• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hayatınızda hiç psikoloğa gittiniz mi?

Hayatınızda hiç psikoloğa gittiniz mi?

• Ankete Katılan
    168
Ben de bir kere dahiliye doktorunun yönlendirmesiyle gitmiştim. Ama olay şöyle oldu. Zamanın birinde midemden dolayı çok rahatsızlandım. 2 hafta mide bulantısı yaşadım röntgenler çekildi. ultrasonda bakıldı hiç bir şey çıkmadı. Dahiliye doktorum bana mide bulantısı için bir ilaç vermişti o ilaç da yan etki yaptı bana bir gece gözlerim ters çevrildi çok korkunçtu belki aranızda yaşayanlar vardır bilmiyorum. Mide bulantısı için içilen bir ilacın böyle bir yan etkisi var. gece acile gittiğimizde herhalde kas gevşelticiydi bir kolumdan bir kalçamdan vurdular ancak açıldı gözlerim. Ertesi gün de o kas gevşeltici yan etki yapmıştı. sürekli baş dönmesi yaşıyordum sarhoş gibi. Sonra o dahiliye doktoruna bir daha gittiğimde senin psikolojinle alakalı deyip beni bir psikiyatr arkadaşına yönlendirmişti. Halbuki olay tamamen o dahiliye doktorunun verdiği ilaçlarla ilgiliydi. Günde 4- 5 ilaç verirse tabii ki bir ilacın yan etki yapması büyük ihtimal. Sonra psikiyatra gittim o gün ama verdiği ilacı kullanmadım verdiği ilaç da uyku ilacı ve benim hiç de ihtiyacım yoktu.

Hayır hiç gitmedim ama bazen ihtiyac duymuyorda diyilim. Bazen arkadaşlar felan işden bile çok konuşub problemlerini söylüyorlar bana onlar rahatlıyor ben bunaliyorum. Psikoloklarada hayret ediom sabırla dinliyorlar ben olsam delirirdim direk tımarhanelik olurdum laelaelaelaelae

Bi defaligina gitmistim, cunku babama yapilan bi sey yuzunden etkisi altinda kaldim aylarca, o zaman 13 felan yasinda olmam lazimdi, cok kotuydu, ama ise yaradi mi eh iste, ama sanirim bi kac kez daha gitsem super olcak !!!

Ben de aynı meslek grubundan olduğum için defalarca gittim gördüm bilgi edindim muhabbet ettimdelikafadulden şakkıdışakkıdı
Psikoloji benim için hayat demek , anlam demek,derinlik demek..
Nevzat Tarhan sa hocamdır favorimdir sülemesi ayıp:1rolleyes:
hiç gitmedeim ama gitmeyi çok istedim.sadece vaktim yok.ne şanslısın canım.ara sıra tv de görünce konuşmaları bile rahatlatıyo insanıkaydirigubbakcemile3

evet daha önce bi kaç kez gitmiştim
son bi iki senedir hiç gitmedim ama ihtiyacım var sanırım
sorunlarımı aşamıyorum
bi yerden sonra kendi kendiminin doktoru olamıyorum

evet gittim,
bi kaç periyod halinde gittim, yani çocukluğum döneminde, sonra biraz ilerisinde yine, sonra tekrar.. üç periyodda gitmişim yani.

zemuszemusevet gittim ama bir fayda görmedim çünkü doktorum çok tatlıydı çok espiriliydi ama başından atar gibi önce depresyondasın dedi sonrada bir hap verdi üç ay kullan sonra iki ay bekle daha sonra gel dedi bende bir ay kullandım sonra zaten kaynanam ayrı eve çıktı ben iyileştim kendiliğinden

hayır gitmedim ama herkesin gitmesi gerektiğini düşünüorm denk gelmedi dielim:ssz:

Back