Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlarla konuşmak istemiyorum kaçıp gitmek yada yok olmak istiyorum nefret ediyorum bu durumdan peki psikolog mu psiktyatri mi iyi gelirTabi ki yardım almalısın kendini kesinlikle iyi hissedeceksin.
konuşmaya ihtiyacın var kesinlikle Terapiste git konuş .İnsanlarla konuşmak istemiyorum kaçıp gitmek yada yok olmak istiyorum nefret ediyorum bu durumdan peki psikolog mu psiktyatri mi iyi gelir
Babamı kaybettiğimde aynı şeyleri hissettim .şuan uzman yardımı alıyorum .biraz iyi geldi bana ..sana da tavsiye ederim ..İnsanlarla konuşmak istemiyorum kaçıp gitmek yada yok olmak istiyorum nefret ediyorum bu durumdan peki psikolog mu psiktyatri mi iyi gelir
konuşmaya ihtiyacın var kesinlikle Terapiste git konuş .
evet gidicem hep erteliyorum inşallah faydasını görürüm canım çok sağolAslinda git neye ihtiyacın olduğuna onlar karar verir yonlendirirler .
Bende kimsesiz gibi hissediyorum kendimi ama insanlardan kendimi soyutluyorum herkesi mutlu görüyorum üstün görüyorum kendimi yapayalnız hissediyorum böyle miydin sende ne kadar süredir tedavi görüyorsun basın sağolsun canım benimde babam vefat etti 11 yaşındaydımBabamı kaybettiğimde aynı şeyleri hissettim .şuan uzman yardımı alıyorum .biraz iyi geldi bana ..sana da tavsiye ederim ..
Teşekkür ederim ,senin de basın sağolsun ..benim kaybım daha çok yeni ..Bende kimsesiz gibi hissediyorum kendimi ama insanlardan kendimi soyutluyorum herkesi mutlu görüyorum üstün görüyorum kendimi yapayalnız hissediyorum böyle miydin sende ne kadar süredir tedavi görüyorsun basın sağolsun canım benimde babam vefat etti 11 yaşındaydım
İyi olduğuna sevindim bende iyi hissetmek istiyorum herkesten uzaklaştım evet ama kendim.yapıyorum bunu guvenim de kalmadı kimseye sanki yüzüme gülüp arkamdan konuştuklarını hissediyorum çok fazla önemsiyorum demekki ev hanimiyim iş güç de yok buna da bağlıyorum aslindaTeşekkür ederim ,senin de basın sağolsun ..benim kaybım daha çok yeni ..
Yoo ben kimseyi kendimden üstün görmüyordum. .kimseyi görmek duymak istemiyordum .hep bir yalnız kalma isteği vardı ..kocamı bosamaya bile kalktım ..eve kimseyi sokmuyordum kimseyle gorusmuyordum telefonlara cikmiyordum. .en azından bunları aştım.
Teşekkür ederim. .İyi olduğuna sevindim bende iyi hissetmek istiyorum herkesten uzaklaştım evet ama kendim.yapıyorum bunu guvenim de kalmadı kimseye sanki yüzüme gülüp arkamdan konuştuklarını hissediyorum çok fazla önemsiyorum demekki ev hanimiyim iş güç de yok buna da bağlıyorum aslinda
Calisma durumum var ama eşim her yerde çalışmama izin vermiyor bende iyi kötü bi yere girmek istiyorum çalışınca daha iyi hissettiğim kesinTeşekkür ederim. .
Sen de iyi olabilirsin .. bir uzmanla durumunu paylaş bence ..
Çalışma durumun var mı ?
Ayni durumdayiz canim ben de oyleyim.bir evladim var.Babam ben gencken oldu.Yasam istegim yok.Herkesi lendimden mutlu,sansli goruyorum.yapayalniz hissediyorum.Bende kimsesiz gibi hissediyorum kendimi ama insanlardan kendimi soyutluyorum herkesi mutlu görüyorum üstün görüyorum kendimi yapayalnız hissediyorum böyle miydin sende ne kadar süredir tedavi görüyorsun basın sağolsun canım benimde babam vefat etti 11 yaşındaydım
Ben de babamı kaybettikten sonra panik atak başladı sebepsiz korkular ... ben de yarın gidecem terapiyeBabamı kaybettiğimde aynı şeyleri hissettim .şuan uzman yardımı alıyorum .biraz iyi geldi bana ..sana da tavsiye ederim ..
Evladımız için yaşamamız lazım.sağlam bi kafayla ama ümidini kaybetmek gerçekten çok kötü bişey ailenden kimler var ilgileniyorlar mi seninle pekiAyni durumdayiz canim ben de oyleyim.bir evladim var.Babam ben gencken oldu.Yasam istegim yok.Herkesi lendimden mutlu,sansli goruyorum.yapayalniz hissediyorum.
Terapi nasıl geçti canım iyi misin basın sağolsun bu aradaBen de babamı kaybettikten sonra panik atak başladı sebepsiz korkular ... ben de yarın gidecem terapiye
Ben yillarca doktora gittim.son bir yildir duzenli gidemiyorum.U son gunlerde tekrar pozitif dusunce uzrrinde calialara yogunlastim.Hatta burada pofunun actigi pozitif dusuce blogunu tekrar okuyup uygulamaya calisiyorum.Namazlarimi aksatmamaya cslusiyorum.Ailem Turkiye deEvladımız için yaşamamız lazım.sağlam bi kafayla ama ümidini kaybetmek gerçekten çok kötü bişey ailenden kimler var ilgileniyorlar mi seninle peki