How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hayattan dilegim...

mmervevizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
49
11
1
37
Evet kızlar ben kocamın ölmesini istiyorum. Bir dilek tutmam gerekse hemen eşim ölsün diyorum hep onun cenazesinin hayalini kuruyorum her dakika küfür etmesi dengesiz davranışları beni bunaltıyor ikimizi karsilastirsaniz benim yanımda çok kötü bi insan kalıyor ben ne kadar iyi niyetliysem o o kadar kötü niyetli bi kere dengesiz ruh hali bozuk bir sürü asker polis ölüyor keşke diyorum iyi insanlar olecegine benimkisi ölse bence yaşamayı hakeden biri değil Allah korkum olmasa hocaya gidip büyü yaptiricam ama ne kadar günah olduğunu biliyorum ve böyle hareketler bana yakışmaz kv kp akrabaları ile bir problemim yok hatta onları kocamdan çok daha fazla seviyorum. Niye evlendin diceksiniz kendini o kadar efendi o kadar iyi çalışkan dürüst tanittiki ama aynı evde yaşamak farklı bişey en ufak örnek telefonda biseyi yanlış anladım diyelim etmediği küfür kalmıyor agresif ukala ama siniri 5 dakikada geçen biri fakat ben artık dayanamıyorum boşanıp ailemi uzemem tek dileğim kocamın ölüp geri kalan hayatımı anamın babamın kölesi olarak geçirmek lütfen benim için dua edin...

Evet kızlar ben kocamın ölmesini istiyorum. Bir dilek tutmam gerekse hemen eşim ölsün diyorum hep onun cenazesinin hayalini kuruyorum her dakika küfür etmesi dengesiz davranışları beni bunaltıyor ikimizi karsilastirsaniz benim yanımda çok kötü bi insan kalıyor ben ne kadar iyi niyetliysem o o kadar kötü niyetli bi kere dengesiz ruh hali bozuk bir sürü asker polis ölüyor keşke diyorum iyi insanlar olecegine benimkisi ölse bence yaşamayı hakeden biri değil Allah korkum olmasa hocaya gidip büyü yaptiricam ama ne kadar günah olduğunu biliyorum ve böyle hareketler bana yakışmaz kv kp akrabaları ile bir problemim yok hatta onları kocamdan çok daha fazla seviyorum. Niye evlendin diceksiniz kendini o kadar efendi o kadar iyi çalışkan dürüst tanittiki ama aynı evde yaşamak farklı bişey en ufak örnek telefonda biseyi yanlış anladım diyelim etmediği küfür kalmıyor agresif ukala ama siniri 5 dakikada geçen biri fakat ben artık dayanamıyorum boşanıp ailemi uzemem tek dileğim kocamın ölüp geri kalan hayatımı anamın babamın kölesi olarak geçirmek lütfen benim için dua edin...

arkadaşım aklını peynir ekmekle mi yedin?
aileni üzmemek için, boşanmak yerine bir insanın ölmesi için dua etmek!
aklını başına al, böyle dualar dönüp dolaşır sahibini bulur
senin yanında kötü biri olabilir ama anladığım kadarıyla fiziksel şiddet de yok, tehdit de yok, hayati tehliken de yok
varsa bile yine de böyle olmaz
boşanırsın olur biter
ailenin üzüntüsü de bir süre sonra geçer
büyü günah bana yakışmaz diyorsun, bir insanın ölümü için dua edip dilek tutup üstüne üstlük bizden de kendin için dua istiyorsun!

ayrıca, büyü vb. konular burada yasak

ne kadar süre tanışıyordunuz evlendiğinizde merak ettim
yani bu kadar agresif insan kendini illa belli eder
sorununuza gelince madem ölümünü isteyecek kadar sevmiyorsunuz ve bu kadar mutsuzsunuz boşanın
aileniz bu kadar mutsuz olduğunuzu bilse daha çok üzülür emin olun

Onun ölmesini mi bekleyeceksiniz belki sizden uzun bir ömrü olacak Allah bilir bu hayattan çıksın ölsün diyeceğinize siz onu hayatınızdan çıkarın boşanın kurtulun
annem babam üzülmesin diyerek başka bir anneye evlat acısı mı yaşatacaksınız beddua etmeyin Allaha havale edin

kötüde olsa bir insanın yaşamayı hak edip etmemesine biz karar veremeyiz ki,hem beddua da gittiği hızla geri gelir edeni bulurmuş.eşinizden nefret ediyorsunuz henüz boşanacak gücü kendinizde göremiyorsunuz,çaresizsiniz ama beddua etmek yerine eşinizin düzelmesi için dua edin ve kendinize de sabır dileyin.

tumblr_njvz50RA8n1rh9ffao1_1280.jpg

Bir hanım daha vardı kk da böyle beddua eden,böylesine kin dolu... Evet çok kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz. Evet eşiniz size farklı bir yüzünü gösterip sizinle evlendikten sonra değişmiş olabilir. Siz bedduadan önce duanızı ettiniz mi? Allahım eşimin canını al diyeceğiniz yere Allahım bana yaşattıklarını görüyorsun ne olur ona doğru yolu göster evliliğimiz huzurlu olsun dediniz mi? O öldükten sonra herşeyin daha güzel olacağı ne malum ? Annem her zaman birşey için dua ederken tam dile der. Bence siz beddua edeceğinize biraz dua etmeyi deneyin...

Senin ailen boşanmanın acısını yaşamasın diye onun ailesi evlat acısı yaşasın.
Senin ailen boşanmanın acısını yaşamasın diye, sen sevmediğin bir adamla olmanın acısını yaşa.

Niye işleri zorlaştırıyorsun.
Halbuki daha medeni bir yolu var. Boşanmak.
Ailen 1 üzülür 2 üzülür, sonra unutulur. Sen yoluna bakarsın, o yoluna bakar.
Bu düşüncen çok hastalıklı bir düşünce.

Boşanın oh diyeceksiniz...
dünyaya bir kere geldiniz neden çekmek zorunda kalasınız ki...?

ben ne kadar iyi niyetliysem o o kadar kötü niyetli
şimdi siz iyi niyetli mi olmuş oluyorsunuz?
boşansanız daha kolay olmaz mı?
edeceğim tek dua Allah akıl fikir versin demek olur.

belki de bu kadar bencil olmasanız her şey çok farklı olur.anlıyorum çok fazla hayal kırıklığı yaşamışsınız bu laflar üzüntüden ancak lütfen güçlü olun.bedduayla işler hallolsaydı dünyada kötü adam kalmazdı.hatta bazen iyilerin daha çabuk öldüğünü düşünüyorum.ne malum sizden çok yaşamayacağı? bir tanecik yaşam hakkınız var.ailem üzülmesin derken kendi hayatınızı zindana çeviriyorsunuz.şimdi anlamasalar da birgün artık dayanamayacak duruma gelip illaki baba evine gideceksiniz.
Bosanın derim.yok diyorsanız ısrarla bari nolur düzelir diye çocuk yapmaya kalkmayın!!

ben sizi anlıyabiliyorum insan o kadar öfke duyuyorki ağzından çıkabiliyor.yinede siz beddua etmeyin imkanınız varsa ayrılın allaha havele edin.

Çocuğu boşandı diye depresyona giriyor sanki anne babalar, üzülürlermişmiş. Hadi oradan, yemiyor boşanmaya cesaretim yok değil de annem babam üzülür...
Biz niye kocan ölsün diye dua ediyoruz ya, ne diye günaha sokuyorsun bizi herkes vadesi gelince ölecek, boşanmayacaksan çekeceksin kocanı, ne yapalım biz burada?

Back