aynen öyle en güzeli kimseye eyvallah etmeden kendi ayaklarımız üzerinde durmak, kayınvalidem evlenmeden önce güzel gelinim derken evlendikten sonra oğlunu üzerime salıp akıl almaz derece kavga etmemize neden oldu ve şiddet gördüm yaptığım tek şey ceketimi alıp evi terk etmek ve dönmemek kendime yeni bir hayat kurmak oldu. Hatta o kişi evden bile çıkmadı kıyafetlerim bile evde kaldı eyvallah etmedim kendime sıfır bir ev kurdum. Kızın takımı tokamı kullandığı fotoğraflar düştü önüme yatak odamı kullandılar çeyizimi kullandılar yine de sabır dedim ve sustum sonunda ne oldu benden aldıkları ve kar saydıgı mal mülkün kat be kat fazlası ve en güzellerini bir yılda kazandım.
Bir günden bir güne ne annesine ne kendisine beddua ettim. Boşanma arefesinde sevgili olduğu kadınla evlendi hala daha beddua etmem etmedim. Şu an çok güzel bir hayatım var Allah a bin şükür.
allah eski kocanıza sabır versin bir önceki konunuzu da gördüm ama bu kadar kin dolu bir insan görmedim. Hem çocuğum boynu bükük kaldı deyip hem de çocuğunun babasının ölmesini isteyen bir kadından kurtulduğu için şanslı. Dünya yıkılmışta altında kalmışsınız tek boşanan siz değilsiniz ama ilk defa birisinin ölmesini isteyen bi kadın ilk defa gördüm. Tedavi olun.
benneyanginlargordum
senin yorumlarını gördüğüm konulara yorum yazmadan geçiyorum tam olarak ne demek istiyorsam yazıyorsun. Mutlu değilsen boşanmak huzurdur mutluluktur.