- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
-
- Konu Sahibi Terazikizi
Teşekkür ederim size de. Yani anlamıyorum ki donanımsız biri de değilim, kurslara da gittim, lablarda da çalıştım, bulan nasıl buluyor? Ülkenin cidden altyapısı yok ki.Al benden de o kadar, bu iş konusunda cv'mi gören şaşiriyor. Allah hayirli kapilar acsin ne diyim.
Merhaba herkese,moralim bozuk buraya yazmak istedim, yazınca çok rahatlıyorum. Ben şu sıralar çok sıkıntılı süreç geçiriyorum,öhayatta ne istediysem cidden fazladan zorluk geçirdim başkalarını tırmalamam gerekti. İş mühendislik mezunuyum hemde Odtüden ama hala iş yok, başta olumlu gibi oluyor sonra olumsuz oluyor. Yüksek lisans konusunda da keza öyle, kendi okuluma devam etmeme rağmen iyi sayılacak ortalamaya tırmalamam gerekti bazı şeyleri, bilmiyorum niye böyle oluyor, etrafımda not ortalaması düşük ve donanımsız insanlar tak diye işe girdi, istediği yerde yüksek lisansa gitti, illa sağlam arka mı lazım bilemiyorum.
Elektrikten mezunum, cidden moralim bozuluyor, teşekkür ederim.Ne mühendisisiniz? Umarım en kısa sürede iş bulursunuz.
Elektrikten mezunum, cidden moralim bozuluyor, teşekkür ederim.
yuksek lısans torpıl ıs sans ısı bu devırdeMerhaba herkese,moralim bozuk buraya yazmak istedim, yazınca çok rahatlıyorum. Ben şu sıralar çok sıkıntılı süreç geçiriyorum,öhayatta ne istediysem cidden fazladan zorluk geçirdim başkalarını tırmalamam gerekti. İş mühendislik mezunuyum hemde Odtüden ama hala iş yok, başta olumlu gibi oluyor sonra olumsuz oluyor. Yüksek lisans konusunda da keza öyle, kendi okuluma devam etmeme rağmen iyi sayılacak ortalamaya tırmalamam gerekti bazı şeyleri, bilmiyorum niye böyle oluyor, etrafımda not ortalaması düşük ve donanımsız insanlar tak diye işe girdi, istediği yerde yüksek lisansa gitti, illa sağlam arka mı lazım bilemiyorum.
Var, bir şirket başta olumlu döndü sonra olumsuz hayır not ortalamam da iyi, labda da çalıştım bilgisayar üzerine de, gerçekten donanımlı Cvm var, yabancı ülkelere mi başvurayım bilemiyorum.Yazılımla ilginiz var mı?
Rica ederim. Evet ben de anlamiyorum. Yurt disina gittim erasmusla, gpa'im 4 uzerinden 3,86. Hicbir is gorusmesinde fark edip de bir sey demediler. Boşa mi okudum cabaladim o kadar bilmiyorum.Teşekkür ederim size de. Yani anlamıyorum ki donanımsız biri de değilim, kurslara da gittim, lablarda da çalıştım, bulan nasıl buluyor? Ülkenin cidden altyapısı yok ki.
Ben de bu bekleme olayiyla cok imtihan oluyorum. Bakiş açinizi sevdim =) ve beklememek ugruna her seyi yaparim, mesela otobusun duraga gelisine yakin giderim, hesaplarim falan. Beklemek zulüm gibi geliyor yaaaaBen de hep bir şeylere bekleyerek kavuştum.
Ya hu lafı bile edilmeyecek en ufak şeylere dahi diyeyim, siz anlayın.
Ama hep şöyle düşünmeye çalışıyorum bu gibi anlarda: demek ki bekleme yönüm zayıfmış ki bu sebeple buradan imtihan oluyorum.
Yahut bekleme yönüm kuvvetliymiş ki imtihanım kolay olsun diye buradan çıkıyor :).
Bende çok tirmaladim en sonunda oluyor galiba çok şükür ..Rica ederim. Evet ben de anlamiyorum. Yurt disina gittim erasmusla, gpa'im 4 uzerinden 3,86. Hicbir is gorusmesinde fark edip de bir sey demediler. Boşa mi okudum cabaladim o kadar bilmiyorum.
Ben de bu bekleme olayiyla cok imtihan oluyorum. Bakiş açinizi sevdim =) ve beklememek ugruna her seyi yaparim, mesela otobusun duraga gelisine yakin giderim, hesaplarim falan. Beklemek zulüm gibi geliyor yaaaa
Rica ederim. Evet ben de anlamiyorum. Yurt disina gittim erasmusla, gpa'im 4 uzerinden 3,86. Hicbir is gorusmesinde fark edip de bir sey demediler. Boşa mi okudum cabaladim o kadar bilmiyorum.
Ben de bu bekleme olayiyla cok imtihan oluyorum. Bakiş açinizi sevdim =) ve beklememek ugruna her seyi yaparim, mesela otobusun duraga gelisine yakin giderim, hesaplarim falan. Beklemek zulüm gibi geliyor yaaaa
Dayın varsa işin var artık bu öyle asgari ücretle işe girerken bile öyleMerhaba herkese,moralim bozuk buraya yazmak istedim, yazınca çok rahatlıyorum. Ben şu sıralar çok sıkıntılı süreç geçiriyorum,öhayatta ne istediysem cidden fazladan zorluk geçirdim başkalarını tırmalamam gerekti. İş mühendislik mezunuyum hemde Odtüden ama hala iş yok, başta olumlu gibi oluyor sonra olumsuz oluyor. Yüksek lisans konusunda da keza öyle, kendi okuluma devam etmeme rağmen iyi sayılacak ortalamaya tırmalamam gerekti bazı şeyleri, bilmiyorum niye böyle oluyor, etrafımda not ortalaması düşük ve donanımsız insanlar tak diye işe girdi, istediği yerde yüksek lisansa gitti, illa sağlam arka mı lazım bilemiyorum.