haydi bakalım kayseri çok ara vermedik mi?

ay kızlar ben ilgilenirim bebişlerinizle merak etmeyin....

oo süpersiniz valla sayımızın çoğalması çok güzel..
kızlar ya sensininde dediği gibi ben ogün çalışıo olcam saati ayarlamamda bi sorun olmaz dimi..
tabiki yine fikirlerinizi söyleyinde onuda dikkate alalım..

nese siz konuşun bu akşam benim çıkmam lasım vallaaa.....

ben evdeyim canlar her zaman çıkabilirim saate çalışan arkadaşlar karar versin...

Bende geliciyim isolde benı de yaz canım. Bitek salı, perşembe, cumartesı gunlerı gelemem kursum oldugu ıcın. Ama bu gunlerden bırıde cok zorunlu olursa izin almaya calısırım.

çukulatam canım biz cumartesi günü diye kararlaştırmıştık..
izin alamazmsn canım yaa bak bende çalışıo olmama ragmen gelicem kaçıcam yani....

20 mart kayseri buluşmasına gelicek isimler.....

1.rapunzel
2.sensi
3.isolde
4.setrinisa
5.nazalp
6.chiglet
7.bengü
8.cukulata

herkese merhabalr arkadaşlar u topiği açmanız çok gozel olmuş öpüldünüz gııııyerimseniben

hani arkadaşlar kimse yok mu yaw?bilmiyorumkismile

dmtkysr merhaba canım..
sende gelicekmsn buluşmamıza...

merhaba dmtkysr, bu bizim kaynaşmamız için çok güzel bir adım aramızda görmek isteriz senide

merhaba dmtkysr, bu bizim kaynaşmamız için çok güzel bir adım aramızda görmek isteriz senide

merhaba cnm çok güzel olmuş ya böle bi topik açmanız inş. cnm ne gelirim diyorum ne gelmem diyorum ama gelmek çok isterim yaaaaaolumunekankayizsmile

kızlar birazdan işten çıkıp eve gidicem,giderken ablama uğrayıp kızımı alıcam, evimi temizlicem, akşamada arkadaşlarla oturmamız var oraya gidicez ailecek, yarın haftasonu kesin eşim bağa götürür, bağ meraklısı, hafta sonu nasıl geçer anlamam, hepinize iyi tatiller evden girmeye çalışırım

canım cumartesi günü hisar da buluşucaz büyük ihtimal öğleden sonra olur, eğer olmazsa ben gelemem zaten

gelecek hafta cumartesi günü öğleden sonra bitanem..
yani ayın 20sine denek gelio..
lütfen gelmeye çalış..
yeni arkadaşları görmek çok güzel olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…