Şampuan ve Saç Kremleri Hayatınız şampuanı hangisi ?

hangisi?

• dove

OY: 1 6,3%
  • elidor

OY: 2 12,5%
  • elseve

OY: 6 37,5%
  • gliss

OY: 3 18,8%
  • blendax

OY: 0 0,0%
  • diğer(konu başlıgı altında belirtiniz)

OY: 4 25,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
elseve kullanıyorum iyi memnunun ama dermokili de denemek istiyorum,içinde kil kelimesi geçince korktum kurutur gibi geldi birden:)kuru saçlar için olanı da var sanırım ama,kullanan arkadaşlar o konuda memnun mu acaba??

elseve kullanıyorum iyi memnunun ama dermokili de denemek istiyorum,içinde kil kelimesi geçince korktum kurutur gibi geldi birden:)kuru saçlar için olanı da var sanırım ama,kullanan arkadaşlar o konuda memnun mu acaba??

hiç kullanmadım canım şampuanını..ama saç kremini kullanmıştımbir ara,güzeldi.

benim saçlara bi haller oldu bir aydır yapısı çok değişti acilen güzel ve sağlıklı bi şampuana geçmem lazım. silikon içermeyen bi şampuan istiyorum saçlar havalı parlak görünsün diye bir yığın silikon içeren şampuanlar var uzak durcam artık

Bioblas normal saçlar için..içinde silikon yok ve doğal..kreme de gerek kalmıyor..

Son düzenleme:
benim 3 yıldır kullandığım,saç dökülmemi durduran ve vazgeçemeyeceğim şampuanım Organıcum.saçları hızlı uzatıyor ve dökülme tamamen durdu

saçlarım çok çok fazla ve kabarık ve dalgalı maalesef ki.hemen hemen her şampuanı denedim.vaad ettiklerinin hiçbirini yapmıyor çoğu.uzun zamandır elidor kıvırcık saçlar için olan şampuanı kullanıyordum 7/24 üyle birlikte.bi ay kadar önce bitti evde annemin kullandığı panteni kullandım.sonra fark ettim ki saçlarım kabarıyor,şekle girmiyor.kısacası elidor iyi bir iş yapıyormuş meğerse benim saçım gibi canavar saçlara sahip hatunlara önerim elidor belirgin bukleler

Artık Tek Şampuana Takılıp Kalmıyorum 2 Aydır Farklı Şampuanlar Alıyorum... Bu Ay Elseve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…