Belki hepinizin garibine gidecek bu söylediklerim ama ben yinede diyeceğim. Konuyu açan arkadaş neredeyse bu sorunu tüm gün düşündüm ve gerçek bir cevaba vardım , ben bu zamana kadar ölümlü birini sevmedim sevemedim tam olarak hep birşeyler eksikti anne sevgisinde bile bu böyleydi hep birşey eksikti ben bu yüzden ölümlü birini sevme hakkını kendime vermedim . Sorunun cevabına gelecek olursak eğer hayatımda - hayatımın tek anlamı yok birçok anlamı var hayatımı tek birşey anlamlaştıramaz çünkü ; hayatımda eksikte olsa sevgi var, gururum var onurum var , özgürlüğüm , mutluluğum , üzüntülerim , göz yaşlarım var bunların hepsi çok anlamlı . Üzüntülerim , göz yaşlarım hayatımın asıl büyük anlamlarında onlar olmasa hayatın tadına tam olarak varamazdım belkide. En önemliside huzurum var . Eğer hayatında bu soyut şeylerden birisi bile olmazsa hayatımın tadına tam olarak varamam heralde. Halada vardığımı sanmıyorum daha çok gencim çünkü .
Not: Hayatımızın tek bir anlamı olamaz , eğer sizin hayatınızın tek bir anlamı varsa siz inançsız birisinizdir . Anlamlar birbirine bağlıdır.
Not: Hayatımızın tek bir anlamı olamaz , eğer sizin hayatınızın tek bir anlamı varsa siz inançsız birisinizdir . Anlamlar birbirine bağlıdır.