Hayatınız parfümü

erenimm5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
279
3
116
Diğer
Hiç yıllar önce bir marketten,her zaman gittiğiniz bir parfümeriden,belkide 1-2 hafta önce satın aldığınız yada arkadaşınız hediye ettiği bir parfümü koklayıp "işte bu benim kokum" deyip devamlı kullandığınız kullanmaya devam ettiğiniz parfümünüz varmı bayanlar? varsa isimleri ve resimleriyle buraya ekleyelim,herkesi bekliyorum. a.s.

Ben şimdiden cevaplayayım..Bende küçük yaşımdan beri parfüm hastalığı vardı,hala da var..hoşuma giden (ki gitmeyende çok nadir zaten) her parfümü beğenir ve kullanırım,sizin anlayacağınız devamlı kullandığım bir kokum yok,herkes bilir kimi insanlar parfümleriyle tanınır,basit bir parfüm sürse bile mesela sokakta yanınızdan gecse misler gibi kokar..benim bu pis alışkanlığım yüzünden hiç kendime ait has bir kokum yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Canim bende senin gibiyim hemen hemen her parfumu begeniyor ve bu yuzdende sik sik degistiriyorum o yuzdende tamam artik budur diyebilecegim parfum kullanamiyorum ama sanki her biitiginde mutka olmali dedigim 212 var galiba

bende sayamayacagım kadar parfum kullandım ama hayatımn parfumu dıyebılecegım ama sureklı kullanamadım maymun ıstahımdan dolayı avon percıve var cok hos bır koku hem tatlı hem hafıf hem cıceksı bebeksı ama kalıcı degıl ıste cok sıksamda ucar onun ıcınde almıyorum sureklı

20nin üstünde parfüm kullandım
ama vazgeçemeyeceğim 3 kokum vardır;

1. viktor rolf - flowerbomb
2. C.H. - 212 sexy
3. armani - remix

gamyoncuiremsu

o kadar çok parfüm kullandımki düşünüyorum da tek vazgeçemediğim escada collection

seneler önce bi parfüm vardı:BIG...yeşili harika kokiyordu...heralde üretilmior artık-kokusu hala aklımdan çıkmiyor.hayatımın parfümü diyebilirim,çünkü ondan başladı benim parfümlere karşi tutkum...modern kokulardan ise-versage "Cristal Noir"(siyah kristal)...benzersiz koku

20nin üstünde parfüm kullandım
ama vazgeçemeyeceğim 3 kokum vardır;

1. viktor rolf - flowerbomb
2. C.H. - 212 sexy
3. armani - remix

gamyoncuiremsu

gurba sekerlı kokularımı sevıyosun kızzzzzzz agent metrısı yazmamıssın bunu kokladımda pek ozel gelmedı ama su vıktor rof u sordu hıc bır yerde yok sevılde ınternette var gosterıyor adana magazasındada yok sen ozaman gıvency melekler ve seytanlarıda kötükedihüso seversın bacı denedınmı cok hos tarz bır koku

netten gorsellerde googlede bır aratsana bacı merak ettım su parfumu ısmı net yazmamıssın yoksa ben bakardım

netten gorsellerde googlede bır aratsana bacı merak ettım su parfumu ısmı net yazmamıssın yoksa ben bakardım

googledan ben çok aradım-yok..çıkmiyor.adı de "big",küçük şişesi çakmaktan biraz büyük,fısfıslı.onun kırmızısı,mavisi ve yeşili vardı.Aradan 20 sene felan geçti,ama kokuyu unutamadım.-)))))

ben de beğendiği her kokuya atlayanlardanım.
birkaç ay önce bir parfüm aldım, kokusunu beğendim
ama arkadaşlarım benden daha da çok beğendiler. adı
lanvin- eclat d'arpege bir de adidas ın tropcial passions güzel
bi de açık parfümüm var d&p den c23... sert kokuları sevenlere
tavsiye ederim

body shop casis rose parfum yagı aldım.. banyodan sonra kollarıma surup koklayarak uyuyorm.. prenses kokusu....çiöeklerle dolu bi havuzda cırılcıplak yuzen bi mısır kralıcesi gibi hissedio ınsan kendini...nefertari :icecream:

Ya dediğim gibi saymakla bitmez benim beğendiğim parfümler..ama bunlara şu iki örneği verebilirim;

Amor Amor (kırmızı şişe)
Happy clinique

bu ikisine gerçekten bayılıyorum..

birde avon'un chiristian lacroix rouge..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…