haydi bakalım kayseri çok ara vermedik mi?

Bu haftada sunumlar basladıydı tam:KK43:. İznide zor verıyolar ama bizde careler tukenmez :kahve:

Aslında 2 den once olsa olurdu 10-11 gibi. Kurs 1 de baslıyo cunku.

canım osaatler çok erken oluo die şeettik..
hani öğleden sonra daha uygun oluo..

Neyse canım herkese uygun olanı yapında sız ayarlamaya calısım bende.

merhaba kızlar. sizi takipteyim kaydirigubbakcemile3
c.tesi inşallah fırsatım olur gelmeye boshayallersmile
geçen seneki buluşma çok eğlenceli geçmişti eminim bu seferde öyle olur :smiley-cool:

1.rapunzel
2.sensi
3.isolde
4.setrinisa
5.nazalp
6.chiglet
7.cukulata
8.epru_79
9.caka

valla canım liste tam olarak bu..
herkes kısmetse gelicek..
ama belkide kalanlarda var..
bilmiom vallaaa

slm kızlar ben bugun üye oldum daha dogrusu 2 yıllık üyeliğimin uzun süre giremediğim için nick ve şifreyi unuttum neyse bende kayserideyim ve kk bulusmasına gelmek isterim nerede ve saat kacta acaba?

tmmdır gecmişi okudum kızlar eşimden izin alabilirsem küçük bebegim varda onuda biyere bırakabilirsem gelmeye calısacagımkaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize selamlar. bende buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama hafta sonu kk dan bir arkadaşım maraştan gelicek bize ve onla buluşcaz. sanırım onuda alıp gelmeye vakit bulamam. kayseriyi gezdirecez.ama bakalım cumartesi olurya görüşemezsek yinede gelmeye çalışırım opuyorumnanaktan

ama burda sohbete varım şimdilik şekerler kaydirigubbakcemile3

biz epru_79 , chiglet ve ben 3 ümüz aynı işyerinde çalışıyoruz bu arada ...

tmmdır gecmişi okudum kızlar eşimden izin alabilirsem küçük bebegim varda onuda biyere bırakabilirsem gelmeye calısacagımkaydirigubbakcemile2

canım merhaba bizde çocuklarımızla gelicez sende gelebilirsin yavrucuğunla:)

kızlar hepinize selamlar. bende buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama hafta sonu kk dan bir arkadaşım maraştan gelicek bize ve onla buluşcaz. sanırım onuda alıp gelmeye vakit bulamam. kayseriyi gezdirecez.ama bakalım cumartesi olurya görüşemezsek yinede gelmeye çalışırım opuyorumnanaktan

ama burda sohbete varım şimdilik şekerler kaydirigubbakcemile3

selam canım e misafirinde katılmak ister belki buluşmamıza farklı şehirler buluşması olur hatta...

kızlar nerelerdesiniz kimsecikler girmez olmuş, cumartesi günü ablamın akraba oturması var, tam gününe denk geldi sormayın, oraya birazcık geç gidicem, ablama söyledim kk dan arkadaşla buluşucaz dedim " bir hafta sonra olsun bende geliyim"dedi ama kusura bakma dedim herkesi senin için erteleyemeyiz dedim. Artık bir dahaki sefere kısmetse yalnız kızlar saat 14:00 dan 13:00 alamazmıyız yoksa annemle bozuşucaz.

saat 1emi alabilirz aslında yani biraz geç kalırım ama yinede gelirim..
kızlar sizler içinde uygunmudur???

X