insan yapımı ve birçok katkı maddesi var ama vücüd Allah yapımı ve katkısız yerimsenibenyerimseniben kızlar bütün göğüslere uygulanur göğüslerde beden ayrımı yok ama sabredeceksiniz ve desdekli südyen kullanın:lepi::lepi:

buz tüyler ürpertici gelio ama soğuk suyu yapıcam paylastıgın ıcın tesekkurler

dün okumuştum bu yazıyı arkadaşlar çok etkilenmişim sanırım rüyamda göğüslerime soğuk su tutuyodum :)) ama göğüslerim içine girdi baya bi korktum şimdi duşa giricem bi deniycem merak ettim...

dondum ama yaa ciğerlerimizi üşetme ihtimalimiz yüzde kaç acaba. Dayanamadım ben 2 dk falan durabildim. bi de ben bişey uymuştum göğüsün altına kalem koyuyosun düşerse göğüsler ideal kalem orda kalırsa sarkıkmış benim kalem düştü ama ben dimdik olmasını istiorum biz kadınlar neden hep sahip olduğumuzun bi fazlasını isteriz..

Yazın iyi hoşta kışın nasıl yapacaz.
Off off :çok üzgünüm: ne varda sarkıyolar sanki.

bende yillardir bu yöntemi uyguluyorum,biraz ürpertiyor ama cok faydali kizlar...gögüslerinizin dirilestigini göreceksiniz

ya iyi diyosunda bbenim iki kizim var ilk kizimin dogumundan 1 ay sonra sütüm kesildi ve gögüslerim sarkti ikinci cocugumua süt veriyorum simdi sütü birakinca yine cok sarkmis gögüslerim olucak diye korkuyorum soguk suyu duydum ama soguk su simdi sütümün kesilmesine neden olur diye korkuyorum baska öneriniz varmi

bence sütün gitmesiyle alakası yok
çünkü bu dışardan müdahale yani bi ilaç alınsa tmm yan etkisi olabilir dicemde bunun olmaz gibime gleiyo

soğuk su evet faydalı....ama bunu yanında sporda yapın kılzra nasıl karın kasları sıkılaşıyorsa ..aynne öyle..
ama düzenli yapamak sart...

papatya arkadaşımızın dediği kesinlikle doğru.... ben 15 senedir her banyodan çıkarken mutlaka göğüslerime ve kalçalarıma soğuk su şoku yapıyorum.... göğüslerim 95 beden ve 11 yaşında 1 oğlan annesiyim.... kesinlikle göğüslerimde bir deforme olmadı .... tam tersine daha dik ve dolgunlar....
herkese biran önce başlamalarını tafsiye ediyorum

benimde emzirme döneminde göğüslerim bayabi büyümüştü 95 numara südyen kullanıyordum bi arkadaşım bedeninden daha küçük südyen kullan ve soğuk su dök demişti buz masajını çocuğu sütten kesdikten sonra yap ama diğer önerilerimi mesela bedeninden küçük südyeni dene gerçekten faydasını göreceksin.her 2 ayda bir südyeninin numarasını 5 beden küçült a.s ben şuanda 75 beden kullanıyorum göğüslerim hem küçüldü hemde buz ve soğuk su sayesinde dikleştisengözlerimebaksanab

Ben duydum ama yalnız bir kez denedim. buzzzzzzzz, dondum
Ama aralıksız yapmayı düşünüyorum, çünkü çok kilo verdim, kilo verince de dik durmuyor öyel?=(((

Ben duydum ama yalnız bir kez denedim. buzzzzzzzz, dondum
Ama aralıksız yapmayı düşünüyorum, çünkü çok kilo verdim, kilo verince de dik durmuyor öyle?=(((

faydasını gören arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Soğuk su tamamda, bazı arkadaşlar sırt üstü yatın demiş, valla onu yapamam işte. Ben hayatta sırt üstü yatmam, yatamam yaabenneyaptımki