Hayatta hakettiğinizi alabildiğinizi düsünüyor musunuz?

Zamanında bir köyü eşkıyalar basmış. İşkence bu ya kadınların gözlerini bağlayıp erkekler soymuşlar. Hadi bakalım demişler kadınlara herkes kocasını aletinden tanısın. Araya da bir tane eşkıya dikilmiş açıp. Kadınlar utana sıkıla başlamış yoklamaya. En son bir kadın ellemiş ellemiş eşkıyaya gelince bu bizim köyden değil diye bağırmış.
Ha gayret kız sen de böyle bütün Van erkeklerini şıp diye bir ellemede bulacak kıvama geleceksin.

Bu sefer sırf konu açmış olmak için açmışsın. Senin seçici biri olmadığını hepimiz biliyoruz. Üniversite okumayanı beğenmiyorum, yakışıklı olmayanı beğenmiyorum vs yazmışsın da 5 yıldır beraber olduğun adam hem işsiz hem eğitimsiz. Daha önce de beraber olduğun bir esnaf vardı. Şu açtığın konuda neyi amaçladın bilmiyorum ama senin erkek havuzun çok geniş ve asla bir standartın yok. İlgi göstersin kafi senin için

Merhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
Düzenli terapi alıyor musun ? İlaçla tedavinin yani sıra beyindeki düşünce yolaklarinı düzenlemek için terapi de almalisin . İnsanlara olan nefretinin kaynağını bulmak için üzerine çok çalışman gerek bu arada asker sevgiline ne oldu

Kız bu nasıl bahane? Gören de sanki Amerikan filmlerindeki gibi ergenken koridorlarda eziklendin hor görüldün aşağılandığın için intikam yemini ettin sanacak. Etkinliklerde çimler üstünde sevişemedin diye niye erkekleri hor görüp aşağılıyosun
Kiz o hangi üniversite öyle biz de okuduk hiç cimde sevisen görmedik toz toprak içinde asdg

Merhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
Psikyatrinin yanında psikolojik terapi de alıyor musun, bence uzun bir psikolojik tedaviye de ihtiyacın var. Bunlar bizden alacağın tavsiyelerle çözülmez

Normal değilsiniz .

kendinizi çok üstün bir ırk olarak mı görüyorsunuz ?

İnsanın saçı, başı v.s. değilki kalbi güzel olsun önemli olan

Siz çok mu güzelsiniz yada bulunmaz hint kumaşı mısınız?

Merak ettim sizi

Savunma mekanizmam var ama anne babamdan kaynaklı değil.25 yaşına kadar doğru dürüst erkek arkadaşım olmadı.herkesin en hızlı zamanlarında ben yalnızdım.kampüste çimlerin üstünde sevişen bir sürü çift olurdu.ben yalnızdım.etkinliklere bile gidemezdim sarılan öpüşen çiftlerin arasında kaldığım için.ne olduysa 25 yaşından sonra oldu.yüzüm oturdu, oldukça güzellestim.eee talepler de gelmeye başladı tabi.yıllardır o günleri telefi etmeye çalışıyorum.ettim de ama bir türlü o günlerin verdiği acıyı atlatamıyorum sanırım.o kendini kanıtlama hırsı bir türlü geçmiyor.
Beraber olduğun herifler seni kolay ulaşım elde etme olauyından beraber oluyorlar.
Sen daha güçlü dursaydın bak bakalım onlar sana nasıl yaklaşabiliyorlardı.
Çimlerin üzerinde tepişen sevişen insanlarıda bahane olarak kendine alma sakın.

Kimse sizi siz olduğunuz için sevmemiş bundan bu haller.

Savunma mekanizmam var ama anne babamdan kaynaklı değil.25 yaşına kadar doğru dürüst erkek arkadaşım olmadı.herkesin en hızlı zamanlarında ben yalnızdım.kampüste çimlerin üstünde sevişen bir sürü çift olurdu.ben yalnızdım.etkinliklere bile gidemezdim sarılan öpüşen çiftlerin arasında kaldığım için.ne olduysa 25 yaşından sonra oldu.yüzüm oturdu, oldukça güzellestim.eee talepler de gelmeye başladı tabi.yıllardır o günleri telefi etmeye çalışıyorum.ettim de ama bir türlü o günlerin verdiği acıyı atlatamıyorum sanırım.o kendini kanıtlama hırsı bir türlü geçmiyor.
Amannnn ferhansss senmisin ya ? Benim bu isme bakmadan konu okumam 😂😂

Kendini o kadar degersizlestirmissin ki hırsını böyle cikartiyorsun çünkü o dağ ayilari dediklerin bile seni gerçek anlamda sevip aşık olmayacak hiç bir zaman gerçek anlamda sevilmeyeceksin ...

X