• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan bezdiren kaynanalarla nasıl baş ediyorsunuz?

Bütün sorun eşiniz de sizi Ailesine yem ediyor annesinden ayrı kalmak istemeyen evlenmeseydi madem hadi annesi iyi huylu olur anlarım ama sizi bu kadar üzerken ne diye daha fazla yıpranmanıza izin veriyor çocuk falan boşverin sizin mutluluğunuzu düşünmeyen bu adamı bırakın
Ben eşimin mutlu olmadığı yerde yaşayamam bu adam nasıl yaşıyor

Siz onu takmıycaksınız tiye alın gülün geçin yaptıklarıyla stres yapmayın kendinize o anladığım kadarıyla sizin eşinize nazı geçiyor siz bu konuda biraz şanssızsınız ama fırsat vermeyin ona :):) eşinizide kayınvaldeyide idare etmeyi başarırsanız bu işi çözersiniz formül ikisini ayrı idare etmekte :):):) inatlaşarak kocanıza söylenerek isyan ederek hır gürle bu iş hallolmaz ne kaynanayı değiştirirsiniz o huysuzssa düzelmez yani kendi evliliğinizi bozarsınız

.
Ben şikayet etmem kaynanami .Kavga da etmem onunla.Ama kadın kötü bildiğiniz.Yalancı,fitneci.Dua ediyorum her namazimda Allahım Sen koru diye düşünün o derece..

Bütün sorun eşiniz de sizi Ailesine yem ediyor annesinden ayrı kalmak istemeyen evlenmeseydi madem hadi annesi iyi huylu olur anlarım ama sizi bu kadar üzerken ne diye daha fazla yıpranmanıza izin veriyor çocuk falan boşverin sizin mutluluğunuzu düşünmeyen bu adamı bırakın
Ben eşimin mutlu olmadığı yerde yaşayamam bu adam nasıl yaşıyor
.
Bu bizim imtihanimiz diyor annesi için şaka gibi.Ne yapsam olmuyor.Bezdim ..

.
Evet eşim tek erkek çocuk.Kaynanamin gorumcemlere gitme ihtimali yok çünkü ona benden başkası katlanamiyor..anlasamiyorlar.Yan apartmanda dairelerimiz var ama eşim ayrılmıyor..
Siz onu takmıycaksınız tiye alın gülün geçin yaptıklarıyla stres yapmayın kendinize o anladığım kadarıyla sizin eşinize nazı geçiyor siz bu konuda biraz şanssızsınız ama fırsat vermeyin ona :):) eşinizide kayınvaldeyide idare etmeyi başarırsanız bu işi çözersiniz formül ikisini ayrı idare etmekte :):):) inatlaşarak kocanıza söylenerek isyan ederek hır gürle bu iş hallolmaz ne kaynanayı değiştirirsiniz o huysuzssa düzelmez yani kendi evliliğinizi bozarsını
.
Ben şikayet etmem kaynanami .Kavga da etmem onunla.Ama kadın kötü bildiğiniz.Yalancı,fitneci.Dua ediyorum her namazimda Allahım Sen koru diye düşünün o derece..

siz onu politik olup takmıycaksınız inatlaşıp bir olursanız siz kaybedersiniz :) isteklerinizi eşinize direk sölemeyin yerini hazırlayın önce biraz bu ev ayırma konusunu rafa kaldırın bakalım gündemi değiştirin başka şeyler konuşun bahsedin ama alttan alttan mesajları verin yerini hazırlayn bazı şeylerii görmesini sağlayın :):)

Siz onu takmıycaksınız tiye alın gülün geçin yaptıklarıyla stres yapmayın kendinize o anladığım kadarıyla sizin eşinize nazı geçiyor siz bu konuda biraz şanssızsınız ama fırsat vermeyin ona :):) eşinizide kayınvaldeyide idare etmeyi başarırsanız bu işi çözersiniz formül ikisini ayrı idare etmekte :):):) inatlaşarak kocanıza söylenerek isyan ederek hır gürle bu iş hallolmaz ne kaynanayı değiştirirsiniz o huysuzssa düzelmez yani kendi evliliğinizi bozarsını

siz onu politik olup takmıycaksınız inatlaşıp bir olursanız siz kaybedersiniz :) isteklerinizi eşinize direk sölemeyin yerini hazırlayın önce biraz bu ev ayırma konusunu rafa kaldırın bakalım gündemi değiştirin başka şeyler konuşun bahsedin ama alttan alttan mesajları verin yerini hazırlayn bazı şeylerii görmesini sağlayın :):)

.
Bu konu raftan inmedi zaten hiç.Inatlasmam yok ayrica.Ağzım var dilim yok.Ama salak olduğumdan değil.Kavga çıkarsa yüz göz oluruz ,herşey berbat olur diye idare ediyorum inanın.

.
Aşılama ve tüp bebek için çalışmıyorum bu sene.
Tüp bebek -aşılama yolunda en çok yapmamanız gereken şeyi yapıyorsunuz .stress ile yaşıyorsunuz . Bu tedavi zaten stresi beraberinde getiriyorken , siz bide kendinizi eve kapatmışsınız. Allah korusun kanser tedavisi görmüyorsunuz ki evde oturasınız ? Ki onda bile moral bulun, kendinizi dinlemeyin diyorlar . Aşılama ya da tüp bebek tedavisi kendinizi eve kapatmanıza sebep olacak Şeyler değil .
Yarın bir gün hamile kaldığınızda belki çalışamayacaksınız o yüzden bence en azından tedavi sürecini asla evde geçirmeyin . Bu tedaviyi geçirmiş , tecrübe etmiş biri olarak söyleyebileceğim tek şey bu :KK66: ama tabii ki sizin bileceğiniz iş .

Herkese merhaba bayanlar..Her türlü mantıklı onerinize açığım.Ben ne yazıkki kaynanamla beraber oturuyorum ve ayrılma gibi bir durum söz konusu bile değil..(Başka evlerimiz de var ve maddi sorunumuz da yok ama eşim ayrılmıyor annesinden.)

Öğretmenim ve çalışmıyorum bu sene bu arada.(bebek tedavim icin)
Kaynanam anlatilmaz yaşanır denilen cinste kötü ötesi bir insan.Eşimi çok sevmesem çekip giderim yani o derece.Ve ben çok takiyorum bu kadının bana yaptıklarını.Migren yüzünden p...zac isimli antidepresan kullanıyorum ayrıca ama biseye yaramıyor.Birşey olsa da takmasam keşke diyorum bu kadını.
Eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bebegimiz de olmadı 8 yıldır.O konuda da bana demediğini bırakmıyor.Siz nasıl başa çıkıyorsunuz?Ben bezdim artık.Eşim benden yana da oluyor ama annesini habire ona şikayet edemem çünkü öyle çok olay oluyor ki..

Benim tutumuma gelirsek ben elimden gelenin fazlasını yaparım her konuda.Allah rızasını düşünürüm.Kavga etmem.Surat asmam.Yüz göz olmam yani asla.Fakat kaynana ne yaparsam yapayım gıcık..Gorumcelerim de cabası..Herkes bana sen evliya mısın?sinirlerini mi aldirdin diyor düşünün yani o derece..

Artık ne yapacağımı şaşırdım.
Takmama ilacı falan var mi bildiğiniz?(gulmeyinnnn:))
Nasıl baş ediyorsunuz siz kaynananizla anlatır misiniz lutfen?Hepinize sevgiler❤❤❤
Ama canm arada lafini esirgeme ve kendinide ezdirme olan hep sana olur bn cook sorunlar yaşadım tek kaynanadn değil esimdende zaten suan bosanma durumundayız kendime geldim öle çok iyilik meleği fln olma değmiyo canmm

.
Farkında ama çözme derdinde değil ki birşeyleri..Nasılsa kavga etmeyen,herşeyle başa çıkan ben varım.
Eşinizin yapısını en iyi siz bilirsiniz sizi nasıl bilir ne yaparsanız tepkisi ne olur bunu düşünüp buna göre hareket etmelisiniz yani belki size çok güveniyorda olabilir eşiniz tepki bekleyen bir yapıdada olabilir yada vereceğiniz tepki ona çok ters olabilir. Buna siz karar verin ama her zaman sukunet çalışır yani :) bana kalırsa tavrınızı çok değiştirmeyin ama çizgileride net çizin eşinizin yapısına göre

Tüp bebek -aşılama yolunda en çok yapmamanız gereken şeyi yapıyorsunuz .stress ile yaşıyorsunuz . Bu tedavi zaten stresi beraberinde getiriyorken , siz bide kendinizi eve kapatmışsınız. Allah korusun kanser tedavisi görmüyorsunuz ki evde oturasınız ? Ki onda bile moral bulun, kendinizi dinlemeyin diyorlar . Aşılama ya da tüp bebek tedavisi kendinizi eve kapatmanıza sebep olacak Şeyler değil .
Yarın bir gün hamile kaldığınızda belki çalışamayacaksınız o yüzden bence en azından tedavi sürecini asla evde geçirmeyin . Bu tedaviyi geçirmiş , tecrübe etmiş biri olarak söyleyebileceğim tek şey bu :KK66: ama tabii ki sizin bileceğiniz iş .

.
Haklısınız bu konuda fakat hastane için izin almam sorun oluyor okuldayken.Dersler kalıyor.Ondan çalışmadım bu sene

.
Bu bizim imtihanimiz diyor annesi için şaka gibi.Ne yapsam olmuyor.Bezdim ..
Ne alaka Allah akıl vermiş bizde altlı üstlü çok uzun yıllar yaşadık ama en sonun da anladı eşim kimde hata olduğunu hemen ayrı bi ev alıp taşındık hala değişmedi kayınvalidem “oğlumun haline çok üzülüyorum “diyor geçen gitttiğimizde onlardan ayrı yaşadığı için eşimde “hiç üzülme anne hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum “dedi kadın sinirden bayılacak gibi oldu insan nasıl olurda evladının mutluluğuna üzülür anlamsız hastalıklı ruh hali Melek’te olsanız kv değişmez 8yıl az değil bence eşinizin üzüntünüzü mutsuzluğunuzu görmesini sağlayın
Eskiden kv dem laf sokar eşim bana dediğini anlamazdı şimdi benden önce anlayıp müdahale ediyor

Ama canm arada lafini esirgeme ve kendinide ezdirme olan hep sana olur bn cook sorunlar yaşadım tek kaynanadn değil esimdende zaten suan bosanma durumundayız kendime geldim öle çok iyilik meleği fln olma değmiyo canmm
.
Degmiyor biliyorum ama kavgacı da olmak istemiyorum.Ne yapsam olmadı

Ne alaka Allah akıl vermiş bizde altlı üstlü çok uzun yıllar yaşadık ama en sonun da anladı eşim kimde hata olduğunu hemen ayrı bi ev alıp taşındık hala değişmedi kayınvalidem “oğlumun haline çok üzülüyorum “diyor geçen gitttiğimizde onlardan ayrı yaşadığı için eşimde “hiç üzülme anne hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum “dedi kadın sinirden bayılacak gibi oldu insan nasıl olurda evladının mutluluğuna üzülür anlamsız hastalıklı ruh hali Melek’te olsanız kv değişmez 8yıl az değil bence eşinizin üzüntünüzü mutsuzluğunuzu görmesini sağlayın
Eskiden kv dem laf sokar eşim bana dediğini anlamazdı şimdi benden önce anlayıp müdahale ediyor
.
Benim eşim anlasa da bırakmıyor annesini.Sorun bu zaten

.
Haklısınız bu konuda fakat hastane için izin almam sorun oluyor okuldayken.Dersler kalıyor.Ondan çalışmadım bu sene
Dediğim gibi tabii sizin bileceğiniz iş ama 1,5 aylık tedavi için 1 yıl evde kalmak çok mantıklı gelmedi bana .
Dilerim emeklerinizin karşılığını alırsınız :)

Bu yazdığımı lütfen ciddiye alın: Çocuk tedaviye anti depresan kullanırken başlamayın. Yeni araştırmalara göre antisepresanlarin uzun vadedeki etkileri tam olarak bilinmiyor.. Ayrica hamilelik sırasında antidepresan kullanan kadınların çocuklarında da etkiler oluyormuş. Araştırın bence önceden.
Kv ye gelince. İş esinizde bitiyor. Sizi anti depresan kullanacak kadar kötü etkiliyorsa annesi ortada ciddi bir dengesizlik ve sorun vardır. Kimse annesini sokağa atamaz,ama eşiniz sizi koruyamiyorsa ve sağlığınız elden gidiyorsa sizin mesafe koymaniz sart. Birde eklemek istiyorum: Bu sağlıksız ortama birde cocuk istiyorsunuz. Daha siz hayatınızdan memnun değilken cocuk dogsa neler olur bir düşündünüz mü

.
Benim eşim anlasa da bırakmıyor annesini.Sorun bu zaten
Ama size haksızlık oluyor okadar yara aldı ki benim ruhum 2yıl olacak ayrı eve çıkalı hala rahatlayamıyorum
Bu sıkıntılar sizden hastalık olarak çıkmaz inşallah
İşte bu yüzden suç eşiniz de diyorum en başından beri benim kv dem son zamanlar da ben çok sesiz kalıyorum diye eşime takılmaya başlamış tı durumu fark etmesine en çok bu sebep olmuştu inşallah sizinkide eşinize Sarar’da anlar durumu

Back