hayatımın en zor anları ve dönüm noktası...

oha ya bu nasıl bir ablaymıs nasıl bir vicdanmış anlamadımmmm kardesısın sen onun kan düşmanı degil bu kadar da olmaz yaniii allah akıl fikir versinnn....kendi mutsuzlugunun acısını kardesınden cıkarmasına anlam veremedımmmm...

hiç anlamıyorum ki canım ve artık sanırım hiç anlamayacağım da.....

hiç anlamıyorum ki canım ve artık sanırım hiç anlamayacağım da.....

boşver canım anlamaya degmez kafana hiç takmaa ne hali varsa görsünnn düşmanı degilsin sen onun yaptıklarını düşmana yapıyormus gibi acımasızsa allaha havale et adalaet er yada gec yerını bulurr herkes kendı degerını yerını yapar ...

Ablanızın sizi kıskanıyor olabileceğini hiç düşündünüz mü? Tek dolduruş ve saldırı noktası da anneniz olabilir mi?

slm VLDNMRT,
konun karşıma çıktı, üzerinden baya zaman geçmiş olsa da. yukarıda arkadaşlar çok doğru yorumlar yapmışlar. umarım olayları iyi analiz edebilmişsindir ve kendi ailenin kıymetini bilmişsindir (eşinden bahsediyorum) anne-baba-kardeş her zaman en iyiyi bilemiyorlar ve bizim için hep iyisini istemeyebiliyorlar ve bencil olabiliyorlar.
son durumunu merak ettim, neler yapıyorsun?

[Qİlgin
slm VLDNMRT,
konun karşıma çıktı, üzerinden baya zaman geçmiş olsa da. yukarıda arkadaşlar çok doğru yorumlar yapmışlar. umarım olayları iyi analiz edebilmişsindir ve kendi ailenin kıymetini bilmişsindir (eşinden bahsediyorum) anne-baba-kardeş her zaman en iyiyi bilemiyorlar ve bizim için hep iyisini istemeyebiliyorlar ve bencil olabiliyorlar.

İlgin için tesekkur ederim evime döndüm annem ve ablamla aramız yaklasik 5 ay kadar limonu kaldı .. Annemle herşeyi tekrar tam yolun koyduk derken hamile kaldım ve bir oğlumuz oldu adı toprak uras :) su an 3 aylık annem de bizim le tekrardan.. Allahima binlerce şükür ki herşey yolunda :)

eriko, post: 37011587, member: 525152"]slm VLDNMRT,
son durumunu merak ettim, neler yapıyorsun?[/QUOTE]

İlgin icin
slm VLDNMRT,

Annenin sizle yasamasi şart mi. Evibiz zaten yakinmis.gene eskiye donmeyesiniz

[Qİlgin

İlgin için tesekkur ederim evime döndüm annem ve ablamla aramız yaklasik 5 ay kadar limonu kaldı .. Annemle herşeyi tekrar tam yolun koyduk derken hamile kaldım ve bir oğlumuz oldu adı toprak uras :) su an 3 aylık annem de bizim le tekrardan.. Allahima binlerce şükür ki herşey yolunda :)

eriko, post: 37011587, member: 525152"]slm VLDNMRT,

İlgin icin[/QUOTE]
çok sevindim her şeyin yoluna girmesine:) her şey gönlünce olsun. sevgiler.
bu arada oğlunun adı da pek karizmatik:KK46:

güzel bi karar vermişsin bence...
eşinle konuşup,zaman geçirip bu kararı tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim...
başkaları için yıkma yuvanı..

Ev ustune ev olmazmis. Tek goz odan olsun senin olsun. Yazik adama. Nasil ezilmis.

Olmaz elbette ama annem gerçekten çok fedakar ve iyi bir kadın anlamın fazına gelmese.. Neticede artık eşimle ve oğlumuzla tam bir aile olabildik sonunda ve kimse mudehale edemiyor :)
Annenin sizle yasamasi şart mi. Evibiz zaten yakinmis.gene eskiye donmeyesiniz
Zaten haftanim uç gunu bizimle diğer günler ablamlarla bebeğim olduğu için bana geliyor Eniştem olmadığı için anlama yinede herşeye yetmeyen çalışıyor anneciğim artık bizim aile olduğumuzun herkes farkinda çok şükür..

bu arada oğlunun adı da pek karizmatik:KK46:[/QUOTE]

güzel bi karar vermişsin bence...
eşinle konuşup,zaman geçirip bu kararı tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim...
başkaları için yıkma yuvanı..

[Qhonderiko, post: 37059522, member: 525152"]İlgin icin[/QUOTE]
bu arada oğlunun adı da pek karizmatik:KK46:[/QUOTE]
Allah razi olsun cok tesekkur ederiz teysesi masallah suphanallah adı gibi kendisi de karizmatik ve ciddi bir erkek :)

Allaj

Back
X