genetik hastalık diyorum
3 aylıktan beri karaciğerim hasta
sen de yakalan karaciğer hastalığına diyetle iyileş
şu kafayı anlamıyorum ben ya, nede kolay insanlara kötü niyetlerinizle beddua edebiliyorsunuz.
Sana sadece karamsar olma, biraz zayıflarsan belki minumama indirirsin vs diye öneride bulunmuş.
Hasta olmanız insanlara içinizin kirini akıtma hakkını vermiyor size ailenize vs veremeyeceginiz tepkileri gelip burada hiç tanimadiginiz insanlara veriyorsunuz rahat rahat.
Hastalığin hakkinda hiç bir fikrim yok, dilerim korktuğuna uğramazsın evet genç yaşlarda böyle riskli şeylerle uğraşmak can acıtabiliyor ama herşeyden önce moral moral moral.
2 hafta önce annemi kanser kaynaklı ameliyat kapısına bıraktım morali iyi olsun diye kendim panik ataklar yaşarken sesimi çıkarmayıp gülümsemeye çalıstım, çok rahat olmakla suçlandım sonuç belki şemoterapiye bile ihtiyaç duymayacak ancak kendisine moral vermek icin içimdeki yıkımı hiçe saydıgım benim kalbimi kırdı.
Biraz sakin olun, en kötüsünü en başta düşünüp rahatsizliklardan dolayı zaten pamuk ipligine bagli olan bağışıklığınızı yerle bir etmeyin.
İyiyi çağırın güzellikleri çağırın evet zor biliyorum üzülmemek elde değil ama önce siz inanacaksınız iyileşeceğinize.
Belki ameliyatın guzel gececek belki bu günleri vaybe ne gunlerdi diyerek yad edeceksin ama bu ruhunuzdaki karamsarlık olumsuzluk sizi sürekli hasta edecek.