- Konu Sahibi d_targaryen
-
kuzum çiçeğinle çikolatan çok güzelistridye şeklinde olan damat bohçası mı :44: neler var içinde, yapılmak zorunda mı ki acaba :44: amma cahilim bee
kuzum çiçeğinle çikolatan çok güzelistridye şeklinde olan damat bohçası mı :44: neler var içinde, yapılmak zorunda mı ki acaba :44: amma cahilim bee
Hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin.
evet cıkolatalar acayıp guzeldı hepsını yedim
evet istiridye seklınde aldık bohcaya sarıp vermek yerıne artık boyle seyler varmıs annem de daha zarif olur dedı bıde evlenınce makyaj cantası yaparsın ısını gorur dedı oyle deyınce pekı dedım... alınanları soyle sayayım 1-corap 2-parfum 3-camasır takımı 4-işlemeli havlu 5-mendil...
ege de cok yaygınmıs bu. bız aslen buralı degılız ama boyle seyler hosumuza gıttı bır defa evlenıyoruz dedık annem de bu tur seyler guzel anı olarak kalır dedı yaptık....
ayy bu arada eklemeyı sımdı yaptım kolonya sısemı koymamısımmm
öküzcüüğünü yontman dileğiyle
annen iyi düşünmüş valla en karlı sen çıkmışsın bu iştenhepsi de düşünülmüş ve işe yarar şeyler canım sözlün güle güle kulansın inşalah ayrıca kolonya şişen de pek güzel
yalnız artık öküzlüğü bıraksın yoksa gider basarım onu
cnaım kendı fotomu sayfama yuklemıstım kaldırdım... siyah dizin cok az üstünde elbise gıydm hanımhanımcık duruyordu..saclara masa yaptırdım..makyajı kendım yaptım sadece eyeliner +rimel+hafif ruj +göz kalemi yaptım abartılı olsun istemedim....çok güzeel ama söz gününden sizin detaylarınızı da görsek yaaa
elbise, saç, makyaj falan filan
aslında asırı romantk de ben öküz diomm canm
evet benm ısıme yaradı sagolsun anncgimmmkıskanclıgı ya o bırakcak yada kıskanclık bızı bırakcak o kesın
cnaım kendı fotomu sayfama yuklemıstım kaldırdım... siyah dizin cok az üstünde elbise gıydm hanımhanımcık duruyordu..saclara masa yaptırdım..makyajı kendım yaptım sadece eyeliner +rimel+hafif ruj +göz kalemi yaptım abartılı olsun istemedim....
hımmmm
allah tamamına erdirsin
güllere bayıldım bu arada
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
sevgiline öyle deme ya :) yazıktır adama :)
dedirtmesin... saka bi yana Allaha sükür iyidir, romantıktir benm öküzüm
sagol kuzumm darısı basına inşallahhhcanım şimdi gördüm topiği..okadar seninle mendilden konuştuk resmini görmem iyi oldu süpermiş bayıldım..
Allah tamamına erdirsin, her şey çok güzelmiş
Canım herşey çok güzel olmuş =) Kolonyaya bayıldım çok farklı olmuş gerçekten =) Allah tamamına erdirsin Mutluluğunuz daim olsun
ahaha haydi bakalım darısı isteyen herkesin başına
hayırlı olsun tekrarda mutluluklar
evet benm ısıme yaradı sagolsun anncgimmmkıskanclıgı ya o bırakcak yada kıskanclık bızı bırakcak o kesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?