Hayattan dilegim...

Bırının ölmesini dilemek, Bosanmamak ıcın babayı bahane etmek, kendi hayatını hiçe saymak Bosanmaktan daha kolay dı mı?

Dua kapıları acik oldugu an'a denk gelırsınız, doner sızı bulur ettıgınız beddua ve dualar aman dikkat dıyım.

Mutsuz evlilikte ölüm dilemek degıl de, Bosanmak mutluluktur

ay cenazesini hayal ediyorum falan yazınca korktum bi an tamam canınıza tak etmiş olabilir de ne bileyim hafiften tırlattırmış adam sanırım sizi

Şuan bende aynı durumdayım. Yorumunuzu katılıyorum. Eski konu ama neyse

Siz böyle dua edersenız beddualar geri döner.Bence boşanın.Üzülsünler benım aılemde uzuldu.Dert sahını olursunuz bu kadar karansarlıkla.

Ben de seninle aynı şeyi diliyorum hayattaki tek dilegim bu diyebilirim ama bana inanılmaz şeyler yaptı senelerce değer gormedigim bi evlilikte durdum ailesinin psikolojik şiddeti elimde avucumda ne varsa istemesi ve alması en sonunda da beni aldatılan kadın durumuna düşürmesi bu şekilde teşekkür etmesi.Beni küçük düşürdü insanlar acıyarak bakıyor ne kadar iyiyim desem de yok doktora git ilaç kullan evde kalma vs tavsiyeleri veriyor şimdi bu insan ölmeyi hak etmiyor da kom ediyor?Cocugumun ortamda anneli babalı birini görünce boynunu bukmesini anlatmiyirum bile ama o yasarken ben nefes alamiyorum

Konu hortlakmış
Ben konuları okuyunca boyları devrilsin diyorum, o kadınlar o hayatın içinde, bizzat yaşıyorlar, kendisine yapılanlar ne kadar ağır ki bunu yapanın ölmesini temenni ediyorlar.
Tamam mantıklı olan boşanmak ama bazı insanlar yaşadıkları psikolojiyle doğru, sağlıklı, mantıklı kararlar veremeyebiliyorlar.
ama ozamanki üyelerin yaptıkları yorumlarda mahalle teyzesi modunda "aaa beddua etme döner seni bulur taş olursun taş" bla bla
Sabah sabah yükseldim saçma yorumlara

Bu kadar beddua edeceğine boşan hayatına bak emin ol aileni böyle daha cok üzersin . Çocuğun var mı bilmiyorum ama ona da kendine de bu kötülüğü yapma bir ömür böyle geçmez adam ölsün diye bekleceğine hayattayken öldür onu yani hiç yaşamıyor say boşan

Yeme bizi. Bizi test etme. Burada kimse git kocanı öldür ya da büyü yap demeyecek. Şimdi sakince telefonu yerine bırak.

Inanclı bırı ısenız su lafı duymussunuzdur hayır dıle komsuna hayır gelsın basına gıbı bı soz bı ınsana ölsün diye dua etmemız ıcın ya terorıst yada tecavuzcu olması gerekıyor bence cabuk sınırlenıyor küfür edıyor dıye oyle dua edılırmı. Bosanmak varken bu benım kaderım anca ölünce biter modundan cıkıp allah bana akıl vermıs aklımı kullanıp bosanırım demek daha kolay cocuk yok galıba. Eger yoksa bosanmakta zor olmamalı.
Babamın kolesı olacagım demıssınız demekkı sız hep kolaya kacan bırısınız yatın bırgun babanızdan sıkılıp onadamı dua edeceksınız. Bence bosanıp kendı ayaklarınızın ustunde durup hayatı guzel gecırebılırsınız

aynen öyle en güzeli kimseye eyvallah etmeden kendi ayaklarımız üzerinde durmak, kayınvalidem evlenmeden önce güzel gelinim derken evlendikten sonra oğlunu üzerime salıp akıl almaz derece kavga etmemize neden oldu ve şiddet gördüm yaptığım tek şey ceketimi alıp evi terk etmek ve dönmemek kendime yeni bir hayat kurmak oldu. Hatta o kişi evden bile çıkmadı kıyafetlerim bile evde kaldı eyvallah etmedim kendime sıfır bir ev kurdum. Kızın takımı tokamı kullandığı fotoğraflar düştü önüme yatak odamı kullandılar çeyizimi kullandılar yine de sabır dedim ve sustum sonunda ne oldu benden aldıkları ve kar saydıgı mal mülkün kat be kat fazlası ve en güzellerini bir yılda kazandım.
Bir günden bir güne ne annesine ne kendisine beddua ettim. Boşanma arefesinde sevgili olduğu kadınla evlendi hala daha beddua etmem etmedim. Şu an çok güzel bir hayatım var Allah a bin şükür.

allah eski kocanıza sabır versin bir önceki konunuzu da gördüm ama bu kadar kin dolu bir insan görmedim. Hem çocuğum boynu bükük kaldı deyip hem de çocuğunun babasının ölmesini isteyen bir kadından kurtulduğu için şanslı. Dünya yıkılmışta altında kalmışsınız tek boşanan siz değilsiniz ama ilk defa birisinin ölmesini isteyen bi kadın ilk defa gördüm. Tedavi olun.

benneyanginlargordum senin yorumlarını gördüğüm konulara yorum yazmadan geçiyorum tam olarak ne demek istiyorsam yazıyorsun. Mutlu değilsen boşanmak huzurdur mutluluktur.

Ayrılmanın bin bir onurlu yolu var hatta en kötü ihtimalle terk edip gidersin tek kelime etmeden biraz erkeksen ben artik sevmiyorum yapamıyorum ayrılalım dersin kimse pacana yapışacak değil.Ama bir kadının onurunu kırmak onun başkasına tercih edildiğini göstermek onda tamir edilmeyecek güven ve öz güven sorunu yaşatmak ölmeyi hak ettiriyor.Bunu yapan insanlar tedavi olamayacak da ben mi olacağım?

daha önceki konunuzda kına gününü kv eziyetlerini vs yazmışsınız siz sevmiyorum deyip ayrılmayı denediniz mi ve bu saydıklarınızın hiçbiri ama hiçbiri kimsenin ölmesini hak ettirmez. Öyle olsa benim ve milyon tane kadının katliam yapması gerekirdi. Başka kadına tercih edildiysen döner arkana gider başka bir erkekle mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…