Bak canım, sana anormal geliyor olabilir ama evet erkekler bebek givi nazlanmak ister... Sizin kopuş noktanız daha birbirinize alışmadan evliliğe alışmadan çocuk sahibi olmanız olmuş ve anladığım kadarıyla senin tüm ilgin çocuğun üzerinde...
Bebek küçük olduğu için haklı olarak eşinden destek ve anlayış bekliyorsun ancak anladığım kadarıyla eşin bebeğin ve evliliğin sorumluluğunu alacak olgunlukta olmadığından şu an sana hem kırgın hem kızgın...
Sen nasıl ona kabahat buluyorsan, ki bence ikinizin de hatası çok, o da aana kabahat buluyor.
İçimden gelmiyor demişsin ama yıva böyle ayakta durur.
Benim sana tavsiyem, bence bebeği bir süreliğine aile büyüklerine bırakıp başbaşa bir tatile çıkın... 2. Balayı gibi...
Hem birbirinizi bebek olmadan değerlendirebilirsiniz hem de sen kocana biraz ilgi gösterebilirsin.
Kırılma bana, hem meslektaşız, hem de 2 evlilik geçirmiş bir ablanım, yuvada huzurun olmamasının ne olduğunu çok iyi bilirim.
Benim Öner'imi bi teklif et bakalım, bu tatil şırasında ama adamı bayma sürekli bebek konusu açıp onu merak edip endişelenip arayıp durma, sonuçta aileler en az siin kadar iyi bakar.