• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan zevk almıyorum

aytenkarcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
32
21
3
28
Merhabalar universit mezunuyum işsizim arada sırada çalışıp deneyimlerim oldu ama bir dikiş tutturamadim aşk hayatı deseniz evlilik deseniz eski exe şans verdim ondanda suphelerim var anlicaniz ne aşk ne iş hayatindan yüzüm güldü yasitlarim çoğu evlendi 30 a ramak kaldı pek kimseyle de görünüyorum.eskiden olsa ise çok hevesli idim çalışayım edeyim ondada umudum kalmadı universite yılları daha mutluydum ama bazen geçmiş aklıma geliyor o yıllarda aşk hayatina dair hatalarim oldu keşke diyorum bazilarina şans verseydim .Eski exe şans verdim kısa bir flört olmuştu 4 ay kadar şimdi yine aynısı gibi değerli hiseettirmiyot evlensek böyle sanki evlenmiş kendiside gibi evlenmek te istemiyorum .Sürekli geçmişte şunu yapsaydım aşk ve iş anlamında diyorum çok takintili olmaya başladım sizce ne yapmaliyim

Düzgün bir iş bulup dikiş tutturmalı daha sonrasında da kendinizi geliştirmek için bir şeyler yapmalısınız.30 yaşındasınız diye evlenmek zorunda değilsiniz .Önceliğiniz hayatınızın iplerini elinize almak olsun aşk meşk olursa olur olmazsa üzülmeyin zamanı vardır.

Exten de hayır gelmez salın bence.

Merhabalar universit mezunuyum işsizim arada sırada çalışıp deneyimlerim oldu ama bir dikiş tutturamadim aşk hayatı deseniz evlilik deseniz eski exe şans verdim ondanda suphelerim var anlicaniz ne aşk ne iş hayatindan yüzüm güldü yasitlarim çoğu evlendi 30 a ramak kaldı pek kimseyle de görünüyorum.eskiden olsa ise çok hevesli idim çalışayım edeyim ondada umudum kalmadı universite yılları daha mutluydum ama bazen geçmiş aklıma geliyor o yıllarda aşk hayatina dair hatalarim oldu keşke diyorum bazilarina şans verseydim .Eski exe şans verdim kısa bir flört olmuştu 4 ay kadar şimdi yine aynısı gibi değerli hiseettirmiyot evlensek böyle sanki evlenmiş kendiside gibi evlenmek te istemiyorum .Sürekli geçmişte şunu yapsaydım aşk ve iş anlamında diyorum çok takintili olmaya başladım sizce ne yapmaliyim
Kariyer konusunda belki başka tercihler daha iyi olabilirdi ama gönül işleri her zaman olması gerektiği gibi oluyor bence.denenmişi deneyerek bu durumu tecrübe etmişsin zaten.şimdi karşına aynı kişileri korsan yine olmaz yani.ilerleyecek olan ilişki ilerliyor, bitecek olan bitiyor.o konuda yapacak birşey yok maalesef.

Ne mezunusunuz. İşinizi elinize alın önce sonrası sona düşünülür. Kısmet bu işler. Eskiden hayır gelmez bence denenmişi denemenin anlamı yok.
Saygılı şekilde bitirip senle olma dedim 20 li yaşta idim univde dedim belki çocuktum tanımadım yeterince kısa sürdü böyle o zamanda pek sanki böyle hani insan çok değer görmek ister ya işimi halletsin bana Yardımcı olsun sevgisini öyle gostersin sözde değil öyle gelmesi sanki ama baktım sanki yine ayni

Geçmişte yönelmediğiniz ihtimallerin sonunun nereye varacağını hesap edebilmek için birbine parelel bir kaç pencerede farklı hayatlar yaşayıp karşılaştırma yapabilmeniz lazım.
Bu henüz kimseye nasip olmadı.

Mutluluk ve huzur sadece sizin elinizde değil. Dış etkenler de var.
Ama geçmişe hayıflanmayı bırakıp bugününüz ve geleceğiniz için yapabileceğiniz her şey sizi daha tatminkar yapar.
Her şeyden önce kendi hizanızda kendi yolculuğunuzu yaptığınızı bilin.
Bu yol kendinizi başkaları ile kıyaslayamayacağınız kadar size özel. Bundan sonra atacaklarınız da daha önce attıklarınızdan daha önemli.

Güzel insanı, doğru insanı bulmak için bekleyin. Yaş, evlenmiş olmak için yeterli bir sebep değil.

Saygılı şekilde bitirip senle olma dedim 20 li yaşta idim univde dedim belki çocuktum tanımadım yeterince kısa sürdü böyle o zamanda pek sanki böyle hani insan çok değer görmek ister ya işimi halletsin bana Yardımcı olsun sevgisini öyle gostersin sözde değil öyle gelmesi sanki ama baktım sanki yine ayni
içinize sinmiyorsa olmaz.yalnızlıktan korksan da olmaz.olmayacak gönül ilişkisini olduramıyorsun.

Makine mühendisiyim
Bölümünüz de gayet iyiymiş. Önce işe odaklanın bence. Sırf hayatımda biri olsun diye içinize sinmeyen biriyle olmayın. 30 oluyorum diye de geç kalmış hissetmeyin. Artık herkes 30 dan sonra evleniyor. İşe girme vs derken zaten o yaşa geliyoruz.

Muhendislerimiz ne yazık ki ilahiyat bitirenler kadar değer görmüyor. Siyasal durumlar falan...
Bence arkadaşların da dediği gibi önce iş bulmalısın
Exten de next olmaz derler. Doğru derler. Belki iş yerinde bulursunuz hoş birini

Makina muhendisligi cok bir bolum ve cok iyi kazanc elde edebilirsiniz. Sadece biraz sabirli olun ve girdiginiz is yerinde isinizi hakkiyla yapmaya bakin. Maasa ve calisma sartlarina ilk etapta pek bakmayin. Zaten tecrube kazandikca 1-2 senede sirket degistirerek her gittiginiz sirkette daha yuksek maas alabilirsiniz. Sonrasinda sabit bir sirkette kalirsiniz. Ask evlilik konusuna gelince zamanla olur. Ki muhendis iyi kariyerli bi kizi bir cok erkek kacirmak istemez. Bakmayin simdiki erkekler isi gucu geliri iyi olan gelecek vaad eden kizlara yuruyolar 🥲

ee noldu en son mühendis çocukla tanıșcaktın olmadı mı
Dün ex ile görüştüm ama böyle düşünceli biri değil gibi dolaştık ettik AVM de falan gotik insan bir der ihtiyacın varmı bakican Alican birşey bunu bekledim düşünceli mi sanırım olmucak bunla diğerine şans vericem

Back