Şampuan ve Saç Kremleri Hayatınız şampuanı hangisi ?

hangisi?

• dove

OY: 1 6,3%
  • elidor

OY: 2 12,5%
  • elseve

OY: 6 37,5%
  • gliss

OY: 3 18,8%
  • blendax

OY: 0 0,0%
  • diğer(konu başlıgı altında belirtiniz)

OY: 4 25,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
kızlar 2 -3 haftadır dermokil kullanıyorum saçlarım çok güzel oldu parlak ve canlı görünüyo saç kremi kullanmama rağmen yumuşiak ve hiç kepek kalmadı

hiç duymamıştım en kısa zamanda aktara ugrayıp bakacagım bu iki şampuanada . çok teşekkürler

yılan yağı şampuanı istiyorum de yağını da al önce maske yap sonra şampuanı uygula.. maskeyi haftada bir kez kullan şampuanı istediğin zaman kullan..

şimdiye kadar çok şampuan kullandım. ama benim için en iyisi gliss pembe seri. yine forumda yorumlardan etkilenip almıştım ve iyi ki almışım

pahalı şampuanlar dahil bir çok şampuan denedim.saçıma en iyi gelen duru'nun Bal ve Badem Sütü (saçlarım mevsimsel ve suya bağlı kuruduğunda) yine duru'nun Nar ve Ginseng saçımda boya yok ama estra bakımlı oluyor ve bazen gereksinim duyunca durunun pembe renkli saç kremi kullanıyorum.birde sanırım her şişe bitiminde başka şampuana geçmek daha doğru oluyormuş.

Son düzenleme:
şimdiye kadar çok şampuan kullandım. ama benim için en iyisi gliss pembe seri. yine forumda yorumlardan etkilenip almıştım ve iyi ki almışım

ya bende forumdan çok tavsiye aldım ve şuan gliss pembe kullanıyorum ama saçlarıma pek iyi gelmedi . aslında benim saçlarım zaten bakımlı hiç işlem yok ama iş te ben blendax reklarımdaki gibi olsun istiyorum o yüzdende (biraz imkansız ) şampuanları begenmemiyrum 9:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…