• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Hayatınızda bundan sonra tek 1 ürün kullanacak olsanız...? buyruun :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
kızlar en en enn favorı ürününüz nedir? bundan sonra bı tane veya bıkac tane ürün kullansanız cilt bakımı ıcın neler tercih edersınız mesela bı yağ, nemlendirici, tonik vb..?

mesela bi ürün olsun hayatım boyunca onu kullanayım ıstıyorum :)

canım bu krem sadece tahrıs kızarıklık gıbı durumlarda kullanılıyo bıldıgım kadarıyla. ne gıbı etkısı oluyo bı de nemlendırıcı amacıyla mı kullanıosun :)

vhalla ben yüzüm için kullanıyorum ....

en pahalı krem bile bu denli etki etmedi..

bi kere sadece yatmadan önce kullanıyorum...sabaha aydınlanmış bir cilde merhaba de, ne kızarıklık ne pul pul dökülme...

daha net bir yüz rengi....bana iyi geldi..

nemlendirmeden bahsetmiyorum bile süper nemlendiriyor

Son düzenleme:
vhalla ben yüzüm için kullanıyorum ....

en pahalı krem bile bu denli etki etmedi..

bi kere sadece yatmadan önce kullanıyorum...sabaha aydınlanmış bir cilde merhaba de, ne kızarıklık ne pul pul dökülme...

daha net bir yüz rengi....bana iyi geldi..

nemlendirmeden bahsetmiyorum bile süper nemlendiriyor

tesekkur edıuorum canım :)

bende vucut bakımı ıcın kullanmayı dusunuyodum sımdı daha da heveslendım :))

excipial lipo :) bu ürünü nerden bulabiliriz acaba? benim yüzüm karma burnum yaglı, yüzüm kupkuru...burnum hariç yüzüme kullanabilirmiyim acaba,? yani yüzüm çok kuru ve hassas bu krem olur mu acaba?

olur tabi...benimde yüzüm karma kuruya dönük..

ilk başta ağır gelir sanmıştım ama çok iyi geldi...

eczaneden alabilirsin...eğer ki ağır gelirse excipial hydro al...:34:

ama bence lipo daha iyi olur...hiç bir şekilde sivilce ve siyah nokta da çıkartmıyor..

Son düzenleme:
olur tabi...benimde yüzüm karma kuruya dönük..

ilk başta ağır gelir sanmıştım ama çok iyi geldi...

eczaneden alabilirsin...eğer ki ağır gelirse excipial hydro al...:34:

ama bence lipo daha iyi olur...hiç bir şekilde sivilce ve siyah nokta da çıkartmıyor..

canımmm :D çok tesekkür ederim inşallah iyi gelir..:16:

Kesinlikle hacı şakir beyaz sabun. Kendimi de yıkarım, kıyafetlerimi de yıkarım, bulaşıklarımı bile yıkarım ;) Ama bepanten krem de çok önemli benim için. Çok amaçlı kullanabildiğim tek krem kendisi. İki tane olsa olmaz mı :)

Kesinlikle hacı şakir beyaz sabun. Kendimi de yıkarım, kıyafetlerimi de yıkarım, bulaşıklarımı bile yıkarım ;) Ama bepanten krem de çok önemli benim için. Çok amaçlı kullanabildiğim tek krem kendisi. İki tane olsa olmaz mı :)

cok kurutmuyomu ama beyaz sabun ben yuz sabunum bıtmısse cok mecbur kaldıysam beyaz sabunla yıkıyorum o da pul pul oluyo yanaklarım :))
bepantene evet her eve lazım hakıkaten :)

cok kurutmuyomu ama beyaz sabun ben yuz sabunum bıtmısse cok mecbur kaldıysam beyaz sabunla yıkıyorum o da pul pul oluyo yanaklarım :))
bepantene evet her eve lazım hakıkaten :)

Benim cilt tipim yağlı olduğu için sorun olmuyor. Kolsuz Agop diye bilinen çok iyi bir cildiye doktoru var. (Türkiye'nin en iyi cildiyecisidir) Yüzümü neyle yıkayayım, ne süreyim falan dedim, sadece beyaz sabun demişti. Ama yağlı cilt olduğundan da önermiş olabilir.

bende diadermine den cok memnun kaldım hergun rahatlıkla uygulayabılıyorum sivilcelenme hıcbısey yapmıyo şükür:))

Benim cilt tipim yağlı olduğu için sorun olmuyor. Kolsuz Agop diye bilinen çok iyi bir cildiye doktoru var. (Türkiye'nin en iyi cildiyecisidir) Yüzümü neyle yıkayayım, ne süreyim falan dedim, sadece beyaz sabun demişti. Ama yağlı cilt olduğundan da önermiş olabilir.

Agop Bey yıllar evvel annemin göz altındaki kırmızı bir kiste benzer bişeyi almıştı koterle. ve gözaltı çok hassastır annemde ne izi kaldı ne başka bi sorun oldu sonrasında. hakikaten iyi bir dermatolog. beyaz sabunu bende duşta tek geçerim vücudumu yıllardır beyaz sabuna alıştırdım gayette iyi geliyor cildime benimde

araştırdım da herkes acaip övmüş tonık sanırım merak ettım bende,ne tur etkılerını gozlemledın canım?
şöyle söyleyim cnm tonik olarak kullanabilmenin yanında göz de dahil olmak üzere makyaj temizleyicisi olarak (çok ağır makyaj olmamak koşuyla) ve normal cilt temizleyicisi olarak da kullanılabilen çok fonksiyonlu solüsyon durulama da gerektirmiyor pamukla silmen yeterli .cildim hassas gözlerimde alerjik her ürünü kullnamıyorum ama herhangi bir kötü etkisi olmadı alkol ve parfüm de içermiyor yani ciltte hassasiyete yol açan maddeler min. şekilde indirgenmiş

şöyle söyleyim cnm tonik olarak kullanabilmenin yanında göz de dahil olmak üzere makyaj temizleyicisi olarak (çok ağır makyaj olmamak koşuyla) ve normal cilt temizleyicisi olarak da kullanılabilen çok fonksiyonlu solüsyon durulama da gerektirmiyor pamukla silmen yeterli .cildim hassas gözlerimde alerjik her ürünü kullnamıyorum ama herhangi bir kötü etkisi olmadı alkol ve parfüm de içermiyor yani ciltte hassasiyete yol açan maddeler min. şekilde indirgenmiş

Aaa süpermiş aklımda bulunsun cok teşekkür ederimm :)

Back
X