Hayatınızdan silebilseydiniz neyi silerdiniz??

fistiksarma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
413
21
68
Diğer
Her insanın keşke şunu yaşamasaydım dediği zamanlar vardır muhakkak. Sizinki neler?? Geriye dönme imkanınız olsa neyi hayatınızdan yok ederdiniz?

Her insanın keşke şunu yaşamasaydım dediği zamanlar vardır muhakkak. Sizinki neler?? Geriye dönme imkanınız olsa neyi hayatınızdan yok ederdiniz?

cnaım yok diyen bence kimsenın bılmesını ıstemıyordur...ben bi işyerinde calısmısım..suan ki aklım olsa aasla orada calısmazdım..kesınlıkle o gunlerı hatırlamak ıstemıyorum...

ımmm şöyle ki
çok sevdiğim birini sırf kaprislerim,tuhaf akıl karışıklıklarım yüzünden kaybettiğim bütün zaman dilimlerini
okuduğum ama bir türlü bitiremediğim bölümü seçtiğim günü
ilk burun ameliyatımı olduğum günü

silerdim,
gerçi daha kötü seçimler de yapabilirdim o yüzden pek de müdahale etme taraftarı değilim. telafi edilebiliyor bence zamanla her şey.ya da yerine başka şey konuluyor.ya da ben telkinatörlük yapıyorum bilemedim şimdi.

yazını okuduğumda düşündüm neyi silmek isterdim diye ve 18.06.2006...
bu günü hayatımdan silmek isterdim......
nişanlandım o gün.............

eğer mümkün olsaydı hayatımdaki bir avuç çıkarcı, fesat, içten pazarlıklı, riyakar, dedikoducu insanları silerdim!

aslında neyi silerdim diye çok düşündüm ama bir şeyi fark ettim.
belki eskiden sayardım çok şey vardı ama şu an anladım ki onlar sayesinde şimdi böyle kendine güvenen biriyim. deneyim sahibi oldum.

ben biseyi silmezdimde eger imkanim olsaydi 14-15 yasima geri donup suana kadr yaptigim belkide hic biseyi yapmazdim :D kendime daha guzel bi hayat kurardim:) hani derler ya " simdiki aklim olsaydi ....." :D bazen kendi kendime diyorum acaba suanda bi ruyadamiyim hayatimin ruyasini mi goruyorum acaba :D bole bole yaparsam bole bole olcak :D ve uyaninca benim icin en iyi secimi yapabilcem ki belki o daha kotu olcak :D garantisi yokki:D

Son düzenleme:
Back