Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyi hak ettiğimi düşündüğüme göre değişir. hayatımın bu günlere gelmesi için yoğun emek gösterdim gerektiğinde zorluklar atlattım. şimdi keyfim çok yerinde. hak ettiğimi, iyi bir yerde olduğumu düşünüyorum ben şahsen.Merhaba soru başlıktan da anlaşıldığı gibi çok da bir ayrıntısı yok aslında.hayatta hakettiğiniz şeyler alabildiğinizi, hakkettiginiz gibi yaşadığınızı düşünüyor musunuz? Bence güzel bir konu.
Hak etmek kısmı çok ucu açık değil mi?Merhaba soru başlıktan da anlaşıldığı gibi çok da bir ayrıntısı yok aslında.hayatta hakettiğiniz şeyler alabildiğinizi, hakkettiginiz gibi yaşadığınızı düşünüyor musunuz? Bence güzel bir konu.
Bence de.ama negatif baktıkça da daha kötü olduğu âşikar.O kadar çekilen sıkıntının bedeli bu olmamalıydı daha iyi olmalıydı her şey
Hiç emek sarfetmeyip havadan her şeye sahip olanlara çok imreniyorum
Haketmekten kastım şu? Şimdi herkesin kendine yakiştırdığı, layık bulduğu bir seviye vardır bence.bu ikili ilişkilere de benziyor.hani dengini anında hissediyorsun ya.karşındaki kişinin dengin olduğunu düşünmüyorsan da hiçbir zaman o istediğimiz doygunluk gelmiyor bir ilişkide.Hak etmek kısmı çok ucu açık değil mi?
Ben kendimin sağlıklı, huzurlu , maddi yönden iyi bir hayatı hakettiğimi düşünürüm, annem benim bambaşka hayatı hak ettiğimi, başkası bambaşka gibi gibi gider.
Hak etmekten ziyade istediğim hayat standardını yakalamak için ne yapıyorum eve yaptığıma değiyor mu kısmı önemli bence.