How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hayattan dilegim...

Niyetim iyi diyorsunuz ama gercekten anlattığınız kadar iyi niyetli olsanız kimsenin ölmesi icin beddua etmezdiniz. Özellikle bu kişi iyi kötü eşinizse. Ömür boyu bu adamı çekmek zorunda değilsin. Annen olsa, baban olsa, kardeşin olsa derizki ya kadın öyle bunalmışki artık karşıdaki insanın ölmesini beklemekten başka bi çaresi olmadığını sanıyor. Cünkü bahsettigim kişilerden boşanma gibi Bi seceneginiz yok, eşinizin aksine. Yapacağınız tek şey boşanmak

Senin icin duami ediyim?
Ne diyip?
Allahim nolur konu sahibinin kocasi ölsunmu diyim?

Allah bilir size ne yasatti ki bunlari yaziyorsunuz diyecegim ama bu kadarini isteyecek kadar kalbinizin kararmasini hos karsilayamiyorum. Beddua doner dolasir kendini bulur. Allah korkum yok diyorsunuz beddua ediyorsunuz. Buyuden farki ne? Insanin niyeti neyse eline gecicek olan da odur. Biraz kalbini temizleyin ya. Bilmiyorum nasil bir hayat gecirdiginizi ama kotu isteyerek yanlis yoldasiniz.

cenazesini mi hayal ediyorsun? hayal ediyorsun? güzel birşeyin hayalini kurar gibi eşinin cenazesini hayal ediyorsun yani. Hay allahım şaşırdım diyecek şey bulamadım. eşinin ruh sağlığı iyi değil diyorsun ama seninki bence ondan daha bozuk. acilen bir doktora görünmeni öneririm. yoksa bunun sonu hayra alamet değil gibi sanki.

evet çok şey yaşamıssınız çok üzülmüşsünüz belli ama bu nedir kendinize saygınız olsun gidin temizlik yapın ev geçindirin ama birinin ölmesini beklemeyin okuduğumda şok oldum Rabbim hidayete erdirsin ... birde bir insanın hayattan dileği bu olmamalı hayattan güzel şeyler dileyin ki size güzel şeyler versin...

belliki çok üzülmüş incinmişsin,fakat kendine bu acıyı yaşatacağına hergün ölüp direleceğine kendine gel ayaklarının üzerinde dur .ailen bilmiyorum biliyormu durumunu ama bilse herhalde bu halini onlar da istemezdi böyle bir ortamda heder olup gitmeni madem yürütemiyosunuz 2 medeni insan gibi konuşun anlaşın olmadı ayrılın birbirinize beddua ederek ömür geçmez ...

bence sneın bır yanın onu sevıyor,çok büyük sorun,onu sevmesen çok tan bırakırdın,bazı kadınlar,böle eşlerınde zulmu görür bırakmaz,ölsün falan der,büyü,bedua fılan,ama yınede bırakmaz,nevzat tarhanın çok güzel açıklaması var sızın gbıler için,sevgiyi bağımlılık acı gıbı bişeyler,oku bence aşk terapi,yunus terapi

Konu sahibine amma yüklenilmiş.

Herkes adeta bir melek, bir iyilik abidesi.

Annemin de mutsuz bir evliliği vardı, 2 çocuğu vardı, gidecek yeri yoktu, fazla maddi gücü de yoktu. Babam da çok iyi bir insan değildi. Annemin o evlilikten tek kurtuluş yolu babamın ölmesiydi, o da babamın ölmesini dilerdi.

Kadının parası yoksa, gidecek yeri yoksa , çıkış yolu yoksa, adam kötü davranıyorsa, adam kötü bir insansa söyler misiniz bu kadının çıkış yolu nedir? İkincisi size her gün kötü davranan , aşağılayan birinden nefret etmenin neresi yanlış? Gayet doğal bir durum. Herkesin kocası sizinkiler gibi iyi insanlar değiller. Siz de kötü bir adamla yaşayın, bakın bakalım sizde melaikelikten eser kalacak mı? İçinde olmadığınız durumlara ahkam kesmeyin bence.

Özet geçeyim siz melek olabilirsiniz ama normal insanların kendilerine kötü davranan insanlardan nefret etmesi normal, nokta.

Konu sahibine amma yüklenilmiş.

Herkes adeta bir melek, bir iyilik abidesi.

Annemin de mutsuz bir evliliği vardı, 2 çocuğu vardı, gidecek yeri yoktu, fazla maddi gücü de yoktu. Babam da çok iyi bir insan değildi. Annemin o evlilikten tek kurtuluş yolu babamın ölmesiydi, o da babamın ölmesini dilerdi.

Kadının parası yoksa, gidecek yeri yoksa , çıkış yolu yoksa, adam kötü davranıyorsa, adam kötü bir insansa söyler misiniz bu kadının çıkış yolu nedir? İkincisi size her gün kötü davranan , aşağılayan birinden nefret etmenin neresi yanlış? Gayet doğal bir durum. Herkesin kocası sizinkiler gibi iyi insanlar değiller. Siz de kötü bir adamla yaşayın, bakın bakalım sizde melaikelikten eser kalacak mı? İçinde olmadığınız durumlara ahkam kesmeyin bence.

Özet geçeyim siz melek olabilirsiniz ama normal insanların kendilerine kötü davranan insanlardan nefret etmesi normal, nokta.
Canım valla yorumuna şaştım kaldım, ne yalan söyleyeyim. Böyle bir şeyi nasıl savunabilirsin? Bir insan dünyanın en kötüsü de olsa Allahın yarattığı bir varlığın ölmesini nasıl dileyebilir. Uzaklaşsın,boşansın yaa.Allah kimseyi bir insanın ölmesini dileyecek kadar,bunun hayaliyle yaşayacak kadar,büyüyü düşünecek kadar zor durumlarla sınamasın...Korkunç

Canım valla yorumuna şaştım kaldım, ne yalan söyleyeyim. Böyle bir şeyi nasıl savunabilirsin? Bir insan dünyanın en kötüsü de olsa Allahın yarattığı bir varlığın ölmesini nasıl dileyebilir. Uzaklaşsın,boşansın yaa.Allah kimseyi bir insanın ölmesini dileyecek kadar,bunun hayaliyle yaşayacak kadar,büyüyü düşünecek kadar zor durumlarla sınamasın...Korkunç

CeYz cim ben de bunu söylemeye çalıştım zaten. Biri için ölse de kurtulsam diye düşünmediyseniz, o durumda değilseniz bu kadını anlamanız zor. Ama kadının durumunda garip bir şey yok, başka çaresi yok, adamdan da nefret ediyor.

Lisede üvey babayla büyüyen bir arkadaşım vardı. Adam bunu taciz editordu, kız 16 yaşında gidecek yeri yok, kendini taciz eden adamın ölmesini dilemesi bence normal.

Hayatı güllük gülistanlık olan insanların sen canavarsın şeklinde yorum yapması abes. Sizi koyalım bu kadının yerine, tacize uğrayan arkadaşım yerine bakalım siz ne düşüneceksiniz? İnsanoğlu melek değil, nefret de insani ve normal bir duygu.

Son düzenleme:
CeYz cim ben de bunu söylemeye çalıştım zaten. Biri için ölse de kurtulsam diye düşünmediyseniz, o durumda değilseniz bu kadını anlamanız zor. Ama kadının durumunda garip bir şey yok, başka çaresi yok, adamdan da nefret ediyor.

Lisede üvey babayla büyüyen bir arkadaşım vardı. Adam bunu taciz editordu, kız 16 yaşında gidecek yeri yok, kendini taciz eden adamın ölmesini dilemesi bence normal.

Hayatı güllük gülistanlık olan insanların sen canavarsın şeklinde yorum yapması abes. Sizi koyalım bu kadının yerine, tacize uğrayan arkadaşım yerine bakalım siz ne düşübeceksiniz? İnsanoğlu melek değil, nefret de insani ve normal bir duygu.
Ben 16 yaşında kızı taciz eden adama beddua etmem bizzat gider boğarım ya da elimde olsa teröristlerden birine rastlasam neler yapacağım ama konu sahibinin durumu böyle bir şey değil ki. Kendine doğru ya da yanlış bir eş seçmiş, hepimiz evlenirken kumar oynuyoruz aslında %100 hiçbir zaman emin olamayız ama yanlış biriyse boşanma yolunu seçeriz. Bir sığınak gibi görüp boşanamıyorum ona mecburum dememek için de okumanın meslek edinmenin ne kadar önemli olduğunu söylüyoruz her zaman. İlk mesaja göre yorum yapıyorum ben tamamen, ben ne kadar iyiysem o okadar kötü demiş. Ama Allahtan korkmasam büyü yapacağım demiş, cenazesini hayal ediyorum demiş vb. şeyler bu ikisi kaldı aklımda.Bizden de dua beklemiş hatta sanırım. Konu başlığını görünce güzel bir şeyler vardır diye bir açtım ve şok oldum.İnsanın hayattan dileği bu olamaz. Başka çıkış yolu dilemeli.

Evet kızlar ben kocamın ölmesini istiyorum. Bir dilek tutmam gerekse hemen eşim ölsün diyorum hep onun cenazesinin hayalini kuruyorum her dakika küfür etmesi dengesiz davranışları beni bunaltıyor ikimizi karsilastirsaniz benim yanımda çok kötü bi insan kalıyor ben ne kadar iyi niyetliysem o o kadar kötü niyetli bi kere dengesiz ruh hali bozuk bir sürü asker polis ölüyor keşke diyorum iyi insanlar olecegine benimkisi ölse bence yaşamayı hakeden biri değil Allah korkum olmasa hocaya gidip büyü yaptiricam ama ne kadar günah olduğunu biliyorum ve böyle hareketler bana yakışmaz kv kp akrabaları ile bir problemim yok hatta onları kocamdan çok daha fazla seviyorum. Niye evlendin diceksiniz kendini o kadar efendi o kadar iyi çalışkan dürüst tanittiki ama aynı evde yaşamak farklı bişey en ufak örnek telefonda biseyi yanlış anladım diyelim etmediği küfür kalmıyor agresif ukala ama siniri 5 dakikada geçen biri fakat ben artık dayanamıyorum boşanıp ailemi uzemem tek dileğim kocamın ölüp geri kalan hayatımı anamın babamın kölesi olarak geçirmek lütfen benim için dua edin...
ne dıyecegımı bılemedım
gercekden bı ınsandan bukadar nefret eden bırının onla omur boyu evlı kalmak ıstemesı cok şasırtıcı....

Ben 16 yaşında kızı taciz eden adama beddua etmem bizzat gider boğarım ya da elimde olsa teröristlerden birine rastlasam neler yapacağım ama konu sahibinin durumu böyle bir şey değil ki. Kendine doğru ya da yanlış bir eş seçmiş, hepimiz evlenirken kumar oynuyoruz aslında %100 hiçbir zaman emin olamayız ama yanlış biriyse boşanma yolunu seçeriz. Bir sığınak gibi görüp boşanamıyorum ona mecburum dememek için de okumanın meslek edinmenin ne kadar önemli olduğunu söylüyoruz her zaman. İlk mesaja göre yorum yapıyorum ben tamamen, ben ne kadar iyiysem o okadar kötü demiş. Ama Allahtan korkmasam büyü yapacağım demiş, cenazesini hayal ediyorum demiş vb. şeyler bu ikisi kaldı aklımda.Bizden de dua beklemiş hatta sanırım. Konu başlığını görünce güzel bir şeyler vardır diye bir açtım ve şok oldum.İnsanın hayattan dileği bu olamaz. Başka çıkış yolu dilemeli.

Benim anlamadığım nokta nefretin bu kadar tepki çekmesi. Nefret de sevgi kadar insan doğası parçası ve normal bir duygu. Nefret etmesi gereken insana nötr kalana da peygamber deniyor zaten.
Sizin hayatta nefret edecek kimseniz olmaması nefretin anormal ya da sağlıksız olduğu anlamına gelmez. Ben bunu söylemeye çalıştım sadece, herkesin melaike kesilmesini samimi bulmadım.

Nefret olabilir doğal.
Fakat büyü yapmaktan korkan birinin beddua etmekten çekinmemesi garibime gitti.
Beddua döner dolaşır sahibini bulur derdi babam o_O

Valla ben de beni taniyanlari sasirtacagim belki ama ben de zamanında birinden o kadar nefret etmiştim ki ölsün diye dua ettim. Ama ölmedi. Yani olmayacak duaya amin demeyin. Bir şeyler yapın.
Ben konu sahibini anlıyorum. O kadar bunaliyordum o kadar caresizdim ki boguluyordum artık. Sırf nefes alabilmek için ölsün istedim. Çünkü o varken ben yoktum. Ya o ya bendi. Az kalsın benim sebebim olacaktı. Kendi canimdan vazgecirdi beni, öyle bir pislikti. O yüzden kızlar birinden bu kadar nefret etmediyseniz atıp tutmayin hiç, davulun sesi uzaktan hos gelir. Hayatin öyle kirli yüzleri var ki hümanistik namına hiçbir şey birakmiyor insanda.

Kardeşim seni anlıyorum benim eşimde sinirli anında küfürü dilinden düşürmeyen biri ve bu yüzden tartıştığımız zaman birçok kere küfürle kalbimi kırdı ama bir saat sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi sanki o küfürü etmemiş gibi davranıyor ve bu 4 senedir böyle ben de bıktım artık bazen bende ölsede kurtulsam diyorum evlendiğim güne lanet ediyorum 😣

Değişik bir psikolojiye sahip bir insansınız
Tabi boşanacak kadar cesurda değilsiniz, hayalperest bir insansınız,
Yaşayacak tek bir hayatımız var, onuda cehenneme kendi elimizle yaşamamalıyız,
Ama doğrudur sizin durumunuzda milyonlarca kadın vardır, umarım bir gün cesur olup adamdan boşanır yeni hayatınıza başlarsınız

Back