Sanırım eşimden soğudumŞöyle düşünün: Problemin büyük kısmını aşmışsınız. Okumuş meslek sahibi olmuş ve çalışıyorsunuz. Üstelik istediğiniz kişiyle evlenmişsiniz. Evebeynlerinizin aşağılamalarını bir kenara bırakın, neden güçsüz işe yaramaz olacakmışsınız? Kendinize bakın evet ama eşiniz istedi diye değil, kendinizi daha iyi hissetmek için.
genelde bunları yaşamıyan insanlar anne müessesine toz kondurmuyor ama seni çok iyi anlıyorum bu tip anne kızını babasına benziyor diye hiç sevmez ama babasıylada sevişmekten vazgeçmez.kızını deliler gibi kıskanır kendine rakip olarak görür.evlenir mutlu görürse çirkeflik yapar. kızı huzurlu oldukça canı sıkılır.psikolojik değil öyle olsaydı diğer kardeşlerede öyle davranırdı ama özellikle bir evlatta yoğunlaşıp ona hayatı dar eder.annenden kopma vaktin gelmiş geçiyor.akıllı ol ve annenle görüşme bu tür insanlar her zaman sömürmeye çalışır maddi manevi, evlendi yuvasını kurdu demez.benden demesi onunla görüşmeye devam ettikçe mutlu olamıcaksınAllah razı olsun canım kardeşim inşallah huzurumuz yerinde olur benim bu dünyadaki sınavım annemdi. Erkek kardeşimle aramı da bozdu çocukluğumdan beri hep ona düşkündü muzu ikimize vereceğinde yanyanayken getirir ölçer ve kardeşime büyük olanı verirdi ban hiç gün yüzü göstermedi şu yaşımda bile hala şiddet gösteriyor ve bağırıyor sürekli herşeye her hareketime çok titiz ve enim yaptığım hiçbirşeyi beğenmiyor ve ondan sonra da hiç kendisine yardımcı olmadığımdan yakınıyor komşuya gidiyorum 10 dakika sonra beni eve çağırıyor kendisinden başkasıyla yakın ilişkî kurmamı istemiyor kıskanıyor ve sürekli benden kendisine birşeyler almamı bekliyor eşimin parasıyla başkaları öyle yapıyor annesine sen de yap diyor sanki bana ömrü hayatımda 5 kuruş vermiş gibi herşeyin gözümde bıraktı en mutlu olacağım günlerde bile hep kavgayla geçti ömrüm. Ben babama benziyorum diye yapıyor itiraf da etti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?