- Konu Sahibi kardelen18
Ben de bir kere dahiliye doktorunun yönlendirmesiyle gitmiştim. Ama olay şöyle oldu. Zamanın birinde midemden dolayı çok rahatsızlandım. 2 hafta mide bulantısı yaşadım röntgenler çekildi. ultrasonda bakıldı hiç bir şey çıkmadı. Dahiliye doktorum bana mide bulantısı için bir ilaç vermişti o ilaç da yan etki yaptı bana bir gece gözlerim ters çevrildi çok korkunçtu belki aranızda yaşayanlar vardır bilmiyorum. Mide bulantısı için içilen bir ilacın böyle bir yan etkisi var. gece acile gittiğimizde herhalde kas gevşelticiydi bir kolumdan bir kalçamdan vurdular ancak açıldı gözlerim. Ertesi gün de o kas gevşeltici yan etki yapmıştı. sürekli baş dönmesi yaşıyordum sarhoş gibi. Sonra o dahiliye doktoruna bir daha gittiğimde senin psikolojinle alakalı deyip beni bir psikiyatr arkadaşına yönlendirmişti. Halbuki olay tamamen o dahiliye doktorunun verdiği ilaçlarla ilgiliydi. Günde 4- 5 ilaç verirse tabii ki bir ilacın yan etki yapması büyük ihtimal. Sonra psikiyatra gittim o gün ama verdiği ilacı kullanmadım verdiği ilaç da uyku ilacı ve benim hiç de ihtiyacım yoktu.