haydi bakalım kayseri çok ara vermedik mi?

cukulata kurstan izin alırım demişti en son

Ceren in evine o gün temizlik için kadın gelicek, sonra misafiri var, yoksa çok gelmek istiyordu, inşallah havalar ısınsın piknik şeklinde düzenleriz isol

kızlaarr bebişlerinizi getironuz dimi...
chiglet setrinisa sizden bahsediom..
dgrlerininki daa doğmadı sevemiok onları daaaa...

chiglet,ceren,epru siz üçünüzde aynı firmadamı çalışıodunuz?
organizede dimi....

Evet canım
3 müz aynı yerdeyiz
epru nun 1 oğluşu var 18 aylık efemiz var,
ben kızımı getiremicem işten çıkıp gelicem, kızıma ablam bakıyor, tekrar ablama dönüp alıp gelmek geç olucak, zaten ablamda oturma var bugünü buldular.

kayserini güsel hatunları herkese günaydın veeee hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
büyük gün yarın desenize size hoş sohbetler.....

aaa ben burayı yeni gördüm. kızlar burası nasıl hareketliymiş.

beni de alın aranıza. neler yapıyorsunuz acaba.

merhaba cnm hoşgeldin burası gerçekten pek bi hareketli cnm bi buluşma düzenliyolar da onu konuşuyolar ben gidemiyorum malesefffffffffff:çok üzgünüm:

Oh ne guzel sagdan soldan gelenlerle cogaliyoruz iste, yarin bulusma var katilmak istersen.

Demet bu hafta da nedir ya kactane oturma var yarin, hepsi de tam gununu buldu ha. :nazar:

Oh ne guzel sagdan soldan gelenlerle cogaliyoruz iste, yarin bulusma var katilmak istersen.

Demet bu hafta da nedir ya kactane oturma var yarin, hepsi de tam gununu buldu ha. :nazar:

aynen cnm yaaaa hafta sonu diye kayınvalidem oturma kurmuş banada tlfn açmış yarın oturma var gelebilirmisi diye bende yok diyemedim gidicem erkenden .....

selam kızlar. yarın fırsatım olursa gelmeye en erken 2 gibi gelebilirim. belki siz hisarda sohbeti koyulaştırmışken süpriz yaparım size. yani inşallah şakkıdı

inşallah. ama benim yeğenim bana geliyro.ben bakıyorum .ablam çalışıyor.. . ama diğer buluşmalarınıza katılacağım inşallah.çok mutlu olurum size katılmaktan..

Son düzenleme:
X