• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızdaki insanın pubg adlı oyun oynamasını nasıl karşılarsınız?

Summe77

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
217
-57
13
35
Merhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?

Insan tükürdüğünü yalar, bu o kadar abartilacak bisy degil. Bir oyunun ortami kötü diye bir sy de olamaz. Yetiskin insanlariz alt tarafi oyun. Ve insan oyun da oynayabilir gaye normal. Ama bagimliliga çevirir, ayarini kacirirsa sorun olur tabi. Hii bu tarz oyunlar baglanmaya cok müsait diyebiliriz, o ayri mesele. Dozunu ayarlayabiliyorsa nolacak

Insan tükürdüğünü yalar, bu o kadar abartilacak bisy degil. Bir oyunun ortami kötü diye bir sy de olamaz. Yetiskin insanlariz alt tarafi oyun. Ve insan oyun da oynayabilir gaye normal. Ama bagimliliga çevirir, ayarini kacirirsa sorun olur tabi. Hii bu tarz oyunlar baglanmaya cok müsait diyebiliriz, o ayri mesele. Dozunu ayarlayabiliyorsa nolacak
Orayı kötüleyen kendisiydi ona kızdım yani

Merhaba ben hayatımda indirmedim bilmem ama orda burda görüyoruz nasıl biryer olduğunu.hayatımdaki insanda eskiden oynardı sildi yakında yine indireceğini söyledi bende sinirlendim çünkü oraya kötü diyen kendisiydide ozmanlar.yok o oyunu oynasaydın istemezdim falan yapmıştı ama bu hipokritlik egoistlik nederseniz.bende dedim o oyunu indirdiğin an hoş şeyler olmaz yani sizin tepkiniz neolurdu?
2 yada 3 oyuna izin ver:))

Pubg gibi Online oyunlar da oynuyorum, gayet normal bir sey kimse kapmadi, yemedi beni. :) Eşim oyun sevmez ama arada bana eşlik eder.

o oyunu oynasaydın istemezdim falan

Ammmaa şunu diyen birinin akli fikri başka yerdedir, kendisi oyun oynarken başka şeyler de yapiyordur kesim ve net. Leş

Pubg gibi Online oyunlar da oynuyorum, gayet normal bir sey kimse kapmadi, yemedi beni. :) Eşim oyun sevmez ama arada bana eşlik eder.

Ammmaa şunu diyen birinin akli fikri başka yerdedir, kendisi oyun oynarken başka şeyler de yapiyordur kesim ve net. Leş
Benden önce öyle olabilir şuan oynasa o taraklarda bezi olmaz güveniyorum ama oraya kötü diyip oynaması.... indirirse bende indirirm hodri meydan😅

Hipokritik nedir diye merak edenler için ; ikiyüzlü , samimiyetsiz içten olmayan anlamlarına geliyor.

Konu sahibi , hipokritlik demek yerine ikiyüzlü yazmanız daha anlaşılır olurdu.

Gelelim konunuza. Pupg oynayan insan sayısı oldukça fazla. Online oyunu farklı amaçlarına alet eden insanların olması kişilerin kendisini bağlar.

Aynı internet bağlantısını kullanarak yeni bilgiler öğrenen insanlar da var , kendi arzularını tatmin için farklı arayışlar peşinde koşanlar da. Burada suç internette mi ? Elindeki araç ve imkanları nasıl kullanacağı bireylerin kendi tercihi.

Hipokritik nedir diye merak edenler için ; ikiyüzlü , samimiyetsiz içten olmayan anlamlarına geliyor.

Konu sahibi , hipokritlik demek yerine ikiyüzlü yazmanız daha anlaşılır olurdu.

Gelelim konunuza. Pupg oynayan insan sayısı oldukça fazla. Online oyunu farklı amaçlarına alet eden insanların olması kişilerin kendisini bağlar.

Aynı internet bağlantısını kullanarak yeni bilgiler öğrenen insanlar da var , kendi arzularını tatmin için farklı arayışlar peşinde koşanlar da. Burada suç internette mi ? Elindeki araç ve imkanları nasıl kullanacağı bireylerin kendi tercihi.
Katılıyorum dediğim gibi hiç oynamadım ve 2 sene önce tepkisi oynasaydın istemezdim seni.ortam kötü falan diye anlattı kimin eli kimin cebinde der gibi ozaman şu an niye indirmek istiyor bende haklı olarak tepki verdim.o an ikiyüzlü gelmedi aklıma teşekkürler

Engellemek değilde benim oynamamı istemiyor kendine gelince niye serbest sorun bu.okadar kötü biryerse onun ne işi var
ya bu şehrin en leş barına gidip sen oraya gitsen seninle konuşmazdım diyen eski insanı hatırlattı bana. hipokritlik ona ait salın napıyosa yapsın🤷🏽‍♀️(yeni kelime öğrendim😅)

Valla ben de oynuyorum 😄😄

Ben de bir dönem oynadım. Gayet de edebimle oynadım çıktım. Arkadaşlarımla giriyordum. Eğleniyordum ve bitiyordu. Ortam hem online da hem de reel hayatta kişinin kendisiyle ilgilidir.

Ama sorunda sen indirirsen bende indirirm diyorum istemiyor ozaman kendinde oynamayacaksın
Hm bunu demesi bence de saçma olmuş. Belki de oyun bağımlısı olmanızı istemiyordur. Hani oyunun ortamı kötü demiş ya, sizi o kötü ortamdan uzak tutmak istiyor olabilir.

Back