- 26 Ocak 2008
- 1.183
- 2
ablalarım,akranlarım burda yazdıklarınızın hepsinin doğruluğuna inanıyorum ve bu kadar tecrübeli insanlara derdimi burdan anlatmak istiyorum benim bir arkadaşım var 9 senedir tanışıyoruz onu çok seviyorum anlaşamadığımız konularda idare ediyorum yukarda Allah var bana karşı bir kötülüğünü görmedim ama bir konu hakkında kırgınım bunu burda bir tek size anlatıyorum ben nişanlanmadan önce aklımda nişanlımla anlaşabilirmiyiz diye düşünme aşamasındayken ve bunları ona anlatıyoken bana şey dedi rüyamda gördüm onun annesigil seni değil de beni istemeye geliyolardı dedi bunu bana msn konuşurken söyledi bende yüz yüze olmadığımız için sadece sustum konuyu değiştirdim ama alındım ona belli etmek istemedim sonra artık kaprislerinden sıkıldım ve bana en son sen çok değiştin dedi bende niyetin neyse açıkca söyle dedim hatta nişanlandı havaya mı girdi demeye getiriyosun dedim gene cevap yazmadı bende cevap yazmadığına göre demekki öyle dedim gene tık yok ben çıkıyorum dedim sonra bana şöyle cevap yazmış sende bi alemsin işle uğraşıydum yazdıklarını görmedim ama ben orda olduğunu biliyorum çünkü msn de kişisel iletisini değiştiriyodu ben de bunun üstüne arayıp sormadım o da arayıp sormadı şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum diğer arkadaşlarım seni kıskanıyo diyolar ama ben onlara bu rüya olayını anlatmadım
şimdi size soruyorum siz benim yerimde olsaydınız kırılmazmıydınız ve nasıl davranırdınız?
şimdi size soruyorum siz benim yerimde olsaydınız kırılmazmıydınız ve nasıl davranırdınız?