hayatta bir duyguyu çıkarma hakkınız olsaydı ??

insanlara güven duygumu çıkarırdım.çünkü genelde hep suistimal edilir

nefret etme duygumu çıkarırdım sanırım,ne yazık ki fazlasıyla önemsiyorum ve kendimi yıpratmama sebep oluyo...

............................................

Son düzenleme:
insanlara bağlanma duygumu cıkarırdım
birisini cok sevince cok baglanıyorum da bu yuzden o kişiyle bir şeyler yolunda gitmeyince kahroluyorum..

Nefreti,kini,doyumsuzluğu daha çok var ama bu kadarla yetineyim en iyisi..tatlicadiarzu

kın,ofke,nefret,art nıyet ve bızı bırbırımızı duseren ne kadar duygu varsa cıksın ısterdım hayatımızdan:kahve:

insanlara fazla değer verme duygumu çıkarırdım çünkü değeer verdikçe kendimizden bişeyler gidiyo he bide geçmişe takılmak istemiyorum böyle bi duygu varsa çıkarın gitsinnnnn

kendim için değil ama
iki yüzlülüğü riyakarlığı
düşüncesizliği
insanları acımazsa katletme duygularını
kaba ve küstahlığı
kin nefret
doyumsuzluk
bencillik
üzmeyi kırmayı
ve
merhametsizliği

ask ve sevgiyi cikarirdim
bunlar olmadan hayat guzel olmaz diyeceksiniz ama asik olup sevmek daha cok aci verdi bana
bir de imrenme duygumu cikarsam iyi olur

Bağlanma ve alışkanlık huyumu çıkarırdım hayatıumdan kesinlikle..
kimseye bağlanmaz.. ve kimseye alışmazım.. olursa olmaz olmazsada olmaz olurdu herkezz... üzülmezdim böylece...

hiç bir duyguyu çıkarmak istemezdim,
hayat tüm renkleriyle güzeldir yerinde yaşanırsa ve bütün duygular birbirinin içindedir aslında...
öfkesini belli edemeyen insan sevgisini nasıl belli eder ki..
duygular yaşanmak için vardır önemli olan duyguların sizi olumsuz etkilemesine izin vermemektedir bence. a.s
öfkenizi belli edeceksiniz ki teslim olabilin,
nefretinizi söyleyeceksiniz ki sevgiye kuçak açabilin.
bencilliği yaşayacaksınız ki paylaşmayı öğrenin.
şüpheyi yaşayacaksınız ki güveni hissedin.
eleştirileceksiniz ki takdir etmeyi bilin.
kıskanacaksınız ki kendinizi sevin..
yani duygular iç içedir aslında birbirine çok yakın..
olumsuz duygular yoğun yaşanırsa ya onlar sizi ele geçirir esiri olursunuz yada akıllı olup siz onları kullanmayı öğrenirsiniz..
olumsuz duygular bizi yönetmedikçe olumlu duygularımızı ortaya çıkarırlar ve bu amaçla vardırlar..

ego var ya ego herşeyin başıdır o..Kötü Kazen
ego bir buzdağıdır der osho
onu erit onu derin sevgi içinde erit böylece okyanusun bir parçası haline gel..

sevgiyle..

kısknaçlığı çıkarırdım
çünkü:ep ondna çektim.erkek kadaın kısknaçlığı değil iyi olanı kısknıp onu mutusz etme ile sonuçlanan kıskançlığı

X