..Haydi Başlayalım..

LesaM

♡♡
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Ekim 2016
5.711
11.129
Merhaba arkadaşlar.:KK73:
Artık çalışmanın vakti geldi.

Uzuun bir zamandır sınava bazi sebeplerden giremiyorum ama artik ciddi ciddi oturup çalışmak istiyorum.
Evliyim cocuğum var fakat artik bu işi halletmem gerek...

Son düzenleme:
Tarih ve cografyanin ilk konulari bitti ve testleri çözüldü.
Bu gunluk bu kadar.:işsiz:

Hayırlısı olsun, bende 8-9 yıl aradan sonra niyetlendim. Geçen sene 6 ay kala çalıştım giriş gibi oldu benim için zaten atama az ve yüksek.Niyetim bu sene daha iyi çalışmak, az konu çok soru şeklinde o yüzden özetlerimi okuyorum sadece ve soru çözüyorum. Geçen sene türkçe, mat bakmadım. Eğitimide üstünden geçtim. Bu sene modüler alıp eğitime de eğilmek niyetındeyim. Tarihi tekrar yaptım bir kere, bayramdan sonra başladım ben de. Şimdi tarih soru+ coğrafya tekrarı ve soru seklinde gidiyorum.

Hayırlısı olsun, bende 8-9 yıl aradan sonra niyetlendim. Geçen sene 6 ay kala çalıştım giriş gibi oldu benim için zaten atama az ve yüksek.Niyetim bu sene daha iyi çalışmak, az konu çok soru şeklinde o yüzden özetlerimi okuyorum sadece ve soru çözüyorum. Geçen sene türkçe, mat bakmadım. Eğitimide üstünden geçtim. Bu sene modüler alıp eğitime de eğilmek niyetındeyim. Tarihi tekrar yaptım bir kere, bayramdan sonra başladım ben de. Şimdi tarih soru+ coğrafya tekrarı ve soru seklinde gidiyorum.
Hos geldin. Erken başlamışsın maaşallah.
Ben ancak motive edebildim kendimi. Neyse ki daha zamanimiz var.
Şimdi de guzel bir program yapip güne başlayayım bari:)
Kolay gelsin..

Bugun tarih çalıştım testlerini çözdüm
Cografyadan tekrar yaptim ve test çözdüm.
Simdi vatandasliga çalışıyorum uykum gelene kadar bakicam insallah.

Bu günlük de bu kadar:hamarat:

Bugün egitim dersleriyle devam edicem insallah.

Arkadasim basarilar diliyorum insallah gonlunce olur.
Sana tavsiyem her konu ardindan 500 soru cozmen, akilda cok kalici oluyor ve haftanin bir gununu tekrar gunu olarak ayir, tekrarlaruni mutlaka yap, kendi notlarindan yaparsan daha kisa surer.

Kendine 100 de deneme hedefi koy, sinavda cok yararli oluyor.

Arkadasim basarilar diliyorum insallah gonlunce olur.
Sana tavsiyem her konu ardindan 500 soru cozmen, akilda cok kalici oluyor ve haftanin bir gununu tekrar gunu olarak ayir, tekrarlaruni mutlaka yap, kendi notlarindan yaparsan daha kisa surer.

Kendine 100 de deneme hedefi koy, sinavda cok yararli oluyor.
Tesekkur ederim tavsiyelerin icin.
Birkac gün ara verdim calismalarima maalesef ama tekrar baslamayi düşünüyorum bugün.
Suan her konu ardindan 500 soru çözecek kitabım yok ama elimdekiler bitince ne kadar soru bulursam çözmeyi düşünüyorum.
Tekrardan teşekkürler.

X