- 15 Temmuz 2015
- 49
- 11
- 1
- 37
- Konu Sahibi mmervevizzzz
Evet kızlar ben kocamın ölmesini istiyorum. Bir dilek tutmam gerekse hemen eşim ölsün diyorum hep onun cenazesinin hayalini kuruyorum her dakika küfür etmesi dengesiz davranışları beni bunaltıyor ikimizi karsilastirsaniz benim yanımda çok kötü bi insan kalıyor ben ne kadar iyi niyetliysem o o kadar kötü niyetli bi kere dengesiz ruh hali bozuk bir sürü asker polis ölüyor keşke diyorum iyi insanlar olecegine benimkisi ölse bence yaşamayı hakeden biri değil Allah korkum olmasa hocaya gidip büyü yaptiricam ama ne kadar günah olduğunu biliyorum ve böyle hareketler bana yakışmaz kv kp akrabaları ile bir problemim yok hatta onları kocamdan çok daha fazla seviyorum. Niye evlendin diceksiniz kendini o kadar efendi o kadar iyi çalışkan dürüst tanittiki ama aynı evde yaşamak farklı bişey en ufak örnek telefonda biseyi yanlış anladım diyelim etmediği küfür kalmıyor agresif ukala ama siniri 5 dakikada geçen biri fakat ben artık dayanamıyorum boşanıp ailemi uzemem tek dileğim kocamın ölüp geri kalan hayatımı anamın babamın kölesi olarak geçirmek lütfen benim için dua edin...