haydi bakalım kayseri çok ara vermedik mi?

merhaba kızlar. gelecek hafta havalar çok soğuk olacakmış galiba. kar yağışıda olabilirmiş. tv de duydum. doğru çıkar mı bilmem :sm_confused:

cnm merhaba walla şimdilik iyi gidiyo havalar bilmem ne olur ....eyvahedigeldismile

merhaba kızlar
saatte kararlaştırılmış
süpersiniz valla
zemuszemus

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun anacım:)

walla doğru sölüyosun ya...kıs akşama misafirlerim gelcek pastaları yaptım evin temizliğine bi türlü kakıpta yapamıyom anam burası çok kötü bağımlılık yaptı zemuszemuskaydirigubbakcemile3

oofff senmi benmi açlıktan midem sırtımda ama şu kk da ne varsa kalkamıyom bi türlü...

neyse hadi ben kalkiim gelen giden olmadan bişeyler yiyim
sonra ne yediğimi bile anlamıyorum malum bu ara geçmiş olsuna gelenimiz çok
öptüm canikom:)))

oofff senmi benmi açlıktan midem sırtımda ama şu kk da ne varsa kalkamıyom bi türlü...

kıs walla hiç kalkasım yooook:1closedeyes:çok sersemleştim yaaa bide akşam misafirler gelcek bu halde nası çıkacaksam karşılarına ufff yaaa çok yorgunum veeeeee kadınlar kulübünü bırakıp gidemiyoruuuuuuuum...delikafadulden

neyse hadi ben kalkiim gelen giden olmadan bişeyler yiyim
sonra ne yediğimi bile anlamıyorum malum bu ara geçmiş olsuna gelenimiz çok
öptüm canikom:)))

güle güle cnm bende senin bahanenle kalkıyımda işimi gücümü görüyüm öpüldün gııııııopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ben az önce kalkiim mi dedim imkanımı var kalkmanın
burası bağımlılık ki ne bağımlılık sonrada pişman olurum keşke vaktinde kalksaydım deyü...

merhaba kızlar. gelecek hafta havalar çok soğuk olacakmış galiba. kar yağışıda olabilirmiş. tv de duydum. doğru çıkar mı bilmem :sm_confused:

Canim soguk olmasi ne fark eder ki icerde oturduktan sonra.
Ha bu arada gecen sene ilk bulusmamiz 21 mart idi. kaydirigubbakcemile3

dimi canım yaaa içerde oturucaz nihayetinde..
kız 21 marttamı buluşmuşuz bu sende 20 mart anaammm seneden seneyemi buluşuoz...

hava soğuk ve yağışlı olursa benim gelme ihtimalim daha az olur o sebepten
tarih nasıl aklında kalmış öyle. hafızan çok kuvvetli maşallah :)
yaklaşık tarih olması da ilginç olmuş cidden

Son düzenleme:
kızlar resim koymayı unutmayın bende gelmek isterdim ama kısme,t değilmiş:gitme:

herkese merhabalar nasılmış bugün kayserinin güsel hatunlarıaklinialirimsmile

eeeee kıslar hani kimsecikler yok mu?sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…