Hayattan umudu kesmis durumdayim

Başınız sağolsun, yalnız ifade dilinizle acınızı kat kat artırdığınızı düşünüyorum. Yani eminim çok zorlanıyorsunuz ve şuan size en büyük desteği kendiniz verebilirsiniz, acınızı kutsayarak kendi ayağınıza kendiniz çelme takmasanız keşke

Saolun

Bence sizin akli dengeniz yerinde değil, çocuğu doğurmadığınız isabet olmuş. Çocuk konusu hiç olmasa da muhtemelen başka sebeplerden aynı hislere sahip olacaktınız, bunu bi düşünün bence.

Akli dengeniz yerinde degil biraz,agir olmadi mi
Derin bunalım ve depresyonda olan insanların kafası aklı yerinde olmuyor maalesef, sizin durumunuz bu ve bence bunun sebebi bebek değil. Düşünceleriniz çok tehlikeli ve üstelik bi de çocuğunuz var, bence bir an önce asıl bu durumunuzun altında yatan sebebi bulun.

Kardesim o cocugun bu dunyadan nasibi yokmus. Sen aldirmasaydin bile dogmayacakti buna emin ol.
Seni rahatlatmak icin soylemiyorum ama bir de bu acidan bak olaya. Zaten aldirdiginda aklin basinda degilmis. Tam olarak kendi iraden ile yaptirdigin soylenemez.

Eger bundan sonra tedavi olmazsan, akil sagligina kavusmazsan iste ozaman o bebek bir hic ugruna dogmamis olur. Bir an once tedavi ol.

Haklisiniz bu yuzden ugrasiyorum.

Canım bana ulasirmisin

Acınızı yasayın ,ağlayın uzulun ,pişmanlığınızi hissedip tövbe edin . Tövbe kapısı açıktır ,ama kızınızı da düşünün o minnoş ne yapsın .

Beş haftalık cenın henuz bebek olmuyor sadce kan pıhtısı gıbı dusunun o yuzden coplukte falan yatması bıraz fazla abartma olmus ama acınızı anlıyorum ınsallah daha guzel gunler de gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…