Hayatta hic bi beklentim yok

Hatemsafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
538
735
53
36
Arkadaşlar yardım alsam ise yarar mi iyi hissetmiyorum kendimi bi tane evladım var yaşam enerjim bitti sanki herkesi kendimden üstün görüyorum kendimi evladima bile layık goremiyorum çok kötü durumdayım

İnsanlarla konuşmak istemiyorum kaçıp gitmek yada yok olmak istiyorum nefret ediyorum bu durumdan peki psikolog mu psiktyatri mi iyi gelir
Babamı kaybettiğimde aynı şeyleri hissettim .şuan uzman yardımı alıyorum .biraz iyi geldi bana ..sana da tavsiye ederim ..

Babamı kaybettiğimde aynı şeyleri hissettim .şuan uzman yardımı alıyorum .biraz iyi geldi bana ..sana da tavsiye ederim ..
Bende kimsesiz gibi hissediyorum kendimi ama insanlardan kendimi soyutluyorum herkesi mutlu görüyorum üstün görüyorum kendimi yapayalnız hissediyorum böyle miydin sende ne kadar süredir tedavi görüyorsun basın sağolsun canım benimde babam vefat etti 11 yaşındaydım

Teşekkür ederim ,senin de basın sağolsun ..benim kaybım daha çok yeni ..

Yoo ben kimseyi kendimden üstün görmüyordum. .kimseyi görmek duymak istemiyordum .hep bir yalnız kalma isteği vardı ..kocamı bosamaya bile kalktım ..eve kimseyi sokmuyordum kimseyle gorusmuyordum telefonlara cikmiyordum. .en azından bunları aştım.

İyi olduğuna sevindim bende iyi hissetmek istiyorum herkesten uzaklaştım evet ama kendim.yapıyorum bunu guvenim de kalmadı kimseye sanki yüzüme gülüp arkamdan konuştuklarını hissediyorum çok fazla önemsiyorum demekki ev hanimiyim iş güç de yok buna da bağlıyorum aslinda

Teşekkür ederim. .

Sen de iyi olabilirsin .. bir uzmanla durumunu paylaş bence ..

Çalışma durumun var mı ?

Kitaba da kendimi veremiyorum ki ise yarar mi gerçekten

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni durumdayiz canim ben de oyleyim.bir evladim var.Babam ben gencken oldu.Yasam istegim yok.Herkesi lendimden mutlu,sansli goruyorum.yapayalniz hissediyorum.

Ayni durumdayiz canim ben de oyleyim.bir evladim var.Babam ben gencken oldu.Yasam istegim yok.Herkesi lendimden mutlu,sansli goruyorum.yapayalniz hissediyorum.
Evladımız için yaşamamız lazım.sağlam bi kafayla ama ümidini kaybetmek gerçekten çok kötü bişey ailenden kimler var ilgileniyorlar mi seninle peki

Evladımız için yaşamamız lazım.sağlam bi kafayla ama ümidini kaybetmek gerçekten çok kötü bişey ailenden kimler var ilgileniyorlar mi seninle peki
Ben yillarca doktora gittim.son bir yildir duzenli gidemiyorum.U son gunlerde tekrar pozitif dusunce uzrrinde calialara yogunlastim.Hatta burada pofunun actigi pozitif dusuce blogunu tekrar okuyup uygulamaya calisiyorum.Namazlarimi aksatmamaya cslusiyorum.Ailem Turkiye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…