Hayattan bezdiren kaynanalarla nasıl baş ediyorsunuz?

Sen susunca seni saf yerine koyuyordur muhtemelen. Kızları bile çekmiyormuş el kızı niye çeksin? Valla işin çok zor 8 yıl geçirmişsiniz. Ben ayrı evim olduğu halde ilk zamanlarımı kv evinde geçirmek zorunda kaldım. Beni bekliyormuş sanki ameliyat olmak için. Eşim anlayana kadar ben neler çektim sustum da noldu? Cevap versem ben kötü olacaktım gerçi. Allah kocana akıl fikir versin size de bir bebiş versin belki o zaman anlar kafasına dank eder.

Sizin o modelden bende de var, senede 2-3 kez gelmesine rağmen ya annen ya ben dmişliğim var. Bunu demediğiniz sürece öyle oturur çekersiniz.

Bir gün yine bir kötülük yaptığında eşinize seni seviyorum ama ayrı ev istiyorum diyeceksiniz kaynananızın yanında, eşyanızı alıp çıkacaksınız. O ev açılana dek dönmeyeceksiniz. Yoksa hoşgeldin kanser.

.
Bu bizim imtihanimiz diyor annesi için şaka gibi.Ne yapsam olmuyor.Bezdim ..
eşinizin annesi eşinizin imtihanı sizin imtihanınız değil !
annesini imtihan olarak görmesi bazı şeylerin farkında olduğunu gösterir
annesiyle kendisi uğraşmalı sizi sinir hastası edip annesine kurban etmeye hakkı yok
maddi sorununuz da yokmuş
karşılıklı dairelerde oturun altlı üstlü oturun bir şekilde ama aynı evde oturmayın
hasta numarası yaparsa yapsın bir yapar iki yapar alışır sonra gercekten hasta olmadıktan sonra numaradan ölecek değil ya

biz ne söylesek boş bunun başka çözümü yok ne gerek var çekmeye
bazı şeyleri de biz zorlaştırıyoruz gerçekten çözüm burnumuzun dibindeyken
eşiniz bencil bi kere bunu kabul edin

Ben çekemezdim açıkcası biz farklı şehirlerdeyiz senede 30 gün görüşürüz izinlerde oda . Ama çekilmiyor benim kv pasaklı düzensiz cimri kıskanç ne yazıkki . Mutfak dolaplarının kulplarına yağdan ellerim yapışır yerdeki tozlar kırıntılar öylesine . Birde benle yarışa girer temizlik konusunda . Cimri markete gidiyor 4 soğan alıp geliyor o zaten o gün bitecek yarın yine yine böyle böyle devam ediyor beni sinir ediyor. Ramazan’da bi sulu köfte yaptı 3 gün onu yedirdi midem kalktı artık görmek istemiyorum aylar geçti hala evimde pişirmedim. Hep böyle 3 günlük yemeği yedirir beni delirtir. İzinden geçen hafta döndük gergin geldik bir daha aramam sormam hep ben arıyordum enayi miyim allah aşkına sürekli niye ben arıyorum. Şu şehirde kimsesiz olan biziz onun araması lazım sonuçta

Eşinizi seviyorsunuz ya, emin olun o sizi hiç sevmiyor. Seven insan anasıyla yaşamak zorunda bırakmazdı sevdiğini. Ben de zamanında eşim beni seviyor o yetiyor bana derdim. Ama hamilelikte anladım ki benim bir kıymetim yokmuş sadece anasını seviyormuş. Benim ex kv de şeker hastasıydı insulinini yapar bir şey yemezdi, bilinçli olarak şekerini düşürürdü.Ya da zamanında iğnesini yapmaz bilerek şekerini yükselirdi. Amaç oğlum bak görüyorsun ben çok hastayım yalnız yaşayamam mesajı vermekti. Oğlu bütün bunlara inanıp annesinin gerçekten bakıma muhtaç olduğunu zannederdi. Oysa ki kv ile ikimiz yalnızken ne bir kez şekeri düştü ne de yükseldi şeytan tabii kime numara yapacağını çok iyi biliyordu. Iki oğlu vardı diğerinin yanında barınamıyordu çünkü o, bundan fena yemiyordu bunun numaralarını. Iki yıl dayanabildim bu kadının şeytanlıklarina ondan sonra kucağımda üç aylık bebekle beni babamın evine bıraktı zamanında çok sevdiğim eşim. Annesi ya da bizim aramızda tercih yaptı. Beni boşver evladını bile kapı dışarı etti sırf melek anası evde kalsın diye. Ama kötü mü yaptı yok bence çok iyi oldu onunla iki değil yirmi yıl da yaşasam sonuç değişmezdi. En az zararla kurtuldum. Ha bir de ben çalışıyordum. Benim maaşım evde harcanıyor. Kv de emekli maaşını diger oğluna veriyordu. Daha neler neler. Allah beni kurtardı çok şükür çok zor zamanlar geçirdim ama en azından kanser hastası ya da ruh hastası olmadan kurtuldum. Çocuk konusunu iyi düşünün çünkü sizin hamilelik döneminizde kv hallere girecek ve sizden kurtulmak için elinden geleni yapacak tecrübeyle sabit. Bundan eminim çünkü sizinki de hastalık numarasıyla oğlunu kandıran modellerden.

Annesini bırakamayan bırak annesiyle yaşasın. Ne demeye evlenmiş madem. Bu sorunu eşinin çözmesi lazım. O da seni senin onu sevdiğin kadar seviyorsa çözer. Şaştım vallahi. Öğretmen olmuş kadın kayinvalidesiyle aynı evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…