• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta en korktuğum şey sezeryandı başıma geldi :)

demirim

annesinin lokumu
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
5.383
6
156
39
Muğla
5.ayda dr.agittiğimizde nasıl doğum yapacağımı sorduğunda normal doğumu kafaya koyduğum için dr.uma söylediğimde bana sezeryanı neden düşünmüyorsun sen hiç normal doğumun sancısını çektinmi diyerek terslemişti beni ama ben kafaya koymuştum bir kere mutlaka normal doğum yapmalıydım küçüklüğümden beri ameliyattan korkardım ve en sonunda hayatımda en korktuğum şey başıma gelmişti
bir cuma gecesi sabahtan beri çektiğim doğum sancılarımın şiddetinin artmasıyla hastaneye gittik hemen odaya çıkarılıp ebelerin kontrolü ve dr.umun gelmesiyle nst nin de sonuçlarıyla acilen sezeryana alınıyordum,çünkü bebeğimin kalp atışları 2 defa durmuştu tabii bunun ne anlama geldiğini sonradan anlayacaktım,meğerse bebeğimin kordonu kısaymış istesemde normal doğum yapamazmışım :çok üzgünüm:
1 saat içerisinde odama dönmüştüm ve bebeğim yanımızdaydı hayatta en korktuğum şeyin sonucunda böyle bir varlığa sahip olacağım hiç aklıma gelmezdi bütün acılar söylenen sözler kimse ama hiç kimse o an önemli değildi benim için çünkü minik kelebeğim biricik oğlum doğmuştu
Allahın bana verdiği en büyük armağandı,Allah onu nazarlardan saklasın,sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsin...

allah analı babalı büyütsün :nazar:
bende çok korkuyorum sezaryandan bakalım ne olacak

korkacak bişey yokmuş meğer ben dr.uma çok kızıodum meğerse bebeğimin hayatını kurtarmış allah razı olsun ondan
doğumdan 1 gün sonra ayağa kalkıp zorla ve acıyla yürürken halam bi dha doğum yapmazsın herhalde dedi o kadar korkmama ve 2.sini yine sezeryanla yapmam gerektiğini bile bile tabiki yapıcam dedim :)

gelmiş geçmiş çok şükür kavuşmuşsun kuzuna sağ salim darısı tüm hamşlerin başına tebrik ederim sizii

ben de sırf bu yüzden bebek düşüncemi erteliyorum çoğu zaman.Biliyorum o duygu muhteşem ve yaşanması gerekiyor ama gel de anlat kendine.Lisans,yüksek lisans seminerler derken yaş geçiyor şaytanın bacağını kırma vakti.Bugün binlerce arkadaşımız gerek normal gerek sezaryen ile doğum yapıyor ,demek ki korkulacak birşey yok
bebeğin çok tatlı canım Allah bağışlasın

Back