Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
insanlara fazla değer verme duygumu çıkarırdım çünkü değeer verdikçe kendimizden bişeyler gidiyo he bide geçmişe takılmak istemiyorum böyle bi duygu varsa çıkarın gitsinnnnn
kendim için değil ama iki yüzlülüğü riyakarlığı düşüncesizliği insanları acımazsa katletme duygularını kaba ve küstahlığı kin nefret doyumsuzluk bencillik üzmeyi kırmayı ve merhametsizliği
ask ve sevgiyi cikarirdim bunlar olmadan hayat guzel olmaz diyeceksiniz ama asik olup sevmek daha cok aci verdi bana bir de imrenme duygumu cikarsam iyi olur
hiç bir duyguyu çıkarmak istemezdim, hayat tüm renkleriyle güzeldir yerinde yaşanırsa ve bütün duygular birbirinin içindedir aslında... öfkesini belli edemeyen insan sevgisini nasıl belli eder ki.. duygular yaşanmak için vardır önemli olan duyguların sizi olumsuz etkilemesine izin vermemektedir bence. a.s öfkenizi belli edeceksiniz ki teslim olabilin, nefretinizi söyleyeceksiniz ki sevgiye kuçak açabilin. bencilliği yaşayacaksınız ki paylaşmayı öğrenin. şüpheyi yaşayacaksınız ki güveni hissedin. eleştirileceksiniz ki takdir etmeyi bilin. kıskanacaksınız ki kendinizi sevin.. yani duygular iç içedir aslında birbirine çok yakın.. olumsuz duygular yoğun yaşanırsa ya onlar sizi ele geçirir esiri olursunuz yada akıllı olup siz onları kullanmayı öğrenirsiniz.. olumsuz duygular bizi yönetmedikçe olumlu duygularımızı ortaya çıkarırlar ve bu amaçla vardırlar..
ego var ya ego herşeyin başıdır o..Kötü Kazen ego bir buzdağıdır der osho onu erit onu derin sevgi içinde erit böylece okyanusun bir parçası haline gel..