Hayatta tesadfe yer yoktur

Canım bir süre daha yalnız kal.
Her ne kadar yaram sızlamadı kabuk bağlamış desende.Şimdi yanlış insanlardan hoşlanabilirsin.
Bu büyük karşılaşmanın üstünden geçsin az daha eminim büyük bir aşk seni bekliyordur.

bence de bu hayatı ertelememen yönünde bir mesaj olarak yorumlanabilir...
en azından artık kendine ve başkalarına şans verebilirsin...

hakkında hayırlısı olsun canım :)

sadece paylaşmak istedim. umarım bir gün "aşığım"diye haykırdığım mesajlar da yazarım.... demişsin

umarım herşey gönlünce olur.hayat sana hep güzel tarafını gösterir.

Hakkında hayırlısı olsun.

hakkınızda hayırlısı olsun

dılerım bundan sonra sıze cok deger veren sızınde cok sevdıgınız bır ınsanla omur boyu mutlu olursunuz

amin :Saruboceq:

teşekkür ederim hanımlar

Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin inşallah. dediğin gibi tesadüflere yer yok hayatta. kader ağlarını öyle bir marifetle o kadar ince örüyor ki....

sevgisi yalan mı bilemem ama leyla-mecnun alamamışız.

hayat gercekdende
tesadusflere yer vermıyo..sankı hersey bı kader gıbı aglarını gercekdende oruyo ınsan ıkı dk sonra ne gorcegını bılmezken..dılerımkı sende cok mutlu olursun

amin teşekkür ederim

yanlış yapma dönemini geçtim sanırım. ilk ayrıldığımda ya da nişanlandığını ilk duyduğumda hata yapma ihtimalim çok daha fazlaydı. çünkü nişanlandığını duydunca dünya başıma yıkılmıştı. gözlerim davul olana kadar ağlamıştım. her sevgili gördüğüde şimdi nasıl tutar başkasının elini diye düşünüyordum.

davetiye o kadar sarsmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…