- 21 Ağustos 2024
- 96
- 39
- Konu Sahibi yerinevaramamisbirselam
Aslında içimi dökmek istedim biraz da önemsiz bir konu belki ama bazen düşünüyorum durup ve kafama takıldı. Yaşım genç henüz 20 yaşindayım ameliyathane teknikerliği okuyorum, bölümümü bitirip otopsi yardımcılığı kazanıp okumak istiyorum asıl hedefim olan. Yani kafamda birini bulayım çok mutsuzum böyle gibi bir düşünce yok ama uzun bir süredir hayatımda biri yok ve yeni birileriyle tanışmaktan, ilişkiye başlamaktan korktuğumu farkettim. Hayatımda tek bir kişi oldu cinsel duygusal her şeyi yaşadım ergenlik zamanları, tecrübe oldu olgunlaştırdı diyelim. Ama çevreme bakıyorum arkadaşlarım sürekli sevgili muhabbeti açıyor yok mu sende birşeyler vs diye. Hoşlantı ya cinsel arzudan fazlasını hissedemiyorum bir insana karşı. Biri yazıyor mesela tanışmak istiyor aynı üniversitedeyiz, korkuyorum ya ciddi birşey hissederse bu takıntıya döner kötü şeyler olursa vs diye. Sanırım son olan olayların da etkisi var bilmiyorum. Ben çünkü derin hisler besleyemiyorum ya da hayatıma birini dahil edince kısıtlanmış gibi hissediyorum. Ama biri olmayınca da yalnız hissediyorum o duygunun ilginin eksikliğini. Senelerdir karşıma çıkan herkesi geri çevirdim hayatımda biri var vs diyerek uzak dursunlar diye. En son üniversiteden bir arkadaş yemeğe çıkarmak istedi ama ağırdan aldım biraz kimseye güvenemiyorum. Sizce ben mi çok duygusuzum yoksa insanlar mı güvenilmez