Hayatımızın diyeti, sözlerin bittiği nokta !

Bu kampanyaya katılacak mısınız ?

• Ankete Katılan
    167
katılmayı çok istemiştim hatta bir umut diye son ana kadar sadece okudum ankete de katılmadım ama bazı sebeplerden dolayı maalesef benim katkım sadece dualarım oldu Allah sizden ve katılan herkesten razı olsun böyle acılar da yaşanmasın bir daha inşallahh...

demiştim ya düşününlerden bile Allah razı olsun diye... Biz katılım da çok beklemedik. Ben bizzat katılacağım diyip katıla(mayanları) finanse edecektim(ki ettim) istediğimiz sizlerin duası idi ... Bu sebeple gönlünüz rahat olsun ... yazılan rakamların çok üstünde hareket ettik ama buraya yazmak doğru olmaz ima etmem yeterli ...

/14

Allah razı olsun katılanlardan da aracı olanlardan da duasını eksik etmeyip gönül zenginliğiyle katılandan da.
Rabbim bu acının bir daha yaşanmasına izin vermesin inşallah amin.

demiştim ya düşününlerden bile Allah razı olsun diye... Biz katılım da çok beklemedik. Ben bizzat katılacağım diyip katıla(mayanları) finanse edecektim(ki ettim) istediğimiz sizlerin duası idi ... Bu sebeple gönlünüz rahat olsun ... yazılan rakamların çok üstünde hareket ettik ama buraya yazmak doğru olmaz ima etmem yeterli ...

/14

yani bitti mi katılım. tarihi yanlış mı okudum. mayıs, haziran gibi bişeydi sanırım? :KK64:

Somada canindan can kopan köylerden birisine ulaşmış yardimimiz kazen sayesinde :)
oo, çok teşekkürler. ama daha geç tarihli bir kampanya sanıyordum. geç kaldım sanırım pro olmak için .. (espri yapıyorum tabii)

Çok mutlu oldum..

Destek veren ve dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun..

Kazen böyle bir şeye vesile olduğun için çok teşekkür ederim..

epeyce zaman olmus, buralara ugramayali. bir cok sey degismis, ama senin iyi niyetin hep ayni kazen ve kadinlar kulubu uyeleri.

duygulandim okurken, toplumsal hafizamiz bireysel hafizamiz kadar guclu oldugu o an, yapilanlari hic bir seyi unutmayacagiz. simdilik allah rahmet eylesin diyerek beynimizin alt koselerine atiyoruz, asla bizim basimiza gelmeyeceginiz dusunerek.

Çok fazla fotoğraf çekip, video kaydı da yapmak isterdim kalemim yetersiz kaldı yaşananları yazmakta. Muhtardan yazı istedim zarfları alırken videoya çekelim dedi o kadar da uzun boylu değil dedim bana laf gelsin ama bu kadar da güven duygusuna ihtiyacım yok dedim .Bugün ağlamamak için köydeki kedilere köpeklere laf attım. Bunu hep yaparım Türk filmlerinde duygusal sahne oldu mu espiriye vururdum bugün onu yaptım, sert abiyiz ya !
Asıl siz hakkınızı helal edin, elinizi taşın altına koydunuz, kalkıp oraya kadar gittiniz bizim yardımlarımızı ulaştırmaya. Allah bin kere razı olsun. Ben de ağlıyorum şu an, çok teşekkür ederim. Yanınızda olabilmek isterdim.

rica edeceğim bana teşekkür etmeyin ben sadece aracıyım olaya vesile olanlar sizlersiniz. Bu sebeple lütfen katılımcılara ve katılmadan destekleyenlere teşekkür edin. Nedir ki benim yaptığım ? bunlar hayatımızın diyeti !

Kazen eğer siz vesile olmasaydınız bizlerde çok fazla birşey yapamazdık belkide.
Tüm katkıda bulunan arkadaşlarımıza daçok teşekkürler var olun hepiniz.
Yüreği büyük yardımsever Kazen,
Size saygı duymamak mümkün değil yaptıklarınızdan dolayı..
Elleri öpülesi ailelerede buradan sevgilerimizi yolluyorum..

rica edeceğim bana teşekkür etmeyin ben sadece aracıyım olaya vesile olanlar sizlersiniz. Bu sebeple lütfen katılımcılara ve katılmadan destekleyenlere teşekkür edin. Nedir ki benim yaptığım ? bunlar hayatımızın diyeti !
Bu girişim olmasaydı bir çoğumuz sadece olanlara üzülüp, bak Soma ne de çabuk unutuldu diyecektik... yine hafızam hareketlendi, o günlere gittim. Az da olsa katkıda bulunmak bile (sayenizde) güzeldi. İnsanın kendini bir gruba ait hissetmesi, içinde en ufak bir şüphe barındırmadan katkıda bulunması, bir işi birlikte yapmamız, damlaya damlaya göl olunan herşey gibi çok güzel. Dilerim bir daha böyle girişimlere gerek kalmaz.

soruma yanıt alamadım. kampanya bitmiş gibi konuşuluyor ama ilk sayfada daha ileri bir tarih görüyorum? :KK64:

X