Nişan Hayat'ın nişan bohçası :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
Aslında böyle şeylerden hiç hoşlanmam hatta bohça olayının olmasını istememiştim ama sözlüm tek çocuk olduğu için kayınvalidem istedi bizde kırmadık işte aşkıma götüreceğimiz nişan bohçası :)

Bunlarda kayınvalidem ve kayınpederimin :)

herseyin cok güzel hayatım hayırlı ugurlu olsun inş
Allah tamamına erdirsin utandırmasın mutluluklar dilerim cnmŞeniz

cnm çok güzell olmuşş.ayrıntılı hoş bohçalar....bi ömür mutluluklarrrrr

ay çok harika hepsi de ağır örnekler
ve de çok güzelll
allah tamamına erdirsin..mutluluklar
nişanlığını da koysana

hayatcım iyi ki yapmışsınız canım bak negüzel bohça hazırlamışsınız daha sonra kendinle gurur duyacaksın inan. hepsi eli zor işler sizi tebrik ederim ellerinize sağlık, bir ömür boyu mutluluklar

hayat hepsı bırbırınden guzel canım Allah tamamına erdırsın ınsallah
bende bohca ıstemıyodum ama nısanlımın aılesı ıstedıgı ıcın bizde kucuk kapsamda bohca hazırlamıstık
maksat gonul yapmak ıste canım:)

Canlarım benimm hepinize çok teşekkür ederimm :1hug: Pazar günü nişanımm var resimlerimide haftaya eklerim inşallah a.s.

Canım allah tamamını erdirsin bunlar güzel şeyler iyi ki yapmışsınız valla, darısı başıma olsun

ne güzel iyiki yapmıssın.biz dün biz yakınımızın oğlu nişanlanacak kız için nişan bohçası hazırladık çok güzel oldu ve çok da güzel bir telaşmış.bizim böyle olmadı ama keske olsaymıs dedim dün.hayırlı olsun şimdiden insallah sorunsuz bir nişan dönemi yasarsınız.

canım çok güzel yapmışsınız iyi günlerde kullanmak nasip olsun..:)

Çok güzel olmuss canım ellerinize sağlık ömür boyu mutluluklara.s.

ay cok sasirdim nisan bohcasina bukadar cok sey giriyormu ya
hic bilgim yok

hepsi çok güzel olmuş..Allah tamamına erdirsin
o mavi tülle süslenmiş tepsinin içinde ne var acaba maerak ettimde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…