- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılmayı çok istemiştim hatta bir umut diye son ana kadar sadece okudum ankete de katılmadım ama bazı sebeplerden dolayı maalesef benim katkım sadece dualarım oldu Allah sizden ve katılan herkesten razı olsun böyle acılar da yaşanmasın bir daha inşallahh...
demiştim ya düşününlerden bile Allah razı olsun diye... Biz katılım da çok beklemedik. Ben bizzat katılacağım diyip katıla(mayanları) finanse edecektim(ki ettim) istediğimiz sizlerin duası idi ... Bu sebeple gönlünüz rahat olsun ... yazılan rakamların çok üstünde hareket ettik ama buraya yazmak doğru olmaz ima etmem yeterli ...
/14
oo, çok teşekkürler. ama daha geç tarihli bir kampanya sanıyordum. geç kaldım sanırım pro olmak için .. (espri yapıyorum tabii)Somada canindan can kopan köylerden birisine ulaşmış yardimimiz kazen sayesinde :)
Bu arada gün içinde ve geçtiğimiz hafta içinde desteğinden dolayı Chelzy için özel teşekkür...
Asıl siz hakkınızı helal edin, elinizi taşın altına koydunuz, kalkıp oraya kadar gittiniz bizim yardımlarımızı ulaştırmaya. Allah bin kere razı olsun. Ben de ağlıyorum şu an, çok teşekkür ederim. Yanınızda olabilmek isterdim.Çok fazla fotoğraf çekip, video kaydı da yapmak isterdim kalemim yetersiz kaldı yaşananları yazmakta. Muhtardan yazı istedim zarfları alırken videoya çekelim dedi o kadar da uzun boylu değil dedim bana laf gelsin ama bu kadar da güven duygusuna ihtiyacım yok dedim .Bugün ağlamamak için köydeki kedilere köpeklere laf attım. Bunu hep yaparım Türk filmlerinde duygusal sahne oldu mu espiriye vururdum bugün onu yaptım, sert abiyiz ya !
rica edeceğim bana teşekkür etmeyin ben sadece aracıyım olaya vesile olanlar sizlersiniz. Bu sebeple lütfen katılımcılara ve katılmadan destekleyenlere teşekkür edin. Nedir ki benim yaptığım ? bunlar hayatımızın diyeti !
Bu girişim olmasaydı bir çoğumuz sadece olanlara üzülüp, bak Soma ne de çabuk unutuldu diyecektik... yine hafızam hareketlendi, o günlere gittim. Az da olsa katkıda bulunmak bile (sayenizde) güzeldi. İnsanın kendini bir gruba ait hissetmesi, içinde en ufak bir şüphe barındırmadan katkıda bulunması, bir işi birlikte yapmamız, damlaya damlaya göl olunan herşey gibi çok güzel. Dilerim bir daha böyle girişimlere gerek kalmaz.rica edeceğim bana teşekkür etmeyin ben sadece aracıyım olaya vesile olanlar sizlersiniz. Bu sebeple lütfen katılımcılara ve katılmadan destekleyenlere teşekkür edin. Nedir ki benim yaptığım ? bunlar hayatımızın diyeti !