• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hayatınızda hiç psikoloğa gittiniz mi?

Hayatınızda hiç psikoloğa gittiniz mi?

• Ankete Katılan
    168
evet gittim ortaokul dönemindeyken götürmüştü annem. bir süre tedavi görmüştüm. evhamlarım vardı.

gittim sac kıran problemim odugu için sonuç alamadım 15gunde 50tl aldıkları için eşimin piskolojısı bozuluyordudelikafadulden

evet 3 sene once annemı kaybettım ve bunu atlatamadıgım hatta ıntıhara bıle kalktıgım gunler oldu bu yuzden gıtttım 15 gunde 150 tl verıodum ılaclar fılan cok skuru esımle tanıstıktan sonra atlattım o cok yardımcı oldu

toplumsal bunalımdayız bence herkesin gitmesi lazım..pisikoloğa para verince rahatlıyor insan:teytey::teytey::teytey:

çok yakın bir arkadaşım psikolog ama saolsun benimle konuştuğu saatler mesaide deilim canım diyip atlatıyo:) yine de bazı konularda gerçekten rahatlatıcı oluyo benim açımdam ama para verip hiç gitmedim. gitseydim eğer zamanında şu an daha durgun bir ruh hali içinde olur içimin kırıklarını daha güzel onarabilirdim.

gunumuzde psikoloğa sadece delılerın gıttığinı varsayan onca ınsana ragmen gıttım:Dçokta mennundum..geçti

Evet gittim.
Çok zorlu bir dönemimde 6 ay kadar gittim , hiç tanımadığım hayatı hakkında hiç bişey bilmediğim birine kendimi anlatmaktan nefret ettiğim halde gittim.
Bana yapmam gerekenleri anlatıcak beni yönlendiricek diye ümitlendim her gittiğimde ama böyle bişi olmadı.
İyi gelen anlatıp rahatlamakmıydı yoksa aradan geçen zamanmı hala karar vermiş değilim.

Evet gittim.
Çok zorlu bir dönemimde 6 ay kadar gittim , hiç tanımadığım hayatı hakkında hiç bişey bilmediğim birine kendimi anlatmaktan nefret ettiğim halde gittim.
Bana yapmam gerekenleri anlatıcak beni yönlendiricek diye ümitlendim her gittiğimde ama böyle bişi olmadı.
İyi gelen anlatıp rahatlamakmıydı yoksa aradan geçen zamanmı hala karar vermiş değilim.

''bana yapmam gerekenleri anlatacak'' kısmını bende isterdim.fakat öyle bişey olmuyor maalesef.. psikolog sadece anlattıklarına kafa sallayıp, hı hı filan diyor ara sıra...işte hepsi bu.. ben memnun kalmamıştım...bana akıl vermesi lazım, mesela bak öyle olunca, böyle yap filan gibi vs...:mymeka:

''bana yapmam gerekenleri anlatacak'' kısmını bende isterdim.fakat öyle bişey olmuyor maalesef.. psikolog sadece anlattıklarına kafa sallayıp, hı hı filan diyor ara sıra...işte hepsi bu.. ben memnun kalmamıştım...bana akıl vermesi lazım, mesela bak öyle olunca, böyle yap filan gibi vs...:mymeka:

Aynen yazdıkların gibi beklentim olduğundan kendisine bahsetmiştim , bunun yönlendirme olucağını doğruyu yaşayarak bulmam gerektiğini söylemişti. Oysaki yanlış davrandığım için değildi psikolojik bozukluğum , ölüm acısını yenemeyişimdi.
Kısacası faydasını gördüğüme inanmıyorum.

benim gitmeme gerek onlar bana gelyo 3 yıl önce sinir krizi geçirmiştim babam benden habersiz beni rehabikiazyon merkezine kauıt etmiş ben gitmiyom ama onlar geliyo yarın sabah gene gelcekler isteyeni yarın beklerim

Back