Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatta Edindiğimiz Tecrübeleri Paylaşalım mı ?
- Konu Sahibi DatluCadu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
- 358
- 19 Ocak 2013
- 322
- 41
- 53
ben elime meslegımı almadan kimseyle evlenmem derdım lakin lise bıttıkten sonra evlendım..
evlenmıs ayrılmıs insanları kınardım ıyy bı kocaya sahıp cıkamıyorlar
kesın kadındadır hata erkek nıye karısını bıraksın kı derdım...ve bende eşimden ayrıldım
diyecegım su ki hayat bana büyük konusmamaıyı ögretti
evlenmıs ayrılmıs insanları kınardım ıyy bı kocaya sahıp cıkamıyorlar
kesın kadındadır hata erkek nıye karısını bıraksın kı derdım...ve bende eşimden ayrıldım
diyecegım su ki hayat bana büyük konusmamaıyı ögretti
Senin ne yaptığını,nasıl biri olduğunu öğrenebilmek için yaptıklarım,aslında hiç de masum olmayacak şeylermiş. Hiçbir art niyet taşımadan yapmıştım,hatta sonunun böyle olacağını dünya yansa tahmin edemezdim.
Evet hata yaptım. Çok hata yaptım hem de. Geri dönüşü olmayan yollara girmeme neden oldu bu hatalarım. Şu anda bana karşı hiçbir şey hissetmiyorsun biliyorum,belki beni hatırlamıyorsun bile.
Ama sana yaptıklarımı öğrensen benden nefret edersin. Beddualar yağdırırsın üzerime.
Bundan sonra 'Asla' hiçbir şeyi merak etmeyeceğim.
İnsanın acı çekmesine neden olabilecek şeylere neden oluyor.
Evet hata yaptım. Çok hata yaptım hem de. Geri dönüşü olmayan yollara girmeme neden oldu bu hatalarım. Şu anda bana karşı hiçbir şey hissetmiyorsun biliyorum,belki beni hatırlamıyorsun bile.
Ama sana yaptıklarımı öğrensen benden nefret edersin. Beddualar yağdırırsın üzerime.
Bundan sonra 'Asla' hiçbir şeyi merak etmeyeceğim.
İnsanın acı çekmesine neden olabilecek şeylere neden oluyor.
Son düzenleme:
- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Alışmakk , acı çekmeye direnmekk , zorluklara göğüs gerebilmekk , sabretmek , acıya dayanmak ..
Aldatılma psikojisinin ne demek olduğu ..
Cezaevine gitmenin nasıl bir psikoloji olduğu ..
Yakınının akrabanın ölmesinin insana nasıl bir acı verdiğini ..
Hayatta olmaz dediğin şeylerin olduğunu ..
Yabancı bir ortamda tek başına yaşayabilmeyi ..
Ailenin çok karşı çıktığı birşeyi sırf sen istiyorsun diye diretip onlara kabul ettirmeyi ...
Erkeklerin bazen ne kadar acımasız ve iğrenç düşüncelerinin olabileceğini ..
En yakın dostunu kaybetmeyi .. ( bebeklik arkadaşını bazı şartlardan dolayı kaybetmeyi ) ..
Bunları öğrendimm şimdilik ..
Aldatılma psikojisinin ne demek olduğu ..
Cezaevine gitmenin nasıl bir psikoloji olduğu ..
Yakınının akrabanın ölmesinin insana nasıl bir acı verdiğini ..
Hayatta olmaz dediğin şeylerin olduğunu ..
Yabancı bir ortamda tek başına yaşayabilmeyi ..
Ailenin çok karşı çıktığı birşeyi sırf sen istiyorsun diye diretip onlara kabul ettirmeyi ...
Erkeklerin bazen ne kadar acımasız ve iğrenç düşüncelerinin olabileceğini ..
En yakın dostunu kaybetmeyi .. ( bebeklik arkadaşını bazı şartlardan dolayı kaybetmeyi ) ..
Bunları öğrendimm şimdilik ..
- 23 Kasım 2013
- 868
- 155
- 73
- 31
Asla yapmam dediğn şeyleri aslında yapabileceğini,kimseye demeyeyim ama çoğu insana güvenmemek ya da kime güveneceğini iyi seçmek gerektiğini.. Eski dosttan düşman olunabileceğini,kavga esnasında sessiz kalmayı ve sabretmeyi.. Sırlarını her zaman anlatmamak gerektiğini öğrendim
- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
İnsanlara asla çok fazla güvenme..
Kimse için , kimse ile aranı bozma.. Birgün onlar iyi olurlar, sen kötü kalırsın..
Benim için en önemlileri bunlar ve gerçeklik payı çok fazla...
Çoook haklısın 2. yazdıgını çok yaşadım.
Asla laf taşıma.
Dedikodu yapma yapsan bile isim vermeden yap sonra sen kötü olursun, kaybedersin arkadaşlarını.
Kimseye güvenme.
Her zaman kendini en kötüsüne de hazırla, hazırla ki hayal kırıklıgı yasama sonradan bir kere "olmaz" deme oluyor her an her şey oluyor bu yuzden kendini her zaman her şeye hazırla.
Kavga esnasında olabildiğince sakin ol. Dilini de tut elini de tut.
Kimse için "bunu yapmaz o" deme.
Ve şunu unutma ailenden başka kimse senin kalıcı dostun değil, hepsi gidiyor. Seni karşılıksız seviyorsa karşındaki o zaman kalıcıdır o kişi. Tabi sen sınırları zorlamazsan :)
Ön yargılı olma asla.
Dedikodu yapma yapsan bile isim vermeden yap sonra sen kötü olursun, kaybedersin arkadaşlarını.
Kimseye güvenme.
Her zaman kendini en kötüsüne de hazırla, hazırla ki hayal kırıklıgı yasama sonradan bir kere "olmaz" deme oluyor her an her şey oluyor bu yuzden kendini her zaman her şeye hazırla.
Kavga esnasında olabildiğince sakin ol. Dilini de tut elini de tut.
Kimse için "bunu yapmaz o" deme.
Ve şunu unutma ailenden başka kimse senin kalıcı dostun değil, hepsi gidiyor. Seni karşılıksız seviyorsa karşındaki o zaman kalıcıdır o kişi. Tabi sen sınırları zorlamazsan :)
Ön yargılı olma asla.