• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hayatınızda hiç psikoloğa gittiniz mi?

Hayatınızda hiç psikoloğa gittiniz mi?

• Ankete Katılan
    168
hayir gitmedim ama tavsiye aldim gitmek icin iyi geliyormus..........

bence herkes psikologa gitmeli....

bunu benim için söylemek çok kolay tabi....çünkü hocalarım psikologtu, arkadaşlarımın çoğu psikolog ya da psikolojik danışman...arkadaşlardan psikolojik destek almak çok doğru değil ama belli bir duruma kadar idare ediyor...bir psikolojik danışman ya da psikologla dertleşmek bile farklı....ayrıca kendimizi kötü hissetmemize bile gerek yok, arada bir anlatmak açılmak gerek....

sanırım ihtiyacım var :delphin: kendimi iyi hissetmiyorum son dönemlerde :çok üzgünüm:

Çok yıllar önce gitmiştim. Seansdan çıktığımda kendimi kuş gibi özgür, mutlu ve enerjik hissediyordum. Pskolog beni haftada 2 kez filan seansa çağırdı sanırım zor vakaydım :roflol: Ama o günlerde her seansa vereceğim o parayı kendim için harcama lüksüm yoktu. Ve birkaç arkadaşımda para tuzağı vs... gibi şeyler söyleyerek beni birdaha gitmemem için ikna ettiler. Oysa bana gerçekden iyi gelmişti :çok üzgünüm:
Baya bir süre sonra yine kendimi çok kötü hissettiğimde aynı yere gittim ama pskolog yoktu yerine bir pskiyatır vardı. O beni rahatlatmadı ve zaten ilaç vermek istediki ben ilaçla uyuşmak değil, dertlerimle yada sıkıntılarımla yüzleşmek taraftarıydım. Birdahada gitmedim.
Aslında pskoloğun gerçekden çok faydası olduğunu düşünüyorum. Size şunu yap demiyor tavsiyede bulunmuyor ama öyle bir soru soruyorki probleminizle ilgili, siz o an sanki onu içinizde çözüyorsunuz. Yani benimki öyle olmuştu. O doktoru çok aradım ama bulamadım. Şu günlerdede çok ihtiyacım var mirmirmirmir

Ben de aynı meslek grubundan olduğum için defalarca gittim gördüm bilgi edindim muhabbet ettimdelikafadulden şakkıdışakkıdı
Psikoloji benim için hayat demek , anlam demek,derinlik demek..
Nevzat Tarhan sa hocamdır favorimdir sülemesi ayıp:1rolleyes:

Son düzenleme:
evet gittim bana majör depresif ve temizlik takıntısı(opsesif komplesif) teşhisi koydu şuruplar verdi ama içmediiiimhihoyyyt

cok buhranlı bı donemdeydık aılece ve ben delırmek uzereydım annemle bırlıkte gıttık hatta ılac kulladık bıraz sonra gayet ıyı sekılde yasamıma devam ettım ıı kı gıtmısımm

Back