• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattaki en büyük isteğime çok uzağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sarifrezyaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
302
567
18
Kizlar selam bu bir itiraftir.. Hayatta herkesin mutlu olacağı dinamikler farklıdir. Ben kendimi bildim bileli anne olmak isteyen biriyim. Hayattaki gorebilecegim zirve mutluluk. Bu belki bazılarınıza vizyonsuzluk gibi gelebilir, ama benim icin gerçek bu. Hala ders calisiyorum,atanmaya ugrasiyorum, evet bu yolu kendim seçtim. Kendi ayaklarimin üstünde durmak istiyorum. Ama bir yanım hep bana ne zaman atanacaksin daha belli değil, erkek arkadaşından da ayrıldın bir daha ilişkin olur mu olursa ne zaman olur meçhul, en büyük hayaline cok uzaksın bu duruma alış diyor. Bebek görünce hüzünleniyorum. Size içimi dökmek istedim..

Hala gencsiniz. Yarin ne getirir bilinmez. Paniklemek icin bi 6 7 seneniz daha var.
Haklisiniz, ama benimki paniklemek değil aslında. Akışa birakirim genelde her şeyi. Sadece bu kadar çok istedigim seyin gittikçe benden uzaklasiyor hissi beni uzen. Anlamsizca sabirsizlaniyorum. Diyorum ki şimdi tam suan mis kokulu bir bebişim olsaydi yanimda😃 hayallerr

Neden vizyonsuzluk olsun ki herkesin kendince hayalleri var gayet normal.zamani gelince inşallah hayallerine kavuşursun.
Yani daha önce bu isteklerini dile getirenleri linclediklerine sahit oldum da o yüzden. Biraz ufkunuz genis olsun bu hayata geliş amacınız çocuk dogurmak mi vs diye yanlış anlaşiliyor...Çok teşekkür ederim umarim hepimiz kavuşuruz hayallerimize 💖

Ben sizi tanıdım sanırım 😊 Çok takıyorsunuz bazı şeyleri. İnş atanıp da bütün hayallerinize kavuşursunuz

Haklisiniz, ama benimki paniklemek değil aslında. Akışa birakirim genelde her şeyi. Sadece bu kadar çok istedigim seyin gittikçe benden uzaklasiyor hissi beni uzen. Anlamsizca sabirsizlaniyorum. Diyorum ki şimdi tam suan mis kokulu bir bebişim olsaydi yanimda😃 hayallerr
Şu an bebisin olsa kpss ye calisamazdin muhtemelen. Demek ki siralamada önce ayaklarin ustunde durmak olsa daha iyi. Bebege gelecek hazirlamak icin?

Daha yaşınız çok genç sadece ayaklarınız üzerinde durmak için çabalamalısınız. Önceliğiniz kariyeriniz olmalı. Evlilik ve çocuk için daha çok erken.

Olumlu tarafindan bak. Bebeğinin ilerde kendi ayaklari üzerinde duran güçlü bir anneye ihtiyacı olucak. Sen şu an sınava çalışarak, işine odaklanarak belki 10 yil sonrasina yatırım yapıyorsun. Kötü bir babası olursa ayrilabilmen için, iyi bir okula yollamak için vs başarılı olman çok önemli. Acele ve panikle yapılan çoğu şey insanın elinde patlıyor, her şeyin vakti var

29 yaş önceden ah vah edilecek yaştı bence. Önceliğiniz atanmak olsun. Sağlık sorununuz yoksa sayılara takılmayın. Nasibinizde varsa 32 de olur, 35 te olur. Hayatımda biri ile yok demeyin olacak olan şeyler öyle güzel öyle hızlı gelişiyor ki farkına çok sonradan varıyorsunuz.

Olumlu tarafindan bak. Bebeğinin ilerde kendi ayaklari üzerinde duran güçlü bir anneye ihtiyacı olucak. Sen şu an sınava çalışarak, işine odaklanarak belki 10 yil sonrasina yatırım yapıyorsun. Kötü bir babası olursa ayrilabilmen için, iyi bir okula yollamak için vs başarılı olman çok önemli. Acele ve panikle yapılan çoğu şey insanın elinde patlıyor, her şeyin vakti var
Bu haklı ve güzel yorum için teşekkür ederim. İyi geldi

İste aradığım motivasyon
Şunu da belirtmek istiyorum sırf anne olmak için yanlış evlilikler yapan kariyerine geç kalan çok kadın var siz onlardan olmayın. Önceliğiniz kariyeriniz ve kendi mutluluğunuz olmalı. Zamanı gelince yuva da kurarsınız anne de olursunuz. 😊😊

Şunu da belirtmek istiyorum sırf anne olmak için yanlış evlilikler yapan kariyerine geç kalan çok kadın var siz onlardan olmayın. Önceliğiniz kariyeriniz ve kendi mutluluğunuz olmalı. Zamanı gelince yuva da kurarsınız anne de olursunuz. 😊😊
Evet ve bazı yolların geri dönüşü yok.. çok haklisiniz

Evlilik işinin atanmakla alakası yok. Atanamayan arkadaşlarımın çok güzel evlilikleri var. En azından öyle görünüyor. Ama siz atanmadan evlenmem diye kendinizi şartlamışsınız sanırım. İnşallah atanırsınız üstüne mükk bir koca ve bebiş gelir 🧿🤭

Evlilik işinin atanmakla alakası yok. Atanamayan arkadaşlarımın çok güzel evlilikleri var. En azından öyle görünüyor. Ama siz atanmadan evlenmem diye kendinizi şartlamışsınız sanırım. İnşallah atanırsınız üstüne mükk bir koca ve bebiş gelir 🧿🤭
Ama sizin o dediğiniz eskidendi şimdi kadınlar atanıp kendi ayakları üzerinde durmak zorundalar. Evliliğin bir gün bitme gibi durumu var. Bence şuan kadınların tek önceliği kariyeri olmalı. Evlilik çocuk bunlar kısmetse zaten olur. Olmazsa da çokta problem değil zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back