Hayattan dilegim...

onun ölümünü dileyip kendi hayatını ve kalbini karartacağına,boşanmak daha mantıklı değil mi?böyle ikiyüzlü bir hayat sanki daha mı mutlu ediyor aileni.

Canım öncelikle her anne baba kızının mutlu olmasını ister ki eminim senin annen baban da içinde bulunduğun durumu bilse boşanman için yanında olurlar.
Bu hayat senin, yaşadıklarından sen sorunlu olucaksın.kendini düşün .
Eğer sen iyi olursan annen babanda iyi olur.
Bir kadın eşinin ölmesi için dua ediyorsa o evlilik yuvalıktan cıkmıştır.Harabeye dönmüş bir yuvada nefes almaya calışman nafile o zaman.Her nefeste boğulduğunu hissedeceksin ,katlanmayı secmen kendine yaxık etmen demek.

Çok ilginç ya ne kadar kötü olursa olsun sonuçta bi can ölmesi için dilek tutacağına ya boşan yada kocam bana bağlansın doğru düzgün biri olsun diye dua et...

Cok iyi birisi olsan boyle buyu falan aklina gelmezdi bence. Ölmesini dilemek yerine boşanman daha mantikli.

Anlaşılan sende pek normal biri değilsin. Boşansana o zaman dediğin şey bahane mi Allah aşkına boşanmamak için ya. Seni zorla alıkoyan mı var sanki bu kadar nefrett ediyosun adamdan. Çiz kendi yolunu o zaman, demekki cesaretin yok

ya ben de bu müge anlıya falan çıkıp kocasını aslında kendisi öldürmüş olan kadınlar bu kafaya nasıl ulaşıyor diyordum

şu an içten içe dilersiniz
baktınız ölmüyor bi gün eyleme geçersiniz
acilen bu kafadan çıkın

bi tanıdığım kadın var kocası kendisinden 20 yaş büyük ve kalp hastası
15 senedir kocasının ölmesini bekliyor adam hala hayatta. kadını bile gömecek nerdeyse

Dikkat ette sen olmeyesin. Esas o zaman ailen uzulur. Bosanmak yerine bu kdar korkunc bir seyi diliyorsun bide ustune ben cok iyiyim kocam cok kotu diyorsun. Allah akil fikir versin

iyi niyetinize hayran kaldim
Allah sizin gibi IYI NIYETLI insanlara kudretin K sini vermesin..hatta mumkunse dilleri lal olsun da beddua ederek gezmeleri engellensin.

o kocanın anası babası kardeşleri yokmu? sen sevmiyorsun diye ölsün mü elin çocuğu...bu nasıl vicdan?beğenmiyorsan bırak git....senin oğlun için aynı dilekte bulunsalar hoşuna gider mi...te Allahım ya....neler görücez daha....

Evlilik akdi bir Haksa,Boşanmakta yeri geldiğinde o kadar Haktır. Ama hala ALLAH katında eşin olan insana böylesine Beddua etmek HAKK değildir kardeşim. Ki bir Hadiste,Hiç kimse ÖLÜMÜ İSTEMESİN,cünkü kendisine ne hazırladığını(yani başına ne geleceğini) bilemez. Ve; Sakın kimse kendisine dokunan bir zarardan dolayı ölümü istemesin. Eğer kendini ölümü istemekten alıkoyamıyorsa şöyle desin;
- Rabbim, yaşamak bana daha hayırlı olduğu müddetçe beni yaşat; ölümüm bana daha hayırlı olduğu zaman ruhumu al. Diye rivayet edilmiştir. Siz de böyle yapın. Tam tersibu duayı eşinize yönelik yapın..Ama asla ne kendiniz için,ne de eşiniz için Ölümü dilemeyin. Biliyorum çok zor bir durum... Ama dayanacak gücünüz kalmadıysa,konuştuğunz halde hala düzelme yoksa,boşanın gitsin. Bak kapılarınız kapalı,ailen senin yanında mı ? bmutsuzluğu da,huzurszluğuda sadece siz yaşıyorsunuz. Siz çekiyorsunuz yalnızca. Bir ömür böyle çekilmez zaten. En iyisi boşanın,aileniz de bir gun uzulur 2 gn üzülür. 3. gün boşverirler,merak etmeyn. Ki bir de siz haklıysanız ailenizin göznde,size hak verdiklerinde,''benım kızımı kmse üzemez '' deyip kanatları altına alırlar sızı.. sizde bir problem yok en azından. İçinz rahat olsun..

Duaların gerçek olmama ihtimaline karşı boşanma diye bir seçenek var. Siz bekleye bekleye hayatınızı çürüteceğinize, varsın aileniz üzülsün. Ayrıca kimsenin kölesi olmaya böyle çabuk razı olmayın.

Cnm sinirle yazmissin belli
Adami öldurmek icin dua edecegine duzelsin diye dua et yok yaptim duzelmedi diyorsa bosan sende kurtul o da kurtulsun
Sanki kocan olse ailen uzulmeyecekmi

Ama yine de fantastik bir fikir vereceğim, yatağınıza zehirli akrep sok. Uyuduktan sonra kutusundan çıkarır yatağınıza atarsın, sen de içeride uyuyakalmış gibi yaparsın nasıl ama ? Valla tertemiz katilin ağzı yok dili yok parmak izi yok

Bu yaptığınız fedakarlık falan değil yanlız
Kaç yaşına gelmişsiniz kendinizi düşünmeniz gerek
Boşanırsanız aileniz üzülür, zamanla herşey unutulur
Ama boyle devam ederseniz kafayı yersiniz ve emin olun aileniz çok daha fazla üzülür

Gece gece gunahina alet etme insanları,ne diyorsunuz allah aşkına ya bosan gitsin kardeşim,ana baba çocuğuna ne beddua ediyorsun allahtan kork.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…