Hayatımın içindeki anlamsız kişiler .

:)))))))))))))

Neden seni kıskandığını düşündüğün, sevmediğin yüzüne gülüp, evine alıp oturup, dışarda gezip beraber yemek yiyorsun? Sen de az değilsin.

:)))))))))))))
Yazmak istediğim yorum konu sahibide az değil hoşuna gidiyor beğenilmek aynısının yapılması

Vardı, çoook eskiden komşum. Kadın ben ne alsam alır, ne yapsam aynısını yapardı. Artık ikiz gibi olduk, kendisine olmayan kıyafetleri kızına alırdı.

Birgün yine mağazadayız benim aldığım kıyafetin aynısını kızına aldı, elinden çektim aldım 'yeter artık ben analı kızlı sizinle aynı giyinmek zorundamıyım? ' dedim. Bir süre benimle konuşmadı ama bir dahada yapamadı.

Başkalarına normal gibi görünsede bana göre normal değil.

Şimdide komşuculuk oynamıyorum, kimseylede muhatap olmuyorum kafam rahat en azından.

Tarzına ve kültür seviyene uygun ki, yemeğe falan gidiyorsun dışarıda.
Kafiyeli sözlerle yüzüne vurmak mı, üf
Ne münasebet ya, sevmediğim, varoş olduğunu düşündüğüm, enerjimi düşüren biri evime girip girip çıkamaz. Siz resmen sürekli birliktesiniz.

Eve girdi ne demek ya. Cik disari diyemediniz mi ? Almayin eve keko mudur nedir :) Ben sevmedigim insana oyle suratsizimdir ki cesaret edip, kapimi bile calamaz. Hoslanmiyorsam belli ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…