• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattaki en büyük isteğime çok uzağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik işinin atanmakla alakası yok. Atanamayan arkadaşlarımın çok güzel evlilikleri var. En azından öyle görünüyor. Ama siz atanmadan evlenmem diye kendinizi şartlamışsınız sanırım. İnşallah atanırsınız üstüne mükk bir koca ve bebiş gelir 🧿🤭
Evet tabiki atanmakla ilgisi yok. Tamamen benim kendime koyduğum şartım. Olur olmaz o ayrı. Ama bu şartı aşamam. Anayasinin 4. maddesi gibi bir şey benim için. Değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez😃 çok aminnn isteyen herkes adina

Ama sizin o dediğiniz eskidendi şimdi kadınlar atanıp kendi ayakları üzerinde durmak zorundalar. Evliliğin bir gün bitme gibi durumu var. Bence şuan kadınların tek önceliği kariyeri olmalı. Evlilik çocuk bunlar kısmetse zaten olur. Olmazsa da çokta problem değil zaten
Evet buna ben de katılıyorum kariyer önemli. Ama çok da problem değil dediğiniz çocuk mevzusuna katılmıyorum. Halam 45inde evlendi. Geç evlendiği için çocugu olmadı. Esi de 2 sene öncesinde vefat etti. Evi o kadar sessiz ki. Kimsesi olmadığı için insanlara sarıyor. Sürekli beklentilere giriyor. Parası var ama harcayacak yeri yok. Halamı görünce fikrim değişti bu konuda.

Evet buna ben de katılıyorum kariyer önemli. Ama çok da problem değil dediğiniz çocuk mevzusuna katılmıyorum. Halam 45inde evlendi. Geç evlendiği için çocugu olmadı. Esi de 2 sene öncesinde vefat etti. Evi o kadar sessiz ki. Kimsesi olmadığı için insanlara sarıyor. Sürekli beklentilere giriyor. Parası var ama harcayacak yeri yok. Halamı görünce fikrim değişti bu konuda.
Halaniz gerçekten çok üzüldüm herkesin bu hayatta ki önceliği beklentisi farklı kimi için önemli olan bazıları için problem değil. Ben sadece genelleme yaptım. Mesela benim çok yakın tanıdığım hanımefendi 50 yaşında hala bekar haliyle çocuğu da yok ve çok mutlu hiç sorun etmiyor

Daha yaşın erken. Kariyer her şeyden daha önemli hayırlısı ile kariyerini yap bir aday olursa önce yiyin gezin tozun eğlenin çocukta olur inşallah :KK200:
Gezdigim ilk yerde çocuk yaparım heralde 😃😃 sonra cocukla gezeriz... Bak soktun yine beni hayallere kalkip yakiyorum bir tane 🚬😃

Daha cok gencsiniz uzaklastiginiz bir sey yok ki, hayal ettiklerinize yakinlasabilirsiniz ancak😅 Biz cocuk dusunmuyoruz ama esimle benim doktora savunma tarihime gun saydik resmen cunku kopek sahiplenmek icin sartimiz benim doktorayi bitirmemdi. Gecen sene bitti kosa kosa gittik kopegimizi eve getirdik. O yuzden bir seyi cok istemeyi anliyorum 😄

Daha cok gencsiniz uzaklastiginiz bir sey yok ki, hayal ettiklerinize yakinlasabilirsiniz ancak😅 Biz cocuk dusunmuyoruz ama esimle benim doktora savunma tarihime gun saydik resmen cunku kopek sahiplenmek icin sartimiz benim doktorayi bitirmemdi. Gecen sene bitti kosa kosa gittik kopegimizi eve getirdik. O yuzden bir seyi cok istemeyi anliyorum 😄
Ne tatlı zaten anne olmak için doğurmaya gerek yok ki sahiplendiğiniz can da öz evlat gibi oluyor

Supersiniz. köpüşünüzle musmutlu ömürler diliyorum

Eskiden bende kedilerden korkardım ama arkadaşlarımın kedilerini seve seve bu fobim geçti. Şimdi dünya tatlısı bir kedim var. Onunla o kadar mutluyum ki hiç çocuk özlemi falan çektirmiyor.
Aşmaniz guzel olmuş darısı banaaa. Ama kirpi istiyorum ben 🦔

Kizlar selam bu bir itiraftir.. Hayatta herkesin mutlu olacağı dinamikler farklıdir. Ben kendimi bildim bileli anne olmak isteyen biriyim. Hayattaki gorebilecegim zirve mutluluk. Bu belki bazılarınıza vizyonsuzluk gibi gelebilir, ama benim icin gerçek bu. Hala ders calisiyorum,atanmaya ugrasiyorum, evet bu yolu kendim seçtim. Kendi ayaklarimin üstünde durmak istiyorum. Ama bir yanım hep bana ne zaman atanacaksin daha belli değil, erkek arkadaşından da ayrıldın bir daha ilişkin olur mu olursa ne zaman olur meçhul, en büyük hayaline cok uzaksın bu duruma alış diyor. Bebek görünce hüzünleniyorum. Size içimi dökmek istedim..
Şuan bir boşlukta olduğunuz için böyle düşünmeniz normal 😊 Bende okuyordum yaşıtlarım ise çoluk çocuk sahibi olmuştu ,herkez evde kaldım gözüyle bana bakardı ,belkide yaşım ilerledikçe yaşa bağlı çocuk sahibi bile olamayacağımı söylerlerdi . Deli gibi ağlar üzülürdüm . Ama şuan ki aklım olsa takmazdım . Madem atanma niyetin var önce ayaklarının üstünde dur . İş olsun evlilik olsun bunlar nasip kısmet işi . Tevekkül et Allah a sığın o herşeyin en iyisini bilir verir 🥰

Yok daha neler dikenli dikenli ben de kirpiden korkarım
Bizim bahçede karı-koca kirpi var :rolleyes: 1 hafta önce yavrulamış 2 tane minicik bebisleri var... Çok tatlılar aslında kücücük suratları var o_O

WhatsApp Image 2023-07-04 at 04.31.59.jpeg

Şuan bir boşlukta olduğunuz için böyle düşünmeniz normal 😊 Bende okuyordum yaşıtlarım ise çoluk çocuk sahibi olmuştu ,herkez evde kaldım gözüyle bana bakardı ,belkide yaşım ilerledikçe yaşa bağlı çocuk sahibi bile olamayacağımı söylerlerdi . Deli gibi ağlar üzülürdüm . Ama şuan ki aklım olsa takmazdım . Madem atanma niyetin var önce ayaklarının üstünde dur . İş olsun evlilik olsun bunlar nasip kısmet işi . Tevekkül et Allah a sığın o herşeyin en iyisini bilir verir 🥰
Evlilik çocuk bunlar zaten kısmetse olur. Ama olmaması da dünyanın sonu değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back