- 28 Şubat 2019
- 4.670
- 11.163
- Konu Sahibi sessizmanifesto
Evet evetHay bin yaşa be hah güzin abla de mi o
Bu arada yukardaki arkadaşa katılıyorum çok yüklenmeyin kendinize gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evetHay bin yaşa be hah güzin abla de mi o
İlk aylar zor olur zamanla daha çok idare etmeye alisirsiniz Allah bağışlasınBu topik çok hoş ya. Biraz kendine fazla yükleniyorsun bence, 3 çocukla bu kadar iş yani hayret ettim ben ve emziriyorsun, ekstra da ek gıda var.
Ben 3 aylık bir bebekle ancak yetisiyorum azıcık azıcık.
Sen daha minnoş bir annesin zaman geçtikçe her şeye yetmeye alışcaksın merak etme, yolun başındasın❤Bu topik çok hoş ya. Biraz kendine fazla yükleniyorsun bence, 3 çocukla bu kadar iş yani hayret ettim ben ve emziriyorsun, ekstra da ek gıda var.
Ben 3 aylık bir bebekle ancak yetisiyorum azıcık azıcık.
Ya teşekkür ederimEvet evet
Bu arada yukardaki arkadaşa katılıyorum çok yüklenmeyin kendinize gerçekten
Geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindimDün eşimle saçma sapan bir sebepten darıldık. Bugün modum acayip düşüktü. Depresif depresif takıldım akşama kadar. Kardeşimi aldım kızımı okuldan almadan önce birer soğuk kahve içelim dedik marketten. Markete giderken kazandı yaptım ya Şimdi canım daha da sıkıldı resmen inception oldu. Depreption depresyon içinde depresyon. Yani arabadan indim bi de atarlandım ne bok varsa. Karşıdakine bi iyi misin diye sor de mi Arabada bebeler uyanmadılar bile gerçi öyle bir kaza yani ama yine de acayip canın sıkıkdı. İki bebem de Allah'tan otokoltuğunda oturuyordu.
Annelik çok garip yav iki dakika depresyona giremiyorsun, şöyle oturup ağlamak yok. Neyse tutanağı tuttuk kızımı almaya gittim okuluna. Sorumluluklara devam.
Çok teşekkür ederim ❤Geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim
Canım takipteyim çok faydalisinMerhaba;
Az bir zaman önce bu hesabı kişisel günlüğümü burada tutmak için açmıştım. Erteleyip duruyordum mükemmel bir şekilde açabilmek için ama bunun sonu yok. Bir şekilde bir yerden başlamam lazım diye düşündüm.
Bu yaşıma kadar tabiri caizse hep sanki dağdan yuvarlanan bir kaya gibiydim. Yolumu buldum ama artık bunu değişmek istiyorum. Eskiden gençtim, çocuklarım yoktu. Bir şekilde üstesinden geliyordum.
Altı ay önce üçüncü bebeğimi de kucağıma aldım. Üstesinden gelmiyorum desem kendime haksızlık etmiş olurum.
Neden daha iyisi olmasın ki ama diye düşünüyorum. Çocukların ihtiyaçlarını karşılarken ben kendi ihtiyaçlarımı hep ikinci hatta üçüncü plana attım.
Kendime zaman ayırmak için hayatıma düzen ve rutin katmalıyım diye düşünüyorum.
Bu sayfa işte bunun denemesi olacak. Hedeflerim, hayallerim burada olacak. Mükemmel değil ama elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım.
Ana başlıklarım şöyle;
Kişisel bakım
Kişisel gelişim
Ev temizliği ve düzeni
Çocuklar ve annelik
Sağlıklı yaşam
Bu başlıklar altında tam ayrıntılıyanadığım alt başlıklar var;
Kişisel bakım: Kilo vermek, vücut bakımı, güzel giyinmek, diş bakımı
Kişisel gelişim: kitap okumak, terapi almak, sosyalleşmek
Ev temizliği ve düzeni: yemek listesi, alışveriş listesi, uyku öncesi ev toparlama, ev işleri rutini
Çocuklar ve annelik: çocuk gelişim kitapları okumak, büyüğü kursa yazdırmak, küçüğü oyun grubuna götürmek, miniğin ek gıdası (kutu oyunları, tiyatro, sinema, kütüphane )
Sağlıklı yaşam: temiz beslenme, yürüyüş bandını kullanma
Çoğu şeyi hayatımda yapıyorum ama rutine bağlamam lazım çünkü üç tane çocuk varken kafam aşırı duman oluyor. Kendime çok az vakit ayırıyorum.
Evimizde tv yok, tablet yok o yüzden yerine bazen bir şeyler koymak bana düşüyor.
Ben 2023'e girerken anahtar kelimeler belirlemiştim.
Sadelik
Rutinler
Kilo verme
Bakım
Anı fark et
Şimdilik aklıma gelenler, yazacaklarım bunlar.
Her gün buraya bir kaç bir şey karalamak istiyorum hayatıma dair, bana dair.
Ama böyle link versen bölüm bölüm direk yazına ulaşmak için arada olan bitenden ziyade esas yazına ulaşmak isterim sana zahmet .Çok teşekkür ederim ❤
Anlamadım videoların linkini mi istiyorsunuzAma böyle link versen bölüm bölüm direk yazına ulaşmak için arada olan bitenden ziyade esas yazına ulaşmak isterim sana zahmet .